evo me kod doktora javim sts je bilo…drzite fige cure
🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
A majke ti,to svaki svoje mlati...ma dobro,već sam se navikla ubacivat u jukebox ,a i ovak nema nuspojava-mislim da da popijem 6 tbl dnevno da bi me hitilo na pleća-vrtoglavica i to
.
Al to mi ide na živce kad nemaju neko pravilo za sve,nek svaki svoju kozu dere..

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Franova,vibramo da je sve ok

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
A majke ti,to svaki svoje mlati…ma dobro,već sam se navikla ubacivat u jukebox,a i ovak nema nuspojava-mislim da da popijem 6 tbl dnevno da bi me hitilo na pleća-vrtoglavica i to
.
Al to mi ide na živce kad nemaju neko pravilo za sve,nek svaki svoju kozu dere..
Baš to :D ja više ne znam tko pije tko plaća, svi imaju svoje mišljenje, Inače je moja ginekologica dosta oprezna tako da sam ja odradila dosta nekih pregleda za koje i nije bilo potrebe, a vjerujem da sam bila kod nekog drugog bi bilo rutinski. Ali dobro, zlu ne trebalo.
Franova, bit će sve super, sretno!

Franova, sretno! Javi kaj je bilo! 😘
Ja sam nocas sanjala da sam strije dobila, bas onak veeeeelike, pa sam jutros trbuh pregledavala, a sad mi pak mama salje poruku da pita kako sam, jer je nocas sanjala da me tata vozio u bolnicu, roditi haahahaha.
Sta ti je podsvijest hahaha

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Franova držimo fige i vibramo pozitivno 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo prijava - i dalje uloziva za vrsak prsta, kak veli doktor "nalaz prekrasan za ove tjedne" 😂😂😂
Vise se ne pratim kod svog dr, nego samo na Merkuru pa smo se lijepo pozdravili.
Franova nadam se da je sve ok.

Evo prijava - i dalje uloziva za vrsak prsta, kak veli doktor "nalaz prekrasan za ove tjedne" 😂😂😂
Vise se ne pratim kod svog dr, nego samo na Merkuru pa smo se lijepo pozdravili.
Franova nadam se da je sve ok.
Onda super ak doktor tak veli😍😘🤗,nek je sve dobro,i mora biti😘,tak sam i ja uloživa al za moje tjedne to nije super😂😂🤣🤣
Franova, sretno! Javi kaj je bilo! 😘
Ja sam nocas sanjala da sam strije dobila, bas onak veeeeelike, pa sam jutros trbuh pregledavala, a sad mi pak mama salje poruku da pita kako sam, jer je nocas sanjala da me tata vozio u bolnicu, roditi haahahaha.
Sta ti je podsvijest hahaha
😂😂😂 Noćas su svi sanjali porode. Šalje meni moja kuma poruku da je sanjala da je ja porađam. Nije ni trudna ni ne planira opet pa se jadna probudila u znoju 😊.
Mamica neka je nalaz super. Barem će se svi na Merkuru naviknuti na tebe 😊.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji