Isuse koja zena! Najbolje jos jedno 10 testova da popisa prije nego sto uopce treba dobit mengu! 😂😂😂😂
Onak NISI TRUDNA! Sto tocno ne razumijes u toj recenici?
😂😂A jadna..još nisam skužila odma da je jučer pisala i ljepo joj sve napišem jučer..i kao skontala..kad eto je i danas .😂..e ,jel ti možeš sjediti? Ja baš nemogu ,jako mi je pritisak i brzo me počne boliti dole sve a mali podivlja 😂🤣
Jeste me nasmijale sad, zakon ste..
Mi smo nazalost do druge trudnoce uspjeli doci tek nakon 2 godine..al hvala Bogu moja mrvica sad raste i vrijedilo je cekati, a tek kad nam dođe 😍😍😍
Zanimljivo mi je kako mi je termin isti kao sto je trebao biti s prvom bebom, neobicno.
Joj ne spominjite sex, vec ga i sanjam svaku noc. Ja i da imam dozvolu, ne mozemo bas kad mi je muz slomio neke stidne kosti u nesreci pa ko zna kako bi to islo 😆
Ja sam sad pojela jedan kontiki i tako mi je fino sjeo, bas mi pase ovih dana 😋
Mladamamica prekrasna! I da, ja se isto ne bojim toliko boli koliko hoce li ona biti dobro. Al dat ce Bog da bude 🤗

All of God’s grace in one tiny face 💟
Nije mi ugodno uopce sjediti, cijelo vrijeme mi je uzasan pritisak. Tak da sam danas naizmjence sjedila pa malo polulezeci i tako u krug. Ovaj me i sada toliko nabija da sve zvijezde vidim i na momente me toliko zaboli da mi se oci napune suzama. Bio je relativno miran citav dana, pa mi valjda sada pokusava rec i pokazat kako je on dozivio ovaj nas izletic! Pati mama, pati! 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Meni cure sutra opet dolaze mama i braco ovaj put rostiljamo 😍 a i dragi mi je doma malo da ga vidim 😊😊😊 sta vi planirate sutra

odo sad na tu temu i napisat cu joj da ki testcizgleda pozitivno i kao cestitam misoim da si trudna ahahahahahahah
mladamamica super uzivaj sutra 😙 ja opet imam radove al haj bitno da se pocelo napokon ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Franova, umirem 😂😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mladamamica mislim da cemo i mi sutra neki rostiljcic nabacit kod nas doma. Bas mi se jede sad kad si ga spomenula. Idem si meso izvadit odmah 😁

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jooj Franovamamita,cura neće moći spavati 😂. Mladamamica super za roštilj sutra😀,mislim da je Ivymicek danas rekla da joj se jako papa roštilj 😁...mogli bi i mi sutra roštilja ti,vidjela sam ćevapčići spremni u frižideru 😋😋
Sutra ce bit ljepo vrijeme pa cemo svi rostiljat 😁😁
A meni se sad dani vuku ljudi moji nemogu vjerovat kolko sporo🙉

Danas sta bas aktivne..zapamtila kondom/london😁😁 sex opet tabu tema,ali,doci ce curke i nase vrijeme😊 franova pridruzujem se,cim odlucili bebica se primila,makar bitno je da se ostvarilo,a koliko vremena ne bitno.proud uzivala i izdrzala,zasluzeno,pharmamma preudobni su iz mullera,nisi pogriješila..ja danas uzivanje u ne radu,samo oko rucka nesto i navecer izasli van papat☺
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji