Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    19. Svibanj 2018. 22:28

Mladamamica1911

To valjda sad jer ne mogu docekat iduci pregled da vidim kaj ce mi rec ..dal cu dobit svog misica uskoro ili cu ga jos cekat 😁😁

Vjerojatno,pa nikako dočekat..kad ides?

19. Svibanj 2018. 22:31

Bome Ena i meni sad prebrzo ide vrijeme.
    Danas me pitaju kad mi je termin,  ja velim 31.5.,  veli ekipa o pa jos 10ak dana! Ja onak ma kakvih 10ak dana?!?! I onda skuzim da je danas 19.5. vec!!!
    Pa kak? Ne,  ja nisam spremna! Nek on malo zakasni,  nemam ja problem s tim. Evo neka bude tipicno musko i nek ne dodje na vrijeme 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    19. Svibanj 2018. 22:31

Ena31

Jooj Franovamamita,cura neće moći spavati 😂. Mladamamica super za roštilj sutra😀,mislim da je Ivymicek danas rekla da joj se jako papa roštilj 😁…mogli bi i mi sutra roštilja ti,vidjela sam ćevapčići spremni u frižideru 😋😋

😂😂😂 Mislim da ništ sutra od roštilja ali sam si naručila bakinu štrudlu 😂😂😂.
    Laku noć klokani😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    19. Svibanj 2018. 22:33

ProudMomy

Danas me pitaju kad mi je termin, ja velim 31.5., veli ekipa o pa jos 10ak dana! Ja onak ma kakvih 10ak dana?!?! I onda skuzim da je danas 19.5. vec!!!
    Pa kak? Ne, ja nisam spremna! Nek on malo zakasni, nemam ja problem s tim. Evo neka bude tipicno musko i nek ne dodje na vrijeme 😂😂😂😂

Moj m nikad ne kasni il dode na vrijeme il urani. Sad ćemo vidjeti na kog je moj 😂.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    19. Svibanj 2018. 22:33

Vidim sve imate fine planove za sutra 😊. 
    Proud, fino si se vidim pogostila, neka si, zasluzila si 😀. 
    Franova, slicno razmisljamo, to je vec i memi palo na pamet da joj napisem da mi se cini pozitivan test 😂... Bas smo zlocesteeee
    Ja znam di bum i kaj bum sutra-moj prijatelj krevetac i ja-s boka na bok... 
    Laku noc klokancice,tipkamo se sutra, cmokic 😘

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mladamamica1911
    19. Svibanj 2018. 22:37

J@m@

Mladamamica1911

To valjda sad jer ne mogu docekat iduci pregled da vidim kaj ce mi rec ..dal cu dobit svog misica uskoro ili cu ga jos cekat 😁😁

Vjerojatno,pa nikako dočekat..kad ides?

U cetvrtak u 8 sam narucena 👌😁

pharmamma
    19. Svibanj 2018. 22:37

ivymicek

ProudMomy

Danas me pitaju kad mi je termin, ja velim 31.5., veli ekipa o pa jos 10ak dana! Ja onak ma kakvih 10ak dana?!?! I onda skuzim da je danas 19.5. vec!!!
    Pa kak? Ne, ja nisam spremna! Nek on malo zakasni, nemam ja problem s tim. Evo neka bude tipicno musko i nek ne dodje na vrijeme 😂😂😂😂

Moj m nikad ne kasni il dode na vrijeme il urani. Sad ćemo vidjeti na kog je moj 😂.

Ako će naša biti na tatu, mogla bi i 2 tjedna kasniti 😂😂😂 taj valjda jedino na posao uspije doći na vrijeme😂 ako i to hahahah

Mladamamica1911
    19. Svibanj 2018. 22:38

Ajme sve ste vec za krevet spremne blago vama ima li koja kao ja da ne moze zaspat u normalno doba? 😕

19. Svibanj 2018. 22:38

ProudMomy

😂🤣A meni ide prebrzo jer me frka al opet nebi htjela ni da kasni,neda mi se više bit trudna🤣,a i nekak da se čim prije riješim poroda😁. Danas je mm otišao na obljetnicu mature i rekla sam mu nek se zabavi i da neću danas roditi i smetati ga ak me sutra povede na kavu😀,a ak me ne misli vodit na kavu zvati ću ga u pol 3 ujutro da idem roditi🤣,daj zamisli da mi se to sad obije o glavu😂

ivymicek
    19. Svibanj 2018. 22:43

pharmamma

ivymicek

ProudMomy

Ako će naša biti na tatu, mogla bi i 2 tjedna kasniti 😂😂😂 taj valjda jedino na posao uspije doći na vrijeme😂 ako i to hahahah

😂😂😂 Mašala 😂😂😂 možda bu na mamu.
    Ena ak se javiš u pol 3. Sad si jadan u glavi vrti vodim ju na kavu vodim nu na kavu 😂😂😂.
    Mladamamica moji kikachi budni od 7 a moje oke bi se spremile za spavanje već u pol 10 al kad se probudim oko 3 ne ide više san na oči. Kaj da ti velim osim stara sam 😂.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.