Sutra ce bit ljepo vrijeme pa cemo svi rostiljat 😁😁
A meni se sad dani vuku ljudi moji nemogu vjerovat kolko sporo🙉
Meni lete😲😲😬😬😰😰
To valjda sad jer ne mogu docekat iduci pregled da vidim kaj ce mi rec ..dal cu dobit svog misica uskoro ili cu ga jos cekat 😁😁

Mi ćemo sutra kod sveki na ručak,a ostatak dana mislim da ću preležati da se oporavim od ovoliko hodanja nakon dugo vremena

To valjda sad jer ne mogu docekat iduci pregled da vidim kaj ce mi rec ..dal cu dobit svog misica uskoro ili cu ga jos cekat 😁😁
Vjerojatno,pa nikako dočekat..kad ides?
Bome Ena i meni sad prebrzo ide vrijeme.
Danas me pitaju kad mi je termin, ja velim 31.5., veli ekipa o pa jos 10ak dana! Ja onak ma kakvih 10ak dana?!?! I onda skuzim da je danas 19.5. vec!!!
Pa kak? Ne, ja nisam spremna! Nek on malo zakasni, nemam ja problem s tim. Evo neka bude tipicno musko i nek ne dodje na vrijeme 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jooj Franovamamita,cura neće moći spavati 😂. Mladamamica super za roštilj sutra😀,mislim da je Ivymicek danas rekla da joj se jako papa roštilj 😁…mogli bi i mi sutra roštilja ti,vidjela sam ćevapčići spremni u frižideru 😋😋
😂😂😂 Mislim da ništ sutra od roštilja ali sam si naručila bakinu štrudlu 😂😂😂.
Laku noć klokani😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Bome Ena i meni sad prebrzo ide vrijeme.
Danas me pitaju kad mi je termin, ja velim 31.5., veli ekipa o pa jos 10ak dana! Ja onak ma kakvih 10ak dana?!?! I onda skuzim da je danas 19.5. vec!!!
Pa kak? Ne, ja nisam spremna! Nek on malo zakasni, nemam ja problem s tim. Evo neka bude tipicno musko i nek ne dodje na vrijeme 😂😂😂😂
Moj m nikad ne kasni il dode na vrijeme il urani. Sad ćemo vidjeti na kog je moj 😂.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Vidim sve imate fine planove za sutra 😊.
Proud, fino si se vidim pogostila, neka si, zasluzila si 😀.
Franova, slicno razmisljamo, to je vec i memi palo na pamet da joj napisem da mi se cini pozitivan test 😂... Bas smo zlocesteeee
Ja znam di bum i kaj bum sutra-moj prijatelj krevetac i ja-s boka na bok...
Laku noc klokancice,tipkamo se sutra, cmokic 😘

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Vjerojatno,pa nikako dočekat..kad ides?
U cetvrtak u 8 sam narucena 👌😁

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji