Svi u pripremama, uzbuđenje je u zraku 😁😁 a Proudy se ne da 😉 začas ćemo sve objavljivati slike spremnih sobica i kolica ☺️☺️❤️

danas sto vise lezim sve me vise boli ahhahahahahah e htjela sam vas pitati imste li ponekad kao menstrualnu bol neee sad jaku ali onako zaboli ubiti kao ds moram ici na wc...kontam da bih mogla biti i crijeva ne?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
danas sto vise lezim sve me vise boli ahhahahahahah e htjela sam vas pitati imste li ponekad kao menstrualnu bol neee sad jaku ali onako zaboli ubiti kao ds moram ici na wc…kontam da bih mogla biti i crijeva ne?
Na kratko samo onako,baš ko crijeva,par trenutaka me zna zaboliti povremeno,nekad su crijeva a nekad i kad se moj gosponček gnijezdi po donjem dijelu buše i čuče. Mogla bi ti to biti crijeva,da. Ustani malo,prošeći po stanu pa lezi opet,tak ja cijeli dan danas🤣
Franova meni zna bit tako ali kod mene je to probava. Nisam rekla da sam bila na trudnickom tecaju u domu zdravlja to mi je susjeda spomenula pa kao idem vidjet i eto fino odslusali "skolsko" predavanje, al me uplasila patronazna s curenjem plodne vode ono kao kad vam pobjegne pipi ali nema boje nema mirisa hmm odma sam se zabrinula samo cu ih molit da mi sutra kazu da je sve okej i jos me podsjetila na ono da ne pustaju iz bolnice dok se ne uvjere da probava dobro sljaka mislim si bum bila 10dana tam osim ak mi nes ne daju😂 sad i sa magnezijem mi je probava koma da ne trcim piskit svakih 5min nebi isla na wc danima...uzas😔

💙 A.L.
Čitam, čitam stalno, i cijelo vijeme si misliim koji vrag je taj TA? Ja niš ne radim, nikakve kontrole ni ništa, osim svaka 4 tjedna kod svoje gineko, koja mi ni ne radi svaki put uzv, i jednom taj ogtt i to je to.
Dakle, osim što je TA :D zanima me i koristite li onaj trudnički jastuk/jastuk za dojenje? Zadnjih par dana si razmišljam da si ga odem kupit
Franova meni zna bit tako ali kod mene je to probava. Nisam rekla da sam bila na trudnickom tecaju u domu zdravlja to mi je susjeda spomenula pa kao idem vidjet i eto fino odslusali "skolsko" predavanje, al me uplasila patronazna s curenjem plodne vode ono kao kad vam pobjegne pipi ali nema boje nema mirisa hmm odma sam se zabrinula samo cu ih molit da mi sutra kazu da je sve okej i jos me podsjetila na ono da ne pustaju iz bolnice dok se ne uvjere da probava dobro sljaka mislim si bum bila 10dana tam osim ak mi nes ne daju😂 sad i sa magnezijem mi je probava koma da ne trcim piskit svakih 5min nebi isla na wc danima…uzas😔
Meni stalno to nema boje nema mirisa mokro bude al to pripisujem jačem iscjedku,da je plodna voda bilo bi valjda jako mokro,kao curilo nadam se🙄🤔..jbt jedva čekam srijedu i uzv da mi veli da je ok.
Čitam, čitam stalno, i cijelo vijeme si misliim koji vrag je taj TA? Ja niš ne radim, nikakve kontrole ni ništa, osim svaka 4 tjedna kod svoje gineko, koja mi ni ne radi svaki put uzv, i jednom taj ogtt i to je to.
Dakle, osim što je TA :D zanima me i koristite li onaj trudnički jastuk/jastuk za dojenje? Zadnjih par dana si razmišljam da si ga odem kupit
TA je trudnička ambulanta bolnice u kojoj budemo rodile,zadnjih par tjedana se tamo ide na kontrole😉...jastuk nisam kupila
TA je trudnička ambulanta bolnice u kojoj budemo rodile,zadnjih par tjedana se tamo ide na kontrole😉…jastuk nisam kupila
Hvala :D aha, onda imam još vremena da sama saznam za TA
TA je trudnička ambulanta bolnice u kojoj budemo rodile,zadnjih par tjedana se tamo ide na kontrole😉…jastuk nisam kupila
Hvala :D aha, onda imam još vremena da sama saznam za TA
😘Kad te uputi tvoj ginić u ta onda znaš da si blizu cilja 😊
Cokice,ja koristi jastuk pošto moram ležat i meni je super...jedan kraj iza leđa,drugi između nogu i pod trbuh.I tak si ko u gajbici .A i super mi je po noći jer se tak s njim poduprem pa se ne mogu okrenut na leđa nesvjesno dok spavam.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji