presmiješna je ova s kondomom/Londonom. ali imam ja još goru priču. poznanici oboje medicinske struke, sexali se godinama uz kondom i odgođeni snošaj, a cura pila tablete. i opet je kao svaki mjesec pred mengu "drhtala".... ima nas svakakvih.
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Nema me cijelo popodne i svašta propustim 😂😂 moram i ja ici pročitati tu temu,ali već vidim da ću krepavati od smijeha 😂😂 iako sam se i na našoj dobrano nasmijala hahahaha znaci ima vas dosta koje ga ne smijete ni pogledati 😂 nisam ni ja daleko-uspjeli odmah u drugom ciklusu pa ostali u šoku jer nismo očekivali tako brzo hahaha
Danas ima da zaspim ko beba,prohodala westgate uzduž i poprijeko..😁 kupila si i grudnjak za dojenje u mulleru,bas mi djeluje udobno 😊
Proudy nek si se ti ljepo provela i fino napala 😘.
Franovamamita nisam,sad je gotovo..
Nema me cijelo popodne i svašta propustim 😂😂 moram i ja ici pročitati tu temu,ali već vidim da ću krepavati od smijeha 😂😂 iako sam se i na našoj dobrano nasmijala hahahaha znaci ima vas dosta koje ga ne smijete ni pogledati 😂 nisam ni ja daleko-uspjeli odmah u drugom ciklusu pa ostali u šoku jer nismo očekivali tako brzo hahaha
Danas ima da zaspim ko beba,prohodala westgate uzduž i poprijeko..😁 kupila si i grudnjak za dojenje u mulleru,bas mi djeluje udobno 😊
Super za šetnju i grudnjak 😀,bar ćeš se naspavati kad si se izmorila,ja prošlu nedjelju zaspala ko top nakon West gate,jesam se budila po noći al ovo kak sam zaspala nisam već dugo .
Isuse koja zena! Najbolje jos jedno 10 testova da popisa prije nego sto uopce treba dobit mengu! 😂😂😂😂
Onak NISI TRUDNA! Sto tocno ne razumijes u toj recenici?
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Isuse koja zena! Najbolje jos jedno 10 testova da popisa prije nego sto uopce treba dobit mengu! 😂😂😂😂
Onak NISI TRUDNA! Sto tocno ne razumijes u toj recenici?
😂😂A jadna..još nisam skužila odma da je jučer pisala i ljepo joj sve napišem jučer..i kao skontala..kad eto je i danas .😂..e ,jel ti možeš sjediti? Ja baš nemogu ,jako mi je pritisak i brzo me počne boliti dole sve a mali podivlja 😂🤣
Jeste me nasmijale sad, zakon ste..
Mi smo nazalost do druge trudnoce uspjeli doci tek nakon 2 godine..al hvala Bogu moja mrvica sad raste i vrijedilo je cekati, a tek kad nam dođe 😍😍😍
Zanimljivo mi je kako mi je termin isti kao sto je trebao biti s prvom bebom, neobicno.
Joj ne spominjite sex, vec ga i sanjam svaku noc. Ja i da imam dozvolu, ne mozemo bas kad mi je muz slomio neke stidne kosti u nesreci pa ko zna kako bi to islo 😆
Ja sam sad pojela jedan kontiki i tako mi je fino sjeo, bas mi pase ovih dana 😋
Mladamamica prekrasna! I da, ja se isto ne bojim toliko boli koliko hoce li ona biti dobro. Al dat ce Bog da bude 🤗
All of God’s grace in one tiny face 💟
Nije mi ugodno uopce sjediti, cijelo vrijeme mi je uzasan pritisak. Tak da sam danas naizmjence sjedila pa malo polulezeci i tako u krug. Ovaj me i sada toliko nabija da sve zvijezde vidim i na momente me toliko zaboli da mi se oci napune suzama. Bio je relativno miran citav dana, pa mi valjda sada pokusava rec i pokazat kako je on dozivio ovaj nas izletic! Pati mama, pati! 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Meni cure sutra opet dolaze mama i braco ovaj put rostiljamo 😍 a i dragi mi je doma malo da ga vidim 😊😊😊 sta vi planirate sutra
Sortiraj odgovore
Najstariji