Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Svibanj 2018. 14:34

Franova,  sretno! Javi kaj je bilo! 😘

Ja sam nocas sanjala da sam strije dobila,  bas onak veeeeelike,  pa sam jutros trbuh pregledavala,  a sad mi pak mama salje poruku da pita kako sam,  jer je nocas sanjala da me tata vozio u bolnicu,  roditi haahahaha.
    Sta ti je podsvijest hahaha

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mya
    17. Svibanj 2018. 14:39

Franova sretno i drzim fige😘

ivymicek
    17. Svibanj 2018. 14:48

Franova držimo fige i vibramo pozitivno 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mamica1985
    17. Svibanj 2018. 15:54

Evo prijava - i dalje uloziva za vrsak prsta, kak veli doktor "nalaz prekrasan za ove tjedne" 😂😂😂
    Vise se ne pratim kod svog dr, nego samo na Merkuru pa smo se lijepo pozdravili.
    Franova nadam se da je sve ok.

17. Svibanj 2018. 16:17

mamica1985

Evo prijava - i dalje uloziva za vrsak prsta, kak veli doktor "nalaz prekrasan za ove tjedne" 😂😂😂
    Vise se ne pratim kod svog dr, nego samo na Merkuru pa smo se lijepo pozdravili.
    Franova nadam se da je sve ok.

Onda super ak doktor tak veli😍😘🤗,nek je sve dobro,i mora biti😘,tak sam i ja uloživa al za moje tjedne to nije super😂😂🤣🤣

ivymicek
    17. Svibanj 2018. 16:19

ProudMomy

Franova, sretno! Javi kaj je bilo! 😘

Ja sam nocas sanjala da sam strije dobila, bas onak veeeeelike, pa sam jutros trbuh pregledavala, a sad mi pak mama salje poruku da pita kako sam, jer je nocas sanjala da me tata vozio u bolnicu, roditi haahahaha.
    Sta ti je podsvijest hahaha

😂😂😂 Noćas su svi sanjali porode. Šalje meni moja kuma poruku da je sanjala da je ja porađam. Nije ni trudna ni ne planira opet pa se jadna probudila u znoju 😊.
    Mamica neka je nalaz super. Barem će se svi na Merkuru naviknuti na tebe 😊.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    17. Svibanj 2018. 16:21

Ena31

ivymicek

Sad me pogodilo nešto i obuze me strah pa ja u ponedjeljak idem u TA 😱😱😱😱…. Ajme eto malo frke 😵😵😵😵😂😂😂😂.
    Niš slatkog ne jedemo danas, kaj je to kakav štrajk?!

Micek kakav strah ,ma daaaj,ne djeluješ ti meni baš tak plašljivo😘,s bebicom je sve ok a i s mamicom tak da chill😀😘(velim ja koju je uvjek frka pred pregled😂🤣)…čekam da mi se slegne meseko na naglo,krumpir iz rola i salata od paprike,krastavaca i paradajza u buši pa da se napravi mjesto za onaj famozni Super kornet(znam da ga ne voliš zbog višnje pa ti neću nuditi😂😂),kupili mi mamek i tatek pošto sam i danas kod njih😀

Bome fini ručak njam njam. Ja već.dva dana jedem kelj 😂. Kornet mi nije nešto ali ga moj mali kikach sam smaže, gdje mu stane ne znam 😂.
    Ma nije to ni neki strah (malo panike) ali ta neizvjesnost pred pregled. Hoće li sve biti ok? Indukcija?! Otvorena/zatvorena?! Standardna pitanja 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    17. Svibanj 2018. 16:34

Mamica,bravo za dobar nalaz .
    Franova,nadam se da je sve ok...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

pharmamma
    17. Svibanj 2018. 16:39

Proudy wow 😍😍 linija je top 😉
    Bravo za dobre vijesti s pregleda 😊
    Franova držim fige..bolje da si ti otišla do dr da provjeri pa da ti veli da je sve ok nego da se brineš..

baarbaraa29
    17. Svibanj 2018. 16:48

Mia ocito je i sad sve dobro dok se nis ne dogadja, a mozda je, lupam 15mm, al drzi!
    Nadam se uskoro onda nekom slicnom scenariju gdje ce ga pocet "zanemarivat" da se vise ne opterecujem tim brojkama!! Cijelo vrijeme se tjesim da je usce T. Iako ona meni to tak ovdje ne govori neg sam kaze zatvorena.
    6xmama ja sam ga isto jedno vrijeme pila, al greskom 😂 Krivo skuzila! Slucajno se nekak izrazila pa je skuzila pa smo se i smijali, ali kao nije greska, ali je bolje stavljat.
    Fraaanova! Cekamo te sad ko Enu neki dan! 🙂

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.