Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Svibanj 2018. 20:07

Franova,  samo papaj 😁
    Dobro istina,  puno detalja je nacrtao i velike oci i trepavice,  pojedinacne zube,  fakat se trudio 😉

6xmama sise je nacrtao? 😂😂😂😂 zakon su ti klinci!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    09. Svibanj 2018. 20:34

6xmama dobro došla. Svaka čast mama i tata!!! Uživaj s nama do kraja 😊.
    Proud divna si na slici 😍. Bravo Maks 😊. Pravi mali artista.
    Confused držimo fige za dobar CTG i nadamo se da ćeš domeka dočekati termin.
    Pharma dobro da je tata dobro odmah i ti.
    Uh super kornet, dakle nije mi nešto fin, prevelik mi je i previše okusa. Ja volim one jednostavne tipa bubi i snjeguljica 😂.
    Mislim da su me hormoni opičili ili strah kak bum ja sa troje jer sam tak cendrava i nervozna. Skačem na sve a onda se rastužim jer skačem bez veze. Uglavnom ima da sutra bude bolje jer idem s kumicom i klincima u Orogoro na pizzu a svi znamo da dobra pizza sve liječi.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    09. Svibanj 2018. 20:35

Ah da idem srediti lučicu za sutrašnji bris (nadam se bez rektalnih iznenađenja) i držite fige da mi napravi uzv. Iako po udarcima vidim da se zjačao 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    09. Svibanj 2018. 21:00

ivymicek

6xmama dobro došla. Svaka čast mama i tata!!! Uživaj s nama do kraja 😊.
    Proud divna si na slici 😍. Bravo Maks 😊. Pravi mali artista.
    Confused držimo fige za dobar CTG i nadamo se da ćeš domeka dočekati termin.
    Pharma dobro da je tata dobro odmah i ti.
    Uh super kornet, dakle nije mi nešto fin, prevelik mi je i previše okusa. Ja volim one jednostavne tipa bubi i snjeguljica 😂.
    Mislim da su me hormoni opičili ili strah kak bum ja sa troje jer sam tak cendrava i nervozna. Skačem na sve a onda se rastužim jer skačem bez veze. Uglavnom ima da sutra bude bolje jer idem s kumicom i klincima u Orogoro na pizzu a svi znamo da dobra pizza sve liječi.

Uuuu pizza iz Orogora..mljac mljac..nisam cijelu vječnost bila..ali mi već par ljudi reklo da su se pokvarili 😩😩

09. Svibanj 2018. 21:02

Pharmama drago mi je da je tati dobro ,i mojoj mami su prije godinu i nešto ugradili stent i dobro je sad,bit će sve ok😘,Proudy divnu te nacrtao Maks😀😀😍😘🤩, 6xmama moram još jednom reći svaka čast.
    Kupio mi muž kornet al običan od čokolade😏,al ponjupala sam😂.
    Ivymicek držimo fige za uređivanje lučice😂😂čučice😂😂i za ultrazvuk😘😘.
    I neznam kaj još sam htjela napisati..

franovamamita
    09. Svibanj 2018. 21:12

ivy sretno sutra draga 😙😙😙😙😙 a hormoni hm nemam sta pametno reci i mene cesto pucaju....
    a ns lučicu sam oplakala 😂😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    09. Svibanj 2018. 21:48

Confused drzim fige i vjerujem da ce sve biti u redu,doma do termina..6xmama vauuu i dobro dosla☺ ivy sretno sutra,bez ikakvih iznenađenja😁pharmama super za tatu,vjerujem da si sada mirnija i opustenija..ja konacno u krevetu i sad vrtnja dok se ne namjestim🙃

Rubia
    09. Svibanj 2018. 21:50

6xmama dobrodosla i svaka vam cast i vama i svima sa troje i vise djecice... mozda i bi da sam na vrijeme pocela 😂😂 
    Proud sliku odmah u ram 🤗🤗
    Super kornet probala danas i izgleda da je samo meni razocarenje (ne volim visnje)... dakle vracam se na kante sladoleda...
    Vi sto se porodite prve, nemojte zaboraviti na nas kad predjete u novu grupu 😕
    Sretno sutra na pregledima... ❤️

mina04
    09. Svibanj 2018. 22:20

Samo da vam zazelim laku noc i ugodne snove. Procitala sam sve al nisam puno zapamtila, nemojte zamjerit od jutra u pogonu pa sam vec 😪
    Pharma drago mi je da je tata dobro. 
    Confused sretno i nadam se da ces se cuvati od doma i vjerujem docekati termin.
    Proudy slika je zakon 😀
    6×mama dobrodosla i cestitam ti na tvojoj djecici zbilja je lijepo cuti za tako velik broj 💕
    Ja sutra si vadim krv za guk, pa onda u petak na Vuk Vrhovac i na Srebrenjak mojoj princezi snimit srce. Danas mi u bolnici rekli opet da se cini da beba pritisce bubreg pa se ti kanali kao prosirili i da me to boli. Zasad ako se ne pogorsa ne idem dalje. Rekao mi je na radiologiji sve ce to proci kad rodim, jeee heheheheh 🤣🤣😁
    Svima saljem puno pusa 😘😘😘 

All of God’s grace in one tiny face 💟

ivymicek
    09. Svibanj 2018. 22:24

franovamamita

ivy sretno sutra draga 😙😙😙😙😙 a hormoni hm nemam sta pametno reci i mene cesto pucaju….
    a ns lučicu sam oplakala 😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂 Nisam ni skužila kaj sam napisala ali eto l/čučica je sređena.
    Laku noć moje klokanice 💕
    Mam mi je lakše čim sam se tu pojadala 😘.
    Pharma javim dojmove Orogora 😳.
    Noćica

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.