Ena suti! Nakon jucerasnje teme o seksu opet, sinoc sam za laku noc slusala susjede kak se vole 🙈
Nije bas neka uspavanka 😂
6xmama 😱 otvorena bila? A dobro ipak je bilo i 5.
Ma cudni su ti cerviksi 😁 vole se setat! Bar ovaj moj, tak da kontam da ce ce i tvoj otic opet u duzinu!
I to sam si mislila bas..pa nisu iste mjere za svaki tj.jednako prihvatljive. Sigurno da bi trebao bit duzi, ali opet..
Ivy budem! Trš, trš mr. C! 🧐
Marija, franova, Proud 😚😚😚
Mia ma daj?? Pa kak to da ti ga onda vise ni ne mjere?
Mamice 😙 i sretno!
Ma baš,izluđuju ti cerviksi...sad se tješim da sam već sad u nekom plusu jer sam zadnju trudnou u ovim tjednima bila već na y ušću.
Da,bila sam otvorena i ovi u Vinogradskoj se nisu s tim opće zamarali,s obzirom koja je trudnoća,ležerno me naručili za 3 tjedna...
Proud,ajd bit će još 1 cm garant
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Mia,piješ Utrogestan??
Mene to stalno zbunjuje,zakaj neke piju a neke stavljaju...kaj ne bi trebal Utrogestan ić vaginalno u trudnoći i da tak najbolje djeluje na grlić??
Meni su rekli vaginalno baš radi grlića-i ovi u Vinogradskoj i moj dr.
Sad me pogodilo nešto i obuze me strah pa ja u ponedjeljak idem u TA 😱😱😱😱…. Ajme eto malo frke 😵😵😵😵😂😂😂😂.
Niš slatkog ne jedemo danas, kaj je to kakav štrajk?!
Micek kakav strah ,ma daaaj,ne djeluješ ti meni baš tak plašljivo😘,s bebicom je sve ok a i s mamicom tak da chill😀😘(velim ja koju je uvjek frka pred pregled😂🤣)...čekam da mi se slegne meseko na naglo,krumpir iz rola i salata od paprike,krastavaca i paradajza u buši pa da se napravi mjesto za onaj famozni Super kornet(znam da ga ne voliš zbog višnje pa ti neću nuditi😂😂),kupili mi mamek i tatek pošto sam i danas kod njih😀
Mia,piješ Utrogestan??
Mene to stalno zbunjuje,zakaj neke piju a neke stavljaju…kaj ne bi trebal Utrogestan ić vaginalno u trudnoći i da tak najbolje djeluje na grlić??
A vidis, meni su ti rekli da je veca efikasnost ako ga stavljas, ali obzirom na stanje cerviksa i otvorenost da je puno bolje da ga pijem jer svako prtljanje dolje moze utjecati na cerviks i infekcije. Pa sam to provjerila a par dr i potvrdili su mi.
Ma svatko ocito svoju politiku vodi
Mia,piješ Utrogestan??
Mene to stalno zbunjuje,zakaj neke piju a neke stavljaju…kaj ne bi trebal Utrogestan ić vaginalno u trudnoći i da tak najbolje djeluje na grlić??
Tako su i meni rekli, da utrici vaginalno bolje djeluju na cerviks, ali kao mogu se i piti.
Ja sam jedno vrijeme bila na duphastonu i njega sam naravno pila, ali sam tada puno povracala, pa su me vratili na vaginalno utrogestan, jer to ne mogu povratit 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
evo me kod doktora javim sts je bilo...drzite fige cure
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
evo me kod doktora javim sts je bilo…drzite fige cure
🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
A majke ti,to svaki svoje mlati...ma dobro,već sam se navikla ubacivat u jukebox ,a i ovak nema nuspojava-mislim da da popijem 6 tbl dnevno da bi me hitilo na pleća-vrtoglavica i to
.
Al to mi ide na živce kad nemaju neko pravilo za sve,nek svaki svoju kozu dere..
Franova,vibramo da je sve ok
A majke ti,to svaki svoje mlati…ma dobro,već sam se navikla ubacivat u jukebox,a i ovak nema nuspojava-mislim da da popijem 6 tbl dnevno da bi me hitilo na pleća-vrtoglavica i to
.
Al to mi ide na živce kad nemaju neko pravilo za sve,nek svaki svoju kozu dere..
Baš to :D ja više ne znam tko pije tko plaća, svi imaju svoje mišljenje, Inače je moja ginekologica dosta oprezna tako da sam ja odradila dosta nekih pregleda za koje i nije bilo potrebe, a vjerujem da sam bila kod nekog drugog bi bilo rutinski. Ali dobro, zlu ne trebalo.
Franova, bit će sve super, sretno!
Sortiraj odgovore
Najstariji