jutro,ajme neee vidim kak mi se spava a moram ustati 😤
Zakaj moraš??
Dobro jutro!
Evo ja sam dobila danas malo duže spavanje iako smo po noći išli i par puta na pipi.
Nadam se da su vam se kontrakcije smirile i da ste zaspale.
Ena pa ti nisi niš spavala 🙄.
6xmama neće se meni još kaže moja kuma od 31.05. nadalje jer nisu doma 😂.
Idem piti kavicu dok moj štucko štuca
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro
Jucer cijeli dan u pogonu, sinoc od umora nikako zaspat
Jutros moram kolac dovrsiti jer danas idemo kod prijatelja na rucak
Želim vam svima lijepu nedjelju bez bolova i kontrakcija
Jutro :)
Ja i moje curke jos u krevetu.Sinoc sam jedva zaspala,a jutros u 6 se probudila i mislim se wtf,pa zasto???Ostalo mi ono bolnicko prisilno budenje valjda.
Nesto me malo jutros steze u ledima,to je zato sto sinoc nije.
Kasnije idem s curama kod svojih,muz ce na selo i tako,klasicna nedilja nasa.
Mozda cak odem s djecom i do plaze,bude li vrime ok,dobila sam zeleno svijetlo od gin.za kupanje u moru :)
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
jutro,ajme neee vidim kak mi se spava a moram ustati 😤
Zakaj moraš??
a ljepe mi plocice u hodniku,sinoc nije bilo gotovo pa danas nastavak...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro!
Na kraju noćas tek nakon sat i pol zaspala,al sam onda uspjela 4 sata u komadu...bar nešto...sad još malo izležavanja pa lagano doručak i kavica...danas nema kuhanja pa je u planu odmarati
Proud nadam se da su se kontrakcije smirile,da si se uspjela naspavati...ovi malci nas opasno pripremaju na tempo bez puno spavanja koji nas čeka 😂
Ena uzivaj na kavici s mužićem 😊
Želim vam svima prekrasan dan bez tegoba 😘😘
Franovamamita neće pločice pobjeći,mogla si još malo pajkiti😘.
Confused provocira s morem,super da si dobila zeleno svjetlo za kupanje,uživaj do maximuma...uf...i ja bi..al niš ove godine od toga ,tek daleke 2019.e (na predivni Ždrelac😍)
Jutro!
Na kraju noćas tek nakon sat i pol zaspala,al sam onda uspjela 4 sata u komadu…bar nešto…sad još malo izležavanja pa lagano doručak i kavica…danas nema kuhanja pa je u planu odmarati
Proud nadam se da su se kontrakcije smirile,da si se uspjela naspavati…ovi malci nas opasno pripremaju na tempo bez puno spavanja koji nas čeka 😂
Ena uzivaj na kavici s mužićem 😊
Želim vam svima prekrasan dan bez tegoba 😘😘
Ajde bar si malo odspavala u komadu😘. Ko zna kad ću na kavu,dragi došao tek iza 5 doma,spava ko top 😂😂
Confused provocira s morem,super da si dobila zeleno svjetlo za kupanje,uživaj do maximuma…uf…i ja bi..al niš ove godine od toga ,tek daleke 2019.e (na predivni Ždrelac😍)
😂😂😂😂Sad sam tek skužila,trudnički moj mozak...imaš radnike😂😂,a ja shvatila kao ,"lijepe ti",u smislu prljave pa ustala očistiti ih😂😂🤣🤣,a jessm kokoš☺️
Confused provocira s morem,super da si dobila zeleno svjetlo za kupanje,uživaj do maximuma…uf…i ja bi..al niš ove godine od toga ,tek daleke 2019.e (na predivni Ždrelac😍)
😂😂😂😂Sad sam tek skužila,trudnički moj mozak…imaš radnike😂😂,a ja shvatila kao ,"lijepe ti",u smislu prljave pa ustala očistiti ih😂😂🤣🤣,a jessm kokoš☺️
pa ok ja sam cak kontala mozda stvarno mogu im reci da budu tiho da ja spavam 😂😂😂😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji