Franova, samo papaj 😁
Dobro istina, puno detalja je nacrtao i velike oci i trepavice, pojedinacne zube, fakat se trudio 😉
6xmama sise je nacrtao? 😂😂😂😂 zakon su ti klinci!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
6xmama dobro došla. Svaka čast mama i tata!!! Uživaj s nama do kraja 😊.
Proud divna si na slici 😍. Bravo Maks 😊. Pravi mali artista.
Confused držimo fige za dobar CTG i nadamo se da ćeš domeka dočekati termin.
Pharma dobro da je tata dobro odmah i ti.
Uh super kornet, dakle nije mi nešto fin, prevelik mi je i previše okusa. Ja volim one jednostavne tipa bubi i snjeguljica 😂.
Mislim da su me hormoni opičili ili strah kak bum ja sa troje jer sam tak cendrava i nervozna. Skačem na sve a onda se rastužim jer skačem bez veze. Uglavnom ima da sutra bude bolje jer idem s kumicom i klincima u Orogoro na pizzu a svi znamo da dobra pizza sve liječi.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ah da idem srediti lučicu za sutrašnji bris (nadam se bez rektalnih iznenađenja) i držite fige da mi napravi uzv. Iako po udarcima vidim da se zjačao 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
6xmama dobro došla. Svaka čast mama i tata!!! Uživaj s nama do kraja 😊.
Proud divna si na slici 😍. Bravo Maks 😊. Pravi mali artista.
Confused držimo fige za dobar CTG i nadamo se da ćeš domeka dočekati termin.
Pharma dobro da je tata dobro odmah i ti.
Uh super kornet, dakle nije mi nešto fin, prevelik mi je i previše okusa. Ja volim one jednostavne tipa bubi i snjeguljica 😂.
Mislim da su me hormoni opičili ili strah kak bum ja sa troje jer sam tak cendrava i nervozna. Skačem na sve a onda se rastužim jer skačem bez veze. Uglavnom ima da sutra bude bolje jer idem s kumicom i klincima u Orogoro na pizzu a svi znamo da dobra pizza sve liječi.
Uuuu pizza iz Orogora..mljac mljac..nisam cijelu vječnost bila..ali mi već par ljudi reklo da su se pokvarili 😩😩
Pharmama drago mi je da je tati dobro ,i mojoj mami su prije godinu i nešto ugradili stent i dobro je sad,bit će sve ok😘,Proudy divnu te nacrtao Maks😀😀😍😘🤩, 6xmama moram još jednom reći svaka čast.
Kupio mi muž kornet al običan od čokolade😏,al ponjupala sam😂.
Ivymicek držimo fige za uređivanje lučice😂😂čučice😂😂i za ultrazvuk😘😘.
I neznam kaj još sam htjela napisati..
ivy sretno sutra draga 😙😙😙😙😙 a hormoni hm nemam sta pametno reci i mene cesto pucaju....
a ns lučicu sam oplakala 😂😂😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Confused drzim fige i vjerujem da ce sve biti u redu,doma do termina..6xmama vauuu i dobro dosla☺ ivy sretno sutra,bez ikakvih iznenađenja😁pharmama super za tatu,vjerujem da si sada mirnija i opustenija..ja konacno u krevetu i sad vrtnja dok se ne namjestim🙃
6xmama dobrodosla i svaka vam cast i vama i svima sa troje i vise djecice... mozda i bi da sam na vrijeme pocela 😂😂
Proud sliku odmah u ram 🤗🤗
Super kornet probala danas i izgleda da je samo meni razocarenje (ne volim visnje)... dakle vracam se na kante sladoleda...
Vi sto se porodite prve, nemojte zaboraviti na nas kad predjete u novu grupu 😕
Sretno sutra na pregledima... ❤️
Samo da vam zazelim laku noc i ugodne snove. Procitala sam sve al nisam puno zapamtila, nemojte zamjerit od jutra u pogonu pa sam vec 😪
Pharma drago mi je da je tata dobro.
Confused sretno i nadam se da ces se cuvati od doma i vjerujem docekati termin.
Proudy slika je zakon 😀
6×mama dobrodosla i cestitam ti na tvojoj djecici zbilja je lijepo cuti za tako velik broj 💕
Ja sutra si vadim krv za guk, pa onda u petak na Vuk Vrhovac i na Srebrenjak mojoj princezi snimit srce. Danas mi u bolnici rekli opet da se cini da beba pritisce bubreg pa se ti kanali kao prosirili i da me to boli. Zasad ako se ne pogorsa ne idem dalje. Rekao mi je na radiologiji sve ce to proci kad rodim, jeee heheheheh 🤣🤣😁
Svima saljem puno pusa 😘😘😘
All of God’s grace in one tiny face 💟
ivy sretno sutra draga 😙😙😙😙😙 a hormoni hm nemam sta pametno reci i mene cesto pucaju….
a ns lučicu sam oplakala 😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂 Nisam ni skužila kaj sam napisala ali eto l/čučica je sređena.
Laku noć moje klokanice 💕
Mam mi je lakše čim sam se tu pojadala 😘.
Pharma javim dojmove Orogora 😳.
Noćica
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji