Jutro svima!
Evo mi se probudili, bolje receno, Aleks je mene probudio lupanjem i guranjem, kako god legla, ne pase mu.
Bojana, moji starci su udaljeni nekih 70kn, zapravo mama i ocuh, jer su i moji rastvaljeni i za mamu sam jako vezana. S tatom nemam kontakt. Mama mi je u radnom odnosu i tesko da mi moze bas doci pomoci. Ako uspije dobit go super, ako ne, uzet se M dva tjedan i to je to. Tako smo i s prvim, sami i gotovo.
Nitko mi ga nikad ne cuva, ovisimo iskjucivo o vrticu i jedan o drugom. M nema roditelje, tako da svekra i svekrvu ni nemam.
Puse svima!

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
I ja sam od svojih 10-tak min autom i nadam se da će mi mama moći uskočiti prvih dana da pripomogne..obavezno se čujemo svaki dan,često se i vidimo i znam sa će mi probati max pomoći…sveki nije loša,ali kao što kažete-mama je ipak mama
Tinchyca držimo si međusobno fige da su se bebači ubucali taman koliko treba ☺️ i mene lagano hvata nervoza pred sutrašnju kontrolu
Vidim da se torbe sve više spremaju,mislim da ću i ja svoju polako pa kasnije dodam ako mi još nešto fali..neće joj ništa biti spremnoj
Cure sretno na kontroli. Vjerujem da su se ubucali bebaci i da cemo samo dobre vijesti primiti 😘
E da, s koliko ste pocele spremati torbu?
Ja sve racunam rano mi je 🙈😂

💗Baby E💗
Jutro cure....
Sretno na pregledima....😍😍
Da se prikljucim temi danasnjoj, kod mene je sveki 350km udaljena i zato se super slazemo, ne petlja se nista i kad se porodim doci ce kod nas na par dana. Dragi svakako mora na poslovni put na par dana, tako da mi ostaju ona i mama i to mi je skroz ok... Mama je svakako tu, vidjamo se svaki dan skoro.
Nas dejt je u cetvrtak, nakon vise od mjesec dana i ne mogu da docekam.. ali sad ce biti cesce vidjanje 😇

Jutro cure i sretno s pregledima ovaj tjedan 🙂 rekoh da se i ja malo javim. A što se tiče ove teme, ja sam sa svojom svekrvom super, a ona je inače nezaposlena tako da definitivno računam na nju kad rodim. Al preko dana, i onda ona ide doma. Mama je isto rekla da si je pisala godišnji za taj period. Znam da će mi pomoć biti i više nego korisna, ali opet, htjela bi da sami što prije uhvatimo neki svoj ritam. Mene više muče od M nonići koji su kat iznad nas, a on bivši doktor i ovo je prvo praunuče 😂
Eh, i od jučer smo službeno u zadnjem tromjesečju , ušli smo u 27.tjedan 😁
Mame beba manekenka sad cete vi vidjet kad vas vase bebeljuce iznenade na Dejtu. Bit ce uh otkad sad toliko ☺️
Bebj23 danas tjedan dana od amputacija.. Imat ce jos jednu op.pa nisu to nista zasivali neg je otvoreno pa su prva previjanja bila paklena iako on ima izjave tipa Sad kad mi mama kupi carape bit ce kao da mi je kupila dva para (na jednoj je samo pola stopala amp.)
Sve svekrve su cim cim dalje tim tim bolje 😉😆

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Dobro jutro!
Ivy sretno i javi nam 😘
Bojana jako lijepa trudnica 😍
Da se i ja prikljucim temi, mi trenutno zivimo s mojima jer je muz radio vani pa smo sad ipak odlucili ostati ovdje dok ne nađemo si nesto svoje. Sa svojima sam bas vezana jako, mamom i tatom. Majka mi je stvarno pomoc i podrska u svemu, kako mi je na pocetku bilo jako lose da nije nje bilo ja ne znam kako bi. Svekrva i svekar su mi 500km daleko pa sam i s njima super 🤣🤣 salim se, svekrva mi je dosta slicna mami pa se dobro slazemo. Kad rodim ce doci vjerojatno par dana. Izdrzat cemo i to 😉

All of God’s grace in one tiny face 💟
Mame beba manekenka sad cete vi vidjet kad vas vase bebeljuce iznenade na Dejtu. Bit ce uh otkad sad toliko ☺️
Bebj23 danas tjedan dana od amputacija.. Imat ce jos jednu op.pa nisu to nista zasivali neg je otvoreno pa su prva previjanja bila paklena iako on ima izjave tipa Sad kad mi mama kupi carape bit ce kao da mi je kupila dva para (na jednoj je samo pola stopala amp.)
Sve svekrve su cim cim dalje tim tim bolje 😉😆
Ahaaa. Za koliko ce biti dr op?
Bitno da je on pozitivan i da ne tone 🤗 Bit ce to sve dobro 😘

💗Baby E💗
Bome ja svoju isto nikom skoro ne ostavljam , vucem je ko malog klokana 😂😂 a meni muz ni dana nece moc dobit pa sam luda luda , al sve ce to proc , zene smo mi ..sve mozemo 😍

Jutro curke 😊
I moji su rastavljeni pa imam blizu mamu i ocuha ali mama zbog posla cesto putuje evo sad je kuci do 18.6 dakle par dana ce mi moc pripomagat ali uz posao i tjt.. M nece dobit slobodno nista ...a sto se svekija tice ne zelim osim mame i muza prvih 40 dana nikoga dok se ja i bebsi ne dogovorimo i upoznamo i ja malo priberem..ipak ugodnije mi je pred mamom se skinut i ucit dojit ili isplakat ako mi je tesko nego pred drugima...(doc ce ga svekiji vidit i to ali ne zelim od nikoga da visi kod nas po cjele dane i nosa ga i to) a prijatelji i ostala rodbina ce nakon tih 40 dana bit pozvani ...mozda sam luda al ja nisam za to da mi 10000 ljudi ulazi u kucu i ljubi malog i nosa ga okolo i tak dok nema jos ni mjesec dana ..

Jel gledate horor? Kako su malene ove blizanke....

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji