Jutro,curke!
Vidim patile se naše terminuše sa nesanicom i kontrakcijama još ohoho kak sam prešla.
Proud,nadam se da su se smirile kontrakcije i da nisu prešle u nekak ozbiljnije pošto si bila sama.
Ena,Confused nadam se da ste moglee zaspat...
Ja budna od 7,čekam,moji svi još spavaju...Ugodan dan svima .
Lijep je datum za rodit,mogla bi koja danas .

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro 😀 ne spavam od pol 7, ovaj moj hrce ko konj na koju god stranu da se okrene. Snimala sam ga da imam dokaz. Malac je isto aktivan od jutra 😍
Proud, nadam se da su te pustile kontrakcije.
Plan za danas? Skuhati rucak jer mama radi i izlezavanje. Ugodna nedjelja svima 😊

26.8. Ivan 💙💙
Jutro curke..mah ,koje spavanje,buđenje svakih pol sata🙄,užas ,sad mi se spava a sve me već tiska od ležanja ...6xMama ja nebi danas,mogu u utorak? To bi mi bio poklončić za imendan 🙃😁😍😘. Ugodan dan svima,fino papajte i uživajte 😘🤗😍
jutro,ajme neee vidim kak mi se spava a moram ustati 😤

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Zakaj moraš??
Dobro jutro!
Evo ja sam dobila danas malo duže spavanje iako smo po noći išli i par puta na pipi.
Nadam se da su vam se kontrakcije smirile i da ste zaspale.
Ena pa ti nisi niš spavala 🙄.
6xmama neće se meni još kaže moja kuma od 31.05. nadalje jer nisu doma 😂.
Idem piti kavicu dok moj štucko štuca

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro
Jucer cijeli dan u pogonu, sinoc od umora nikako zaspat
Jutros moram kolac dovrsiti jer danas idemo kod prijatelja na rucak
Želim vam svima lijepu nedjelju bez bolova i kontrakcija

Jutro :)
Ja i moje curke jos u krevetu.Sinoc sam jedva zaspala,a jutros u 6 se probudila i mislim se wtf,pa zasto???Ostalo mi ono bolnicko prisilno budenje valjda.
Nesto me malo jutros steze u ledima,to je zato sto sinoc nije.
Kasnije idem s curama kod svojih,muz ce na selo i tako,klasicna nedilja nasa.
Mozda cak odem s djecom i do plaze,bude li vrime ok,dobila sam zeleno svijetlo od gin.za kupanje u moru :)
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Zakaj moraš??
a ljepe mi plocice u hodniku,sinoc nije bilo gotovo pa danas nastavak...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro!
Na kraju noćas tek nakon sat i pol zaspala,al sam onda uspjela 4 sata u komadu...bar nešto...sad još malo izležavanja pa lagano doručak i kavica...danas nema kuhanja pa je u planu odmarati
Proud nadam se da su se kontrakcije smirile,da si se uspjela naspavati...ovi malci nas opasno pripremaju na tempo bez puno spavanja koji nas čeka 😂
Ena uzivaj na kavici s mužićem 😊
Želim vam svima prekrasan dan bez tegoba 😘😘

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji