Franova, vis ja bas ne bi htela bit musko... Mislim da su za puno stvari zakinuti-nisu sposobni za sve ko zene, ne mogu radit vise stvari odjednom, a povotovo ne znaju i ne mogu dozivjeti ono najdivnije na svijetu-nositi 9 mjeseci drugo bice pod srcem i dati mu zivot.. Jer meni su to najljepsi trenuci mog zivota, sve drugo je luk i voda.
Ivy, ti gimnasticarka bus sredila cucicu cas posla.
Confused,imas 2 uha, kaj ne?! Ja samo stisnem ignore u glavi, pa ti broji kolko oces.
Eno mojeg dole, dela pizzu tj.treba stavit tijesto u protvane(a tijesto mijesimo u pekacu za kruh) i kune to tijesto vec deset minuta jer ne zna... A ja fino slusam i mislim si-sam ti kuni, bus se i naucil 😂,... Jesam zlocesta 😜
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Franova, vis ja bas ne bi htela bit musko… Mislim da su za puno stvari zakinuti-nisu sposobni za sve ko zene, ne mogu radit vise stvari odjednom, a povotovo ne znaju i ne mogu dozivjeti ono najdivnije na svijetu-nositi 9 mjeseci drugo bice pod srcem i dati mu zivot.. Jer meni su to najljepsi trenuci mog zivota, sve drugo je luk i voda.
Confused,imas 2 uha, kaj ne?! Ja samo stisnem ignore u glavi, pa ti broji kolko oces.
Eno mojeg dole, dela pizzu tj.treba stavit tijesto u protvane(a tijesto mijesimo u pekacu za kruh) i kune to tijesto vec deset minuta jer ne zna… A ja fino slusam i mislim si-sam ti kuni, bus se i naucil 😂,… Jesam zlocesta 😜
😂😂Zloćo jedna ženska🤣...a moj mišek zaspao na kauču ko beba mala,rekel je da nije to više za njega🤣🤣,a ja mu nudim pivo od jutra😂😂
Zenske imam pitanjce stajala sam pored rostilja i odjednom me uhvatilo u preponama i u trbuhu stislo morala sam sjest i nakon par min je proslo ...e sad sve je bilo okej i nakon nekih pola sata me potjeralo na wc i na povracanje me tjera ...napomena nisam se prejela
Zenske imam pitanjce stajala sam pored rostilja i odjednom me uhvatilo u preponama i u trbuhu stislo morala sam sjest i nakon par min je proslo …e sad sve je bilo okej i nakon nekih pola sata me potjeralo na wc i na povracanje me tjera …napomena nisam se prejela
Neznam kaj da ti velim,možda si neke krivo pojela pa ti je naškodilo..
Zenske imam pitanjce stajala sam pored rostilja i odjednom me uhvatilo u preponama i u trbuhu stislo morala sam sjest i nakon par min je proslo …e sad sve je bilo okej i nakon nekih pola sata me potjeralo na wc i na povracanje me tjera …napomena nisam se prejela
Neznam kaj da ti velim,možda si neke krivo pojela pa ti je naškodilo..
Jesi bolje sad?
Franova, vis ja bas ne bi htela bit musko… Mislim da su za puno stvari zakinuti-nisu sposobni za sve ko zene, ne mogu radit vise stvari odjednom, a povotovo ne znaju i ne mogu dozivjeti ono najdivnije na svijetu-nositi 9 mjeseci drugo bice pod srcem i dati mu zivot.. Jer meni su to najljepsi trenuci mog zivota, sve drugo je luk i voda.
Eno mojeg dole, dela pizzu tj.treba stavit tijesto u protvane(a tijesto mijesimo u pekacu za kruh) i kune to tijesto vec deset minuta jer ne zna… A ja fino slusam i mislim si-sam ti kuni, bus se i naucil 😂,… Jesam zlocesta 😜
Kaj bi bila zločesta... Tak bu se naučio 😂. Prošli tjedan sam dizala nogu sad bumo vidli danas kak bu išlo.
Mladamamica jesi bolje?
Tak i moj kad se napije hoda okolo i viče da je prestar 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo jedna morska za punih 36 tjedana 🐳
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Evo jedna morska za punih 36 tjedana 🐳
Awww😍😍😍😍slatka provokatorice 😁😉😘😘😘🤗🤗🤗🤗,prekrasni ti i bušo😍😘
Evo jedna morska za punih 36 tjedana
Ajmeee kako dobro ja odkad su me krenule sve kosti bolit sanjam o tome da odem na more 😭
Sortiraj odgovore
Najstariji