Sad me pogodilo nešto i obuze me strah pa ja u ponedjeljak idem u TA 😱😱😱😱…. Ajme eto malo frke 😵😵😵😵😂😂😂😂.
Niš slatkog ne jedemo danas, kaj je to kakav štrajk?!
Micek kakav strah ,ma daaaj,ne djeluješ ti meni baš tak plašljivo😘,s bebicom je sve ok a i s mamicom tak da chill😀😘(velim ja koju je uvjek frka pred pregled😂🤣)…čekam da mi se slegne meseko na naglo,krumpir iz rola i salata od paprike,krastavaca i paradajza u buši pa da se napravi mjesto za onaj famozni Super kornet(znam da ga ne voliš zbog višnje pa ti neću nuditi😂😂),kupili mi mamek i tatek pošto sam i danas kod njih😀
Bome fini ručak njam njam. Ja već.dva dana jedem kelj 😂. Kornet mi nije nešto ali ga moj mali kikach sam smaže, gdje mu stane ne znam 😂.
Ma nije to ni neki strah (malo panike) ali ta neizvjesnost pred pregled. Hoće li sve biti ok? Indukcija?! Otvorena/zatvorena?! Standardna pitanja 😂
Ma kužim te,to te ja samo malo tješim😂,iskreno ja se bojim srijede i uzv-a, kaj će mi sad reći kolko je veliki,indukcije možda,(napisala da je gestacijski za 40+5😰),ak se ne otvaram još i tak to i mene pere...
Franovamamita di si??Ja sam cak i uru odspavala i sad dosla citat sta je bilo kod gin,a od tebe ni slova,javi nam se ;)
Btw.i ja sam sinoc sanjala da sam rodila,psiha je cudo😁
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Evo me zenske😊
Autoputom nam je trebalo 32 minute do rodilista😊 dosle smo tamo i pricekale 10 minuta onda klasika kilaza,tlak i popisali su sve nalaze iz trudnoce u svoj karton i poslali me na pregled ..primila me divna doktorica(sa tresnjevke) koju sam na kraju izabrala i kao svoju jer je bas divna i ona me pregledala na ultrazvuku..moj Noah ima 3100gr 😂 malo je rec da me oblio znoj ali dobro pogledala me i na vaginalnom ultrazvuku cervika 41.06mm zatvoren (ne moram vam ni rec da sam lezala 27tjedana da se ne otvorim jer to vec znate) uzela bris za streptokok (straznju garazu nije dirala👌) i isprintala mi par slikica u 4du ..isla sam na dogovor s njom rekla je da je krupniji u trbuscicu i ramenima sto je navodno specificno za trudnice sa Gestacijskim i da ako budemo cekali termin prirodan porod u obzir doc jer ce bit preko 4500gr a oni sa bebama preko 4000 ne riskiraju prirodnim porodom da nebi glavica prosla a ramena i busica zapeli pa mi je predlozila 2 opcije prva je da iduci cetvrtak kad dodem opet na pregled ako on nastavi ovako rast dogovorimo indukciju za 2 tjedna kad smo u 37mom ili ako se ne slazem s tim da mozemo cekat i dalje pa na carski kad me prirodno uhvati ali da je on jako ljepo razvijen i da nema razloga da kad sa 37mim tjednom udem u termin ne induciraju porod i olaksaju mi oporavak koji bi morala nakon carkog prolazit i sto prije mi skinu taj secer s leđa, pitala sam za epiduralnu rekla je da u bilo koje doba imaju 2 anesteziologa na raspolaganju i da nema problema ako mi krvna slika bude valjala takoder ako sve bude uredu samnom i bebacem kad dodem rodit biram nacin poroda sama 😊 ono sto mi se najvise svidjelo je to sto mi je doktorica rekla "ako je porod normalan bez komplikacija onda mozete birati sto zelite a sto ne i na koji nacin zelite da se porod odvije a mi cemo to ispuniti kolko je u nasoj mogucnosti" eto malo duzi post ali nadam se da sam vam sve napisala 😊
Evo me zenske😊
Autoputom nam je trebalo 32 minute do rodilista😊 dosle smo tamo i pricekale 10 minuta onda klasika kilaza,tlak i popisali su sve nalaze iz trudnoce u svoj karton i poslali me na pregled ..primila me divna doktorica(sa tresnjevke) koju sam na kraju izabrala i kao svoju jer je bas divna i ona me pregledala na ultrazvuku..moj Noah ima 3100gr 😂 malo je rec da me oblio znoj ali dobro pogledala me i na vaginalnom ultrazvuku cervika 41.06mm zatvoren (ne moram vam ni rec da sam lezala 27tjedana da se ne otvorim jer to vec znate) uzela bris za streptokok (straznju garazu nije dirala👌) i isprintala mi par slikica u 4du ..isla sam na dogovor s njom rekla je da je krupniji u trbuscicu i ramenima sto je navodno specificno za trudnice sa Gestacijskim i da ako budemo cekali termin prirodan porod u obzir doc jer ce bit preko 4500gr a oni sa bebama preko 4000 ne riskiraju prirodnim porodom da nebi glavica prosla a ramena i busica zapeli pa mi je predlozila 2 opcije prva je da iduci cetvrtak kad dodem opet na pregled ako on nastavi ovako rast dogovorimo indukciju za 2 tjedna kad smo u 37mom ili ako se ne slazem s tim da mozemo cekat i dalje pa na carski kad me prirodno uhvati ali da je on jako ljepo razvijen i da nema razloga da kad sa 37mim tjednom udem u termin ne induciraju porod i olaksaju mi oporavak koji bi morala nakon carkog prolazit i sto prije mi skinu taj secer s leđa, pitala sam za epiduralnu rekla je da u bilo koje doba imaju 2 anesteziologa na raspolaganju i da nema problema ako mi krvna slika bude valjala takoder ako sve bude uredu samnom i bebacem kad dodem rodit biram nacin poroda sama 😊 ono sto mi se najvise svidjelo je to sto mi je doktorica rekla "ako je porod normalan bez komplikacija onda mozete birati sto zelite a sto ne i na koji nacin zelite da se porod odvije a mi cemo to ispuniti kolko je u nasoj mogucnosti" eto malo duzi post ali nadam se da sam vam sve napisala 😊
Ajme,veliki dečko 😍😍😘😘,hvala Bogu da je sve ok,po tvom postu se vidi da si jako zadovoljna,tako i treba😘😍...eto vidiš kak je to tamo sve drugačije,naravno jer se plaća..naši ti 2tj pred termin vele djete vam ima 4 kile,sexajte se da čim prije krene jer ga nebute mogli roditi😂😂
Evo me zenske😊
Ajme,veliki dečko 😍😍😘😘,hvala Bogu da je sve ok,po tvom postu se vidi da si jako zadovoljna,tako i treba😘😍…eto vidiš kak je to tamo sve drugačije,naravno jer se plaća..naši ti 2tj pred termin vele djete vam ima 4 kile,sexajte se da čim prije krene jer ga nebute mogli roditi😂😂
Joj Ena znam da tebi nije smijesno,ali kidam se na ovu tvoju zadnju recenicu 😁😁😂😂
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Evo me zenske😊
Autoputom nam je trebalo 32 minute do rodilista😊 dosle smo tamo i pricekale 10 minuta onda klasika kilaza,tlak i popisali su sve nalaze iz trudnoce u svoj karton i poslali me na pregled ..primila me divna doktorica(sa tresnjevke) koju sam na kraju izabrala i kao svoju jer je bas divna i ona me pregledala na ultrazvuku..moj Noah ima 3100gr 😂 malo je rec da me oblio znoj ali dobro pogledala me i na vaginalnom ultrazvuku cervika 41.06mm zatvoren (ne moram vam ni rec da sam lezala 27tjedana da se ne otvorim jer to vec znate) uzela bris za streptokok (straznju garazu nije dirala👌) i isprintala mi par slikica u 4du ..isla sam na dogovor s njom rekla je da je krupniji u trbuscicu i ramenima sto je navodno specificno za trudnice sa Gestacijskim i da ako budemo cekali termin prirodan porod u obzir doc jer ce bit preko 4500gr a oni sa bebama preko 4000 ne riskiraju prirodnim porodom da nebi glavica prosla a ramena i busica zapeli pa mi je predlozila 2 opcije prva je da iduci cetvrtak kad dodem opet na pregled ako on nastavi ovako rast dogovorimo indukciju za 2 tjedna kad smo u 37mom ili ako se ne slazem s tim da mozemo cekat i dalje pa na carski kad me prirodno uhvati ali da je on jako ljepo razvijen i da nema razloga da kad sa 37mim tjednom udem u termin ne induciraju porod i olaksaju mi oporavak koji bi morala nakon carkog prolazit i sto prije mi skinu taj secer s leđa, pitala sam za epiduralnu rekla je da u bilo koje doba imaju 2 anesteziologa na raspolaganju i da nema problema ako mi krvna slika
Ajme,veliki dečko 😍😍😘😘,hvala Bogu da je sve ok,po tvom postu se vidi da si jako zadovoljna,tako i treba😘😍…eto vidiš kak je to tamo sve drugačije,naravno jer se plaća..naši ti 2tj pred termin vele djete vam ima 4 kile,sexajte se da čim prije krene jer ga nebute mogli roditi😂😂
Inace se ne placa to je drzavna bolnica samo sam se ja odlucila platit zbog papira oko osiguranja koje bi morala sredivat...moja mama je tamo rodila prije 10 godina sa takvim tremanom bez placanja kao normalna rodilja sa slovenskim drzavljanstvom ..😊
E da i pogodite sta moram donjet sa sobom...Nista osim ako zelim svoju spavacicu 😂 na hodniku na odjelu ispred svake sobe stoje kolica sa samponicima,cistim spavacicama,slapama,paketima ulozaka, rucnicima i mrezastim gacama ...a muz mi kad idemo doma mora donjet robu za van za mene i malog i autosjedalicu 😊
Nadam se da sam te malo utjesila s tim da nisi jedina s velikim bebolincem 😁
eto me na putu kuci ☺zatvorena sam bebac je dobro,danas procjenjen na 2100g..poslala me i na ctg u bolnicu uredan je..kazu u bolnici da je to cist normalno reko znam ali toliko cesto kaze dr paaaa daaa sta bi vi htjeli tijelo se priprema i ima dana kad ce biti vise kad manje...ako vas tako opet uhvati i bude uz to bolno vidimo se ponovo...a reko ok hvala nadam se ne vidimo se jos mj dana...
jos je netko pisao za preglede ne zamjeritie nisam upamtila bitno samo da ste vi i bebice dobro 😙😙😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Mladamamica ovo zvuci odlično,bas mi se sviđa njihov pristup ☺️
Franova super da je sve dobro,sad ćeš ipak biti mirnija..držim fige da će se kontrakcije ipak smanjiti
Mladamamica i Franova drago mi je cuti da je sve dobro! Franova nek su oni tebe pogledali, bar si mirna i bok!
Mladamamica bome i kod tebe masala djecak.
Ja maloprije pricam s jednom mamom iz vrtica od Maksa. Zena trece ceka. Danas je 39+2, zatvorena sam tak 😁. Bome reko svaka ti cast s trecim u ovim tjednima tak zacepljena. Nisam ni s prvim bila tak hahaha
I onda jos nest pricamo o trudovima, veli ona ma kad krenu trudovi imam jos bar 12 sati do poroda. Reko kaj si luda, pa prvog s 6 sati radjala. Veli ona s prvim 16 sati trudova, s drugim nesto manje od 24!!! Ti mater reko, s tobom vise ne pricam 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji