Franovamamita neće pločice pobjeći,mogla si još malo pajkiti😘.
Confused provocira s morem,super da si dobila zeleno svjetlo za kupanje,uživaj do maximuma...uf...i ja bi..al niš ove godine od toga ,tek daleke 2019.e (na predivni Ždrelac😍)
Jutro!
Na kraju noćas tek nakon sat i pol zaspala,al sam onda uspjela 4 sata u komadu…bar nešto…sad još malo izležavanja pa lagano doručak i kavica…danas nema kuhanja pa je u planu odmarati
Proud nadam se da su se kontrakcije smirile,da si se uspjela naspavati…ovi malci nas opasno pripremaju na tempo bez puno spavanja koji nas čeka 😂
Ena uzivaj na kavici s mužićem 😊
Želim vam svima prekrasan dan bez tegoba 😘😘
Ajde bar si malo odspavala u komadu😘. Ko zna kad ću na kavu,dragi došao tek iza 5 doma,spava ko top 😂😂
Confused provocira s morem,super da si dobila zeleno svjetlo za kupanje,uživaj do maximuma…uf…i ja bi..al niš ove godine od toga ,tek daleke 2019.e (na predivni Ždrelac😍)
😂😂😂😂Sad sam tek skužila,trudnički moj mozak...imaš radnike😂😂,a ja shvatila kao ,"lijepe ti",u smislu prljave pa ustala očistiti ih😂😂🤣🤣,a jessm kokoš☺️
Confused provocira s morem,super da si dobila zeleno svjetlo za kupanje,uživaj do maximuma…uf…i ja bi..al niš ove godine od toga ,tek daleke 2019.e (na predivni Ždrelac😍)
😂😂😂😂Sad sam tek skužila,trudnički moj mozak…imaš radnike😂😂,a ja shvatila kao ,"lijepe ti",u smislu prljave pa ustala očistiti ih😂😂🤣🤣,a jessm kokoš☺️
pa ok ja sam cak kontala mozda stvarno mogu im reci da budu tiho da ja spavam 😂😂😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
jutrro klokani :) čitajući postove kontam da smo puno nas noćas solirale. MM je kod mame u Zg i vraća se u pon. 1 ustajala na pipi i sad rekoh idem provjeriti šta radite. ipak ću još malo odspavati, a onda kava i čokolino i nek počne nedjelja. na ručak idem kod mame ;)

🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Jutro evo i mi se ustali. Moram ručak kuhati pa zato. Opet me probudio grč u nozi. Nesmijem dugo stajati očito.
Ena - samo za tebe fotkica

💖 Nikol -12.08.2018💖
Jutro!
Bas su me namucile te kontrakcije jucer, na svkih 7 minuta su mi bile, vec sam mislila da cu muza morat zvat, al na kraju sam zaspala i smirilo se.
M mi je dosao oko 3, kaze, ja ga nisam cula.
Danas necemo rostiljati ipak, veli M da mi se ne da, da nas vodi nekam na rucak. Meni pase, bitno da ne moram kuhat!
Dijete mi isto dugo spavalo, pa evo tek sad doruckujemo zapravo.
Mene sve zivo boli kao da sam jucer ne znam kakvu fizikaliju radila 😂😂😂.
Jooj Confused i ja bi se kupala u moru 😍.
Mateya divna ti je ova slikica.
Franova, stisaj majstore i spavaj 😁
Puse 😘😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutroevo i mi se ustali. Moram ručak kuhati pa zato. Opet me probudio grč u nozi. Nesmijem dugo stajati očito.
Ena - samo za tebe fotkica
Uživajte
😍😍😍😍Predivna trudnica ...i super fotka u vinogradu 😁😍🤩🤩...ja još čekam da se dragi probudi da idemo na kavu,izgleda da će to biti kava poslje ručka😂
Mateya,predivna fotkica u vinogradu!
Proud,malac se opako sprema na lansiranje,čini mi se .

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Evo sad je bila Mladamamica u babybonusu.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji