Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Svibanj 2018. 18:58

mandrina

ProudMomy

Oplakah 😂😂😂😂
    Kako me vidi moj sin!
    Evidentno je da je doslo vrijeme da se vratim u prvobitno stanjr, jer sam ocito toliko debela da me i dijete vidi kao svinjicu!

on vidi da njegova mama ima plavu, ne jako dugacku kosu, velike oči i dugačke trepavice, često mu se smiješ pa ti vidi zube, a mos je zbog toga što te vjerojatno uvijek odozdo gleda, pa i vidi samo rupe

I ja sam rekla ovo za zube,  bitno da me vidi nasmijanu,  a za nos lako 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tinchyca
    09. Svibanj 2018. 19:16

6xmama Dobro nam došla! Želim ti laku i urednu trudnoću i da cervix izdrži do kraja 😊👍 Svaka čast na 6 djece skidam kapu! 
    Ja sutra idem u vinogradsku, pa do borongaja, pa do svekrve po bazgu koju mi je ubrala da radim sirup. Nakon toga planiram se počastiti u nekoj slastičarnici sa 2-3 kuglice slatkača 😋😋😋

💙30.06.2018 💙 Noa💙

pharmamma
    09. Svibanj 2018. 19:25

Napisem cijeli roman i onda umjesto posalji stisnem odustani 😩
    Confused ❤️❤️ sretno na ctg-u i želim ti da termin dočekaš kod kuće 
    6xmama dobrodošla i čestitke na princezi 💕💕 
    Proud a slatkiš mali heheh 😁
    Ne znam dal sam sve napisala,ali malo sam zbunjola zadnja 2 dana..malo prije se vratila iz bolnice,tati danas ugradili 2 stenta pa smo ga isli pogledati..lakše mi je sad kad su to riješili i kad znam da je dobro i da se dobro osjeća

franovamamita
    09. Svibanj 2018. 19:53

pharma drago mi je zbog tate da mu je sad dobro ☺
    proud ipak sam otisla po super kornet 😂😂😂😂😂 upravo ga lizem mljaaac 😁
    sto se ticd crteza odlican je i s puno detalja to je super ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

09. Svibanj 2018. 20:07

Franova,  samo papaj 😁
    Dobro istina,  puno detalja je nacrtao i velike oci i trepavice,  pojedinacne zube,  fakat se trudio 😉

6xmama sise je nacrtao? 😂😂😂😂 zakon su ti klinci!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    09. Svibanj 2018. 20:34

6xmama dobro došla. Svaka čast mama i tata!!! Uživaj s nama do kraja 😊.
    Proud divna si na slici 😍. Bravo Maks 😊. Pravi mali artista.
    Confused držimo fige za dobar CTG i nadamo se da ćeš domeka dočekati termin.
    Pharma dobro da je tata dobro odmah i ti.
    Uh super kornet, dakle nije mi nešto fin, prevelik mi je i previše okusa. Ja volim one jednostavne tipa bubi i snjeguljica 😂.
    Mislim da su me hormoni opičili ili strah kak bum ja sa troje jer sam tak cendrava i nervozna. Skačem na sve a onda se rastužim jer skačem bez veze. Uglavnom ima da sutra bude bolje jer idem s kumicom i klincima u Orogoro na pizzu a svi znamo da dobra pizza sve liječi.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    09. Svibanj 2018. 20:35

Ah da idem srediti lučicu za sutrašnji bris (nadam se bez rektalnih iznenađenja) i držite fige da mi napravi uzv. Iako po udarcima vidim da se zjačao 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    09. Svibanj 2018. 21:00

ivymicek

6xmama dobro došla. Svaka čast mama i tata!!! Uživaj s nama do kraja 😊.
    Proud divna si na slici 😍. Bravo Maks 😊. Pravi mali artista.
    Confused držimo fige za dobar CTG i nadamo se da ćeš domeka dočekati termin.
    Pharma dobro da je tata dobro odmah i ti.
    Uh super kornet, dakle nije mi nešto fin, prevelik mi je i previše okusa. Ja volim one jednostavne tipa bubi i snjeguljica 😂.
    Mislim da su me hormoni opičili ili strah kak bum ja sa troje jer sam tak cendrava i nervozna. Skačem na sve a onda se rastužim jer skačem bez veze. Uglavnom ima da sutra bude bolje jer idem s kumicom i klincima u Orogoro na pizzu a svi znamo da dobra pizza sve liječi.

Uuuu pizza iz Orogora..mljac mljac..nisam cijelu vječnost bila..ali mi već par ljudi reklo da su se pokvarili 😩😩

09. Svibanj 2018. 21:02

Pharmama drago mi je da je tati dobro ,i mojoj mami su prije godinu i nešto ugradili stent i dobro je sad,bit će sve ok😘,Proudy divnu te nacrtao Maks😀😀😍😘🤩, 6xmama moram još jednom reći svaka čast.
    Kupio mi muž kornet al običan od čokolade😏,al ponjupala sam😂.
    Ivymicek držimo fige za uređivanje lučice😂😂čučice😂😂i za ultrazvuk😘😘.
    I neznam kaj još sam htjela napisati..

franovamamita
    09. Svibanj 2018. 21:12

ivy sretno sutra draga 😙😙😙😙😙 a hormoni hm nemam sta pametno reci i mene cesto pucaju....
    a ns lučicu sam oplakala 😂😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI