Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Svibanj 2018. 16:14

Čitam, čitam stalno, i cijelo vijeme si misliim koji vrag je taj TA? Ja niš ne radim, nikakve kontrole ni ništa, osim svaka 4 tjedna kod svoje gineko, koja mi ni ne radi svaki put uzv, i jednom taj ogtt i to je to. 
    Dakle, osim što je TA :D zanima me i koristite li onaj trudnički jastuk/jastuk za dojenje? Zadnjih par dana si razmišljam da si ga odem kupit 

14. Svibanj 2018. 16:18

Pahuljica

Franova meni zna bit tako ali kod mene je to probava. Nisam rekla da sam bila na trudnickom tecaju u domu zdravlja to mi je susjeda spomenula pa kao idem vidjet i eto fino odslusali "skolsko" predavanje, al me uplasila patronazna s curenjem plodne vode ono kao kad vam pobjegne pipi ali nema boje nema mirisa hmm odma sam se zabrinula samo cu ih molit da mi sutra kazu da je sve okej i jos me podsjetila na ono da ne pustaju iz bolnice dok se ne uvjere da probava dobro sljaka mislim si bum bila 10dana tam osim ak mi nes ne daju😂 sad i sa magnezijem mi je probava koma da ne trcim piskit svakih 5min nebi isla na wc danima…uzas😔

Meni stalno to nema boje nema mirisa mokro bude al to pripisujem jačem iscjedku,da je plodna voda bilo bi valjda jako mokro,kao curilo nadam se🙄🤔..jbt jedva čekam srijedu i uzv da mi veli da je ok.

14. Svibanj 2018. 16:21

Cokica

Čitam, čitam stalno, i cijelo vijeme si misliim koji vrag je taj TA? Ja niš ne radim, nikakve kontrole ni ništa, osim svaka 4 tjedna kod svoje gineko, koja mi ni ne radi svaki put uzv, i jednom taj ogtt i to je to.
    Dakle, osim što je TA :D zanima me i koristite li onaj trudnički jastuk/jastuk za dojenje? Zadnjih par dana si razmišljam da si ga odem kupit

TA je trudnička ambulanta bolnice u kojoj budemo rodile,zadnjih par tjedana se tamo ide na kontrole😉...jastuk nisam kupila 

14. Svibanj 2018. 16:23

Ena31

Cokica

TA je trudnička ambulanta bolnice u kojoj budemo rodile,zadnjih par tjedana se tamo ide na kontrole😉…jastuk nisam kupila

Hvala :D aha, onda imam još vremena da sama saznam za TA

14. Svibanj 2018. 16:24

Cokica

Ena31

Cokica

TA je trudnička ambulanta bolnice u kojoj budemo rodile,zadnjih par tjedana se tamo ide na kontrole😉…jastuk nisam kupila

Hvala :D aha, onda imam još vremena da sama saznam za TA

😘Kad te uputi tvoj ginić u ta onda znaš da si blizu cilja 😊

6xmama
    14. Svibanj 2018. 16:25

Cokice,ja koristi jastuk pošto moram ležat i meni je super...jedan kraj iza leđa,drugi između nogu i pod trbuh.I tak si ko u gajbici .A i super mi je po noći jer se tak s njim poduprem pa se ne mogu okrenut na leđa nesvjesno dok spavam.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

14. Svibanj 2018. 16:28

Prsnuce vodenjaka moze biti nisko,  znaci onak filmski voda potece ili visoko,  e tada curka po malo.
    Meni je zadnji put kad sam bila trudna sestra na Merkuru rekla da ako nisam ziher jel iscjedak ili voda,  da odem na wc,  popiskim se,  obrisem skroz i stavim bijelu maramicu medju noge pa se jako zakasljem. Ako curi voda,  maramica ce biti mokra. Ja vam stalno kasljem na wc-u 😂😂😂😂😂😂.
    E cure samo danas vam je u Konzumu akcija na pampers pelene,  nekih 35% snizene,  nasla na nekoj grupi na faceu. Meni je sad M otisao kupiti zalihu za mj dana bar,  jer se fakat isplati.
    Ja spavam pola trudnoce sa jastukom za dojenje. U prvoj trudnoci ga nisam imala,  u ovoj me spasio.
    Samo mi muz kaze da nam je guzva u krevetu. 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

14. Svibanj 2018. 16:30

Ja pokušavam što više na boku, al mi je nekako neugodno i opet završim na leđima, nekako mi tako paše. Mislim da ću si ovih dana ići po taj jastuk. Tj, kad sjednu pare od hzzo-a 

nivami
    14. Svibanj 2018. 16:44

Dan cure 
    Danas je takvi vrijeme vani da sam na kaucu stalno, samo sam rucak skuhala 
    I ja u ovoj trudnoci uzela jastuk, spas mi je za spavanje iako se znam probuditi na leđima 
    Kod nas u Splitu tek ides kad ti dode termin u TA na preglede plodne vode 

ivymicek
    14. Svibanj 2018. 17:01

ProudMomy

A isla sam jos nesto malo samo po spavacoj sredit hahahahaha
    Evo sad stvarno necu vise nista 😁
    Ja bi to sve sad, al ipak snage nema dovoljno.
    Sad sam bas umorna vec.
    Isuse kako me nerviraju ovi za izdajalicu, secu me ko mladog majmuna, te zovi ovog te zovi onog, samo lopticu prebacuju. Reko pobogu ljudi daj se dogovorite, i ja ne trazim da mi ista poklonite, ja cu platiti taj dio, samo mi recite gdje ga mogu dobiti. Bas sam se nasekirala.
    Ivy jel bi htjela pogledat jel imas slucajno taj ventil viska, molim te??? 😘

Proud ne jedan nego koliko sam nabrzaka nabrojala 5 viška. Želiš li jedan ili dva? 
    Adresu za slanje šalji na ivana.mail.me@gmail.com 😊. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.