Mame beba manekenka sad cete vi vidjet kad vas vase bebeljuce iznenade na Dejtu. Bit ce uh otkad sad toliko ☺️
Bebj23 danas tjedan dana od amputacija.. Imat ce jos jednu op.pa nisu to nista zasivali neg je otvoreno pa su prva previjanja bila paklena iako on ima izjave tipa Sad kad mi mama kupi carape bit ce kao da mi je kupila dva para (na jednoj je samo pola stopala amp.)
Sve svekrve su cim cim dalje tim tim bolje 😉😆
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Dobro jutro!
Ivy sretno i javi nam 😘
Bojana jako lijepa trudnica 😍
Da se i ja prikljucim temi, mi trenutno zivimo s mojima jer je muz radio vani pa smo sad ipak odlucili ostati ovdje dok ne nađemo si nesto svoje. Sa svojima sam bas vezana jako, mamom i tatom. Majka mi je stvarno pomoc i podrska u svemu, kako mi je na pocetku bilo jako lose da nije nje bilo ja ne znam kako bi. Svekrva i svekar su mi 500km daleko pa sam i s njima super 🤣🤣 salim se, svekrva mi je dosta slicna mami pa se dobro slazemo. Kad rodim ce doci vjerojatno par dana. Izdrzat cemo i to 😉
All of God’s grace in one tiny face 💟
Mame beba manekenka sad cete vi vidjet kad vas vase bebeljuce iznenade na Dejtu. Bit ce uh otkad sad toliko ☺️
Bebj23 danas tjedan dana od amputacija.. Imat ce jos jednu op.pa nisu to nista zasivali neg je otvoreno pa su prva previjanja bila paklena iako on ima izjave tipa Sad kad mi mama kupi carape bit ce kao da mi je kupila dva para (na jednoj je samo pola stopala amp.)
Ahaaa. Za koliko ce biti dr op?
Bitno da je on pozitivan i da ne tone 🤗 Bit ce to sve dobro 😘
💗Baby E💗
Bome ja svoju isto nikom skoro ne ostavljam , vucem je ko malog klokana 😂😂 a meni muz ni dana nece moc dobit pa sam luda luda , al sve ce to proc , zene smo mi ..sve mozemo 😍
Jutro curke 😊
I moji su rastavljeni pa imam blizu mamu i ocuha ali mama zbog posla cesto putuje evo sad je kuci do 18.6 dakle par dana ce mi moc pripomagat ali uz posao i tjt.. M nece dobit slobodno nista ...a sto se svekija tice ne zelim osim mame i muza prvih 40 dana nikoga dok se ja i bebsi ne dogovorimo i upoznamo i ja malo priberem..ipak ugodnije mi je pred mamom se skinut i ucit dojit ili isplakat ako mi je tesko nego pred drugima...(doc ce ga svekiji vidit i to ali ne zelim od nikoga da visi kod nas po cjele dane i nosa ga i to) a prijatelji i ostala rodbina ce nakon tih 40 dana bit pozvani ...mozda sam luda al ja nisam za to da mi 10000 ljudi ulazi u kucu i ljubi malog i nosa ga okolo i tak dok nema jos ni mjesec dana ..
Jel gledate horor? Kako su malene ove blizanke....
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sto se bilo kakvih posjeta tice, prvih mj dana ih ne primam, to vec svi znaju i to je to. Tako je i s Maksom bilo.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ahaaa. Za koliko ce biti dr op?
Bitno da je on pozitivan i da ne tone 🤗 Bit ce to sve dobro 😘
Ne znam, a on ti to sve strpljivo ceka i vjeruje pa i ne pita, al mislim da nece sad nest dugo cekat jer nemaju sta, samo da se smiri sve, a i kaze da vise nije ni nateceno. Na drugoj ce mu obradit kosti za proteze pa tek onda pocinje pravo zarastanje.
Ma da, to su izjave boli glava!
Ili tipa da ce sad stedit jer ce manje jest jer mu sad treba hrane za manju povrsinu!😆
E i neki dan sam te se sjetila..nisi nam se dugo javljala! 😕
A sto se torbe tice ja ju bas danas planiram spakirat pa nek ceka. Nije mi na glavi, nece se pokvarit 🙂 a jos jedna briga manje!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Pa šta nije nekako i normalno i uobičajeno da nema posjeta prvih mjesec dana?? Ok roditelji, al ostali mogu čekat. Barem danas se može poslati i slika i video prijateljima, a onda mogu doći kad malo svi dođemo na sebe. Ne znam, prva mi je trudnoća, ali tako nekako sam si ja to posložila u glavi 😀
Ja se nadam isto da mi nece odma navaljivat, a tocno znam ko bi iz obitelji mogao biti dosadan vec za tjedan dana. Nadam se da nece jer mislim da bum ljuta. Ja bi isto htjela da se prvo nas dva upoznamo i priviknemo jedan na drugoga pa onda mogu doci. Al ljubljenje i to nedam.
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji