evo uz zelju za morem od 12 mjeseca mi je lubenica trudnicka zelja i bez obzira sto su prve odlicna je i slatka 😍😍😍👌
I ja sad bome se najela lubenice , tata mi ju donio ajme prefina , slatka 😍😍😍😍 sretno na pregledima dr tjedan 😁😁 drzite srecke u utorak 😆
evo uz zelju za morem od 12 mjeseca mi je lubenica trudnicka zelja i bez obzira sto su prve odlicna je i slatka 😍😍😍👌
E i to mi je zelja,mogla bi i nju danas ostvarit ;)
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
I kaj da sad delam? Boli me dole ko da trebam dobiti,ko menstrualni grčevi😒ili da moram na WC a nemoram,čekam već jedno pol sata i više da prođe..
I kaj da sad delam? Boli me dole ko da trebam dobiti,ko menstrualni grčevi😒ili da moram na WC a nemoram,čekam već jedno pol sata i više da prođe..
E tako je i meni bilo isla sam par puta na wc al nisam nis uspjela i tek nakon sat vremena lezanja je proslo 😕
Boli li te u dnu leda?Boli i nakon promjene polozaja,hodanja?
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Boli li te u dnu leda?Boli i nakon promjene polozaja,hodanja?
Da,hodam,tj pekla sam pomfri,sad jedem ,baš menstrualni bolovi
Confused prava provokacija, more bušek i ti divni 💕💕💕. Sada bih se i ja bućnula onak baš jako jako jako i još bih si popila jedan fini mojito uf... Mislim može i lubenica 😂.
Boli te konstantno ili u razmacima? Mene boli onak jako kad hodam i dok ne odmorim ne prestaje. Ako je u razmacima prati... Možda su lažnjaci a možda ipak ...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
E tako je i meni bilo isla sam par puta na wc al nisam nis uspjela i tek nakon sat vremena lezanja je proslo 😕
I ja išla na WC par puta pa ništa,lažna uzbuna ,sad sam legla i čekam da prođe.
Znam da je vrlo moguce da je lazna uzbuna, ali Ena svrbe me prstici za prvim Pravim azuriranjem tablice 😉😁
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji