Pharmamma super da si delozirala bestiju!!
Franova pa sta je to? No, no problemi! Mislim da bi ti bilo lakse da ti kaze da dodjes. Cisto zbog tvog mira. Javi nam!!
Proud ti stvarno ko da ces jos mjesecima bit trudna 😊 Mislim zbog izgleda! Svaka cast! Zgodni!!
6xmama nije ksko si si zazelila, ali ni puno dalje od toga. I ja vjerujem da ce uz terapiju i mirovanje to bit super!
A nase dejt izvjesce je da je mr. C 27mm (nisam strooogo lezala i et) al ne sekiram se puno, zatvorena, u cet.cemo opet da vidim jel smijem u sub.na ispit, mali coek je 2158g, dobro me uplasio na ctgu-nije ga mogla dugo nije naci 🤪. Rekla je jos 1 tjedan i obda smo uspjeli! Stalno je spominjala da hoce da doguramo min.34 tak dajoj je to neki prag pa onda i meni, a onda cemo u inat jos 3 pa kad god bude spreman!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Barbara, super... to cete sigurno izdrzati, ma i ti ces doci do termina kak spada!
Proud, e sad sam se sjetila... zaboravila sam, ima nas puno s svakakvim problemima i zaboravi se.
Trebali bi otvoriti temu gdje ce svaka koja se porodi napisati iskuatvo u trudnoci... sve komplikacije itd, da se curama koje se nadu u slicnim situacijama olaksa i da imaju nadu. Jer ipak ste vi koje usprkos poteskocama dodete do kraja, heroine! 😀

26.8. Ivan 💙💙
barbara terminuso drago mi je da je bebo dobro i lijepo raste a ti ces do termina izdrzati bez brige ali sad kad prodes jos tjedan bit ces mirnija i opustenija i uzivati 😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Pharmamma super da si delozirala bestiju!!
Franova pa sta je to? No, no problemi! Mislim da bi ti bilo lakse da ti kaze da dodjes. Cisto zbog tvog mira. Javi nam!!
Proud ti stvarno ko da ces jos mjesecima bit trudna 😊 Mislim zbog izgleda! Svaka cast! Zgodni!!
6xmama nije ksko si si zazelila, ali ni puno dalje od toga. I ja vjerujem da ce uz terapiju i mirovanje to bit super!
A nase dejt izvjesce je da je mr. C 27mm (nisam strooogo lezala i et) al ne sekiram se puno, zatvorena, u cet.cemo opet da vidim jel smijem u sub.na ispit, mali coek je 2158g, dobro me uplasio na ctgu-nije ga mogla dugo nije naci 🤪. Rekla je jos 1 tjedan i obda smo uspjeli! Stalno je spominjala da hoce da doguramo min.34 tak dajoj je to neki prag pa onda i meni, a onda cemo u inat jos 3 pa kad god bude spreman!
Ma može tvoj Mr. C. još minimalno 5 tjedana uz mirovanje ,a i ti imaš neki recept i moć uzgajanja ,nek si zatvorena,tako treba😘još će te tjerati da se sexaš za otvaranje na kraju😁,bravo za vašeg malog čoeka😍😍😘🤗
Drage moje koje morate mirovati i imate skracene cervikse dal ste kad imale osjecaj pecenja iki nesto slicno

Barbara, pa cervix ti je cist ok za 33 tjedna 👍... Pfff, mog vise ni ne bu do onda ak ovak nastavi 😂..
U zadnjoj trudnoci sam sa 33 tjedna bila 3 cm otvorena 😜.
Jao kak me umorilo tih par koraka, morat cu odspavat popodne kad bu malac spaval.
Franova,kaj bus isla dr. zbog kontrakcija?
Sve sam procitala i pol zaboravila, hebeš mene, danas ne bum pri sebi kaj sam se malo gibala 😂

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Pharma i 6x mama super za urinokulture i kaj ste se rješile beštija 🎉.
6xmama ma bude i taj cerviks jednom ok. Samo miruj.
Barbara lijepi grami za bebicu a pošpotaj mr C da te baš i nije slušao i ima da se produži!
Franova samo ti azovi doktora i vidi što će ti reći. Vjeruj mi sve bi tak reagirale na tvom mjestu tak da se nemoj osječati loše. Tu smo uz tebe 😊.
Proud čestitke na 38 tt. A ti fakat divna trudnica 😍. Hebeš kile bitno da si uspjela sve počistiti i ne poroditi se u međuvremenu. Držimo fige sutra na pregledu.
Mladamamica javi se z dežele.
Mamica javi se nakon pregleda.
Ja sam se vratila, dakle došla volja i ja čistila. Oprala sam AS, kupaonu i kuhinju. Sutra usišem i operem podove.
Ljubim vas sve puno 😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Barbara - drzim fige da i ti lijepo smireno do termina doguras 😀
Ja jos malo i na pregled, uzbudjena sam, iako je samo vaginalni, jucer smo se gledale, najradije bih da mi moj dr opet i danas napravi uzv jer ima 3d pa da vidim to malo lijepo lice 😀

Barbara, nemoj se brinuti. Moj ti je cerviks u 32 tt bio 1,6 cm. Sad mi ga uopće više ni ne mjere :)
Još ćeš ti moliti bebicu da krene van :)

Brabara ma bit ce to dobro sve! Samo se drzati uputa! 😘
Mamica sretno i tebi, javi kako je proslo!
Joj mene sutra opet kopaju, a na ctgu cu se vjerojatno pokociti. Moram si i nokte sredit, nisu u formi nakon ciscenja.
Upalim tv maloprije, na tvu horor, nije Franova najavila, pa me iznenadilo 😂😂😂😂.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji