Drage moje koje morate mirovati i imate skracene cervikse dal ste kad imale osjecaj pecenja iki nesto slicno
Barbara, pa cervix ti je cist ok za 33 tjedna 👍... Pfff, mog vise ni ne bu do onda ak ovak nastavi 😂..
U zadnjoj trudnoci sam sa 33 tjedna bila 3 cm otvorena 😜.
Jao kak me umorilo tih par koraka, morat cu odspavat popodne kad bu malac spaval.
Franova,kaj bus isla dr. zbog kontrakcija?
Sve sam procitala i pol zaboravila, hebeš mene, danas ne bum pri sebi kaj sam se malo gibala 😂
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Pharma i 6x mama super za urinokulture i kaj ste se rješile beštija 🎉.
6xmama ma bude i taj cerviks jednom ok. Samo miruj.
Barbara lijepi grami za bebicu a pošpotaj mr C da te baš i nije slušao i ima da se produži!
Franova samo ti azovi doktora i vidi što će ti reći. Vjeruj mi sve bi tak reagirale na tvom mjestu tak da se nemoj osječati loše. Tu smo uz tebe 😊.
Proud čestitke na 38 tt. A ti fakat divna trudnica 😍. Hebeš kile bitno da si uspjela sve počistiti i ne poroditi se u međuvremenu. Držimo fige sutra na pregledu.
Mladamamica javi se z dežele.
Mamica javi se nakon pregleda.
Ja sam se vratila, dakle došla volja i ja čistila. Oprala sam AS, kupaonu i kuhinju. Sutra usišem i operem podove.
Ljubim vas sve puno 😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Barbara - drzim fige da i ti lijepo smireno do termina doguras 😀
Ja jos malo i na pregled, uzbudjena sam, iako je samo vaginalni, jucer smo se gledale, najradije bih da mi moj dr opet i danas napravi uzv jer ima 3d pa da vidim to malo lijepo lice 😀
Barbara, nemoj se brinuti. Moj ti je cerviks u 32 tt bio 1,6 cm. Sad mi ga uopće više ni ne mjere :)
Još ćeš ti moliti bebicu da krene van :)
Brabara ma bit ce to dobro sve! Samo se drzati uputa! 😘
Mamica sretno i tebi, javi kako je proslo!
Joj mene sutra opet kopaju, a na ctgu cu se vjerojatno pokociti. Moram si i nokte sredit, nisu u formi nakon ciscenja.
Upalim tv maloprije, na tvu horor, nije Franova najavila, pa me iznenadilo 😂😂😂😂.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ena suti! Nakon jucerasnje teme o seksu opet, sinoc sam za laku noc slusala susjede kak se vole 🙈
Nije bas neka uspavanka 😂
6xmama 😱 otvorena bila? A dobro ipak je bilo i 5.
Ma cudni su ti cerviksi 😁 vole se setat! Bar ovaj moj, tak da kontam da ce ce i tvoj otic opet u duzinu!
I to sam si mislila bas..pa nisu iste mjere za svaki tj.jednako prihvatljive. Sigurno da bi trebao bit duzi, ali opet..
Ivy budem! Trš, trš mr. C! 🧐
Marija, franova, Proud 😚😚😚
Mia ma daj?? Pa kak to da ti ga onda vise ni ne mjere?
Mamice 😙 i sretno!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Ena suti! Nakon jucerasnje teme o seksu opet, sinoc sam za laku noc slusala susjede kak se vole 🙈
Ma cudni su ti cerviksi 😁 vole se setat! Bar ovaj moj, tak da kontam da ce ce i tvoj otic opet u duzinu!
I to sam si mislila bas..pa nisu iste mjere za svaki tj.jednako prihvatljive. Sigurno da bi trebao bit duzi, ali opet..
Mamice 😙 i sretno!
😂😂🤣Ajooj..nije ti bilo lako vjerujem😂
Sad me pogodilo nešto i obuze me strah pa ja u ponedjeljak idem u TA 😱😱😱😱.... Ajme eto malo frke 😵😵😵😵😂😂😂😂.
Niš slatkog ne jedemo danas, kaj je to kakav štrajk?!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mamice 😙 i sretno!
Moja ginekologica ga je stalno mjerila dok nisam krenula u 34 tt u TA, doktor je rekao da je najvaznije da sam dosla do 34 tt i da kad nesto osjetim dodjem u bolnicu. Tad sam u 34tt bila otvorena 1 prst. Sad sam bila u ponedjeljak opet na kontroli i vaginalno me uopce nije pregledavao jer smatra da u 36 tt za to nema potrebe. Pregled je sam po sebi neugodan, a ako nema kontrakcija i beba se dobro razvija , nema potrebe za pregledom. Tako da evo ja ti pije utrogesta jos do ponedjeljka kad sam punih 37 tt, beba je vec 2800g, tako da vise nisam pod stresom.
Kako je sve krenulo s tim cerviksom, citala sam i dosta stranih istrazivanja i clanaka gdje zapravo navode kako nigdje nije dokazano da strogo mirovanje pomaze. No evo, ja sam se ipak pridrzavala toga, sadse lagano krecem aktivirari:)
Sortiraj odgovore
Najstariji