Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Confused
    20. Svibanj 2018. 11:58

Muz me toliko izivcirao,dusu sam isplakala,nikako se smirit,jebemu i hormone...eto samo sam se htjela malo izjadat da mi bude lakse.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

20. Svibanj 2018. 12:12

Confused

Muz me toliko izivcirao,dusu sam isplakala,nikako se smirit,jebemu i hormone…eto samo sam se htjela malo izjadat da mi bude lakse.

Ma kaj plakala,izviči se na njega i bit ćeš mirnija ,bar sam ja tak 😘😘😘🤗🤗🤗😍😍😍😍😍,grlim da prođe 🤗🤗🤗🤗,nije sve do hormona, i muževi znaju biti krivi 😠

Confused
    20. Svibanj 2018. 12:18

Ena31

Confused

Muz me toliko izivcirao,dusu sam isplakala,nikako se smirit,jebemu i hormone…eto samo sam se htjela malo izjadat da mi bude lakse.

Ma kaj plakala,izviči se na njega i bit ćeš mirnija ,bar sam ja tak 😘😘😘🤗🤗🤗😍😍😍😍😍,grlim da prođe 🤗🤗🤗🤗,nije sve do hormona, i muževi znaju biti krivi 😠

Ma i izderala sam se,ali me nije smirilo.Glupo musko,srica pa ga necu vidit do veceras.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

bojana27
    20. Svibanj 2018. 12:49

Zajebani muski 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Ajde moj je danas usisao i oprao pod , evo rucak se pece isto je dobar ahahah i sad ce slozit kolica ..ja se danas nemrem od bolova pomaknut :/ zelim svima lijepu nedjelju ☺️☺️

franovamamita
    20. Svibanj 2018. 13:30

odmoooor...dosta za danas
    mateya bas si slatkica😙😙
    confused draga nadam se da ti je vec bolje...a ne vrijedi ti se sekirati...mada ja bas nocas razmisljala sto bih voljela da sam rodena kao musko...mislim da je njima ipak jednostsvnije...😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

20. Svibanj 2018. 13:38

Evo i mene,pojela juhicu i kuhani buncek,zalegla malo,muž mi je baš slatki danas,sav je bolestan od izlaska sinoćnjeg,bube u glavi😂😂🤣🤣🤣,pospan i mazast😂😂.
    Kupila sam si vic krekere i corny čokoladice za torbu,sad imam sve😂

franovamamita
    20. Svibanj 2018. 13:44

Ena31

Evo i mene,pojela juhicu i kuhani buncek,zalegla malo,muž mi je baš slatki danas,sav je bolestan od izlaska sinoćnjeg,bube u glavi😂😂🤣🤣🤣,pospan i mazast😂😂.

saaaaad je slaaab sad ga iskoristi ahahahahahahah

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

20. Svibanj 2018. 13:55

franovamamita

Ena31

saaaaad je slaaab sad ga iskoristi ahahahahahahah

Rekel je da nije u stanju 😂😂 i nezna kak bi🤣🤣🤣

ivymicek
    20. Svibanj 2018. 14:18

Ena31

Ja sam pročitala Horny čokoladice 😂.
    Mateya 😍😍😍 odlična fotka!!
    Confused nemoj se sekirati, ja si svašta izbrojim u glavi i bude bolje 😘😘.
    Franova odmori.
    Ljubim vas, prejedoh se i ne stane više. Večeras moram srediti ku/lu/čučicu jer sutra pregled u trudničkoj. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

20. Svibanj 2018. 14:26

ivymicek

Ena31

Ja sam pročitala Horny čokoladice 😂.
    Mateya 😍😍😍 odlična fotka!!
    Confused nemoj se sekirati, ja si svašta izbrojim u glavi i bude bolje 😘😘.
    Franova odmori.
    Ljubim vas, prejedoh se i ne stane više. Večeras moram srediti ku/lu/čučicu jer sutra pregled u trudničkoj.

😂😂Horny😂😂,to jesam,netreba mi čokoladice,al kad ću ih trebati sve budem samo ne Horny 😂😂.. Good Luck s čučicom,al kaj je to tebi kad možeš dignuti nogu na lavabo😁😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.