Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Svibanj 2018. 01:32

Mali je izgleda zaspao jer me prestao lupat,  al mi se sad kaci kontrakcija na kontrakciju,  ne znam kak bi se legla vise... Nisam jos uspjela zaspat!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

20. Svibanj 2018. 01:39

ProudMomy

Mali je izgleda zaspao jer me prestao lupat, al mi se sad kaci kontrakcija na kontrakciju, ne znam kak bi se legla vise… Nisam jos uspjela zaspat!

A jbt,baš ti neda spavat...ja kad imam kontrakciju taj čas ni ne osjetim bebača kad se stvrdne trbuh..nadam se da ti bude uskoro prestalo i da budeš zaspala😘. M ti još nije stigao doma?

20. Svibanj 2018. 01:44

Ena31

ProudMomy

Mali je izgleda zaspao jer me prestao lupat, al mi se sad kaci kontrakcija na kontrakciju, ne znam kak bi se legla vise… Nisam jos uspjela zaspat!

A jbt,baš ti neda spavat…ja kad imam kontrakciju taj čas ni ne osjetim bebača kad se stvrdne trbuh..nadam se da ti bude uskoro prestalo i da budeš zaspala😘. M ti još nije stigao doma?

Nije,  ne ocekujem ga prije 3-4.
    Bas sam mislila da cu se danas onesvijestit od umora,  al ne ide.
    Ni tvog nema jos? 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

20. Svibanj 2018. 01:49

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

A jbt,baš ti neda spavat…ja kad imam kontrakciju taj čas ni ne osjetim bebača kad se stvrdne trbuh..nadam se da ti bude uskoro prestalo i da budeš zaspala😘. M ti još nije stigao doma?

Nije, ne ocekujem ga prije 3-4.
    Bas sam mislila da cu se danas onesvijestit od umora, al ne ide.
    Ni tvog nema jos? 😉

A jbg,baš kad očekuješ nešto,a onda figa friška,premalo si se izmorila izgleda za san na oči,a previše za tijelo pa te kontrakcije peru...nema ni mog,isto ga ne očekujem prije 3,4 pa sve do 5,6,7 je normalno 😂...ne ode tak često negdje al kad ide onda je to pošteno iskorišteno😂😂.

20. Svibanj 2018. 01:55

A da,  tak i moj isto. Ma da ono nije da je negdje na festi ili nesto,  nego igraju neki board game i zajebavaju se njih petroica. 
    Nadam se da ce me uskoro pustit ovo,  jer mi dusa spava.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

20. Svibanj 2018. 01:59

ProudMomy

A da, tak i moj isto. Ma da ono nije da je negdje na festi ili nesto, nego igraju neki board game i zajebavaju se njih petroica.
    Nadam se da ce me uskoro pustit ovo, jer mi dusa spava.

Pusti mob,gasi Tv i probaj zaspati 😘🤗

6xmama
    20. Svibanj 2018. 07:40

Jutro,curke!
    Vidim patile se naše terminuše sa nesanicom i kontrakcijama još ohoho kak sam prešla.
    Proud,nadam se da su se smirile kontrakcije i da nisu prešle u nekak ozbiljnije pošto si bila sama.
    Ena,Confused nadam se da ste moglee zaspat...
    Ja budna od 7,čekam,moji svi još spavaju...Ugodan dan svima .
    Lijep je datum za rodit,mogla bi koja danas .

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Marijaa30
    20. Svibanj 2018. 08:07

Jutro 😀 ne spavam od pol 7, ovaj moj hrce ko konj na koju god stranu da se okrene. Snimala sam ga da imam dokaz. Malac je isto aktivan od jutra 😍
    Proud, nadam se da su te pustile kontrakcije.
    Plan za danas? Skuhati rucak jer mama radi i izlezavanje. Ugodna nedjelja svima 😊

26.8. Ivan 💙💙

20. Svibanj 2018. 08:20

Jutro curke..mah ,koje spavanje,buđenje svakih pol sata🙄,užas ,sad mi se spava a sve me već tiska od ležanja ...6xMama ja nebi danas,mogu u utorak? To bi mi bio poklončić za imendan 🙃😁😍😘. Ugodan dan svima,fino papajte i uživajte 😘🤗😍

franovamamita
    20. Svibanj 2018. 08:24

jutro,ajme neee vidim kak mi se spava a moram ustati 😤

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.