Muz me toliko izivcirao,dusu sam isplakala,nikako se smirit,jebemu i hormone...eto samo sam se htjela malo izjadat da mi bude lakse.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Muz me toliko izivcirao,dusu sam isplakala,nikako se smirit,jebemu i hormone…eto samo sam se htjela malo izjadat da mi bude lakse.
Ma kaj plakala,izviči se na njega i bit ćeš mirnija ,bar sam ja tak 😘😘😘🤗🤗🤗😍😍😍😍😍,grlim da prođe 🤗🤗🤗🤗,nije sve do hormona, i muževi znaju biti krivi 😠
Muz me toliko izivcirao,dusu sam isplakala,nikako se smirit,jebemu i hormone…eto samo sam se htjela malo izjadat da mi bude lakse.
Ma kaj plakala,izviči se na njega i bit ćeš mirnija ,bar sam ja tak 😘😘😘🤗🤗🤗😍😍😍😍😍,grlim da prođe 🤗🤗🤗🤗,nije sve do hormona, i muževi znaju biti krivi 😠
Ma i izderala sam se,ali me nije smirilo.Glupo musko,srica pa ga necu vidit do veceras.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Zajebani muski 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ajde moj je danas usisao i oprao pod , evo rucak se pece isto je dobar ahahah i sad ce slozit kolica ..ja se danas nemrem od bolova pomaknut :/ zelim svima lijepu nedjelju ☺️☺️
odmoooor...dosta za danas
mateya bas si slatkica😙😙
confused draga nadam se da ti je vec bolje...a ne vrijedi ti se sekirati...mada ja bas nocas razmisljala sto bih voljela da sam rodena kao musko...mislim da je njima ipak jednostsvnije...😂😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Evo i mene,pojela juhicu i kuhani buncek,zalegla malo,muž mi je baš slatki danas,sav je bolestan od izlaska sinoćnjeg,bube u glavi😂😂🤣🤣🤣,pospan i mazast😂😂.
Kupila sam si vic krekere i corny čokoladice za torbu,sad imam sve😂
Evo i mene,pojela juhicu i kuhani buncek,zalegla malo,muž mi je baš slatki danas,sav je bolestan od izlaska sinoćnjeg,bube u glavi😂😂🤣🤣🤣,pospan i mazast😂😂.
saaaaad je slaaab sad ga iskoristi ahahahahahahah
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
saaaaad je slaaab sad ga iskoristi ahahahahahahah
Rekel je da nije u stanju 😂😂 i nezna kak bi🤣🤣🤣
Ja sam pročitala Horny čokoladice 😂.
Mateya 😍😍😍 odlična fotka!!
Confused nemoj se sekirati, ja si svašta izbrojim u glavi i bude bolje 😘😘.
Franova odmori.
Ljubim vas, prejedoh se i ne stane više. Večeras moram srediti ku/lu/čučicu jer sutra pregled u trudničkoj.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ja sam pročitala Horny čokoladice 😂.
Mateya 😍😍😍 odlična fotka!!
Confused nemoj se sekirati, ja si svašta izbrojim u glavi i bude bolje 😘😘.
Franova odmori.
Ljubim vas, prejedoh se i ne stane više. Večeras moram srediti ku/lu/čučicu jer sutra pregled u trudničkoj.
😂😂Horny😂😂,to jesam,netreba mi čokoladice,al kad ću ih trebati sve budem samo ne Horny 😂😂.. Good Luck s čučicom,al kaj je to tebi kad možeš dignuti nogu na lavabo😁😘
Sortiraj odgovore
Najstariji