Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    09. Svibanj 2018. 22:33

Još jednom vam hvala svima na lijepoj dobrodošlici,baš ste drage ...
    Sretno svima ko ima kakav pregled-brzo pišete treba mi malo da polovim .
    I jaaa bi pizzu iz Orogoro njamiii...
    Laku noć svima,pišemo se sutra...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mommy2be
    09. Svibanj 2018. 23:01

Pozdrav mame, nadam se da ima mjesta za jos jednu :) istrazivala sam neke stvari o porodu i nabasala na forum, pa rekoh zasto ne :)
    Radujem se druzenju s vama

franovamamita
    09. Svibanj 2018. 23:27

Mommy2be

Pozdrav mame, nadam se da ima mjesta za jos jednu :) istrazivala sam neke stvari o porodu i nabasala na forum, pa rekoh zasto ne :)

dobro dosla naravno da ima mjesta 😊 reci nam malo vise o sebi ?☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mommy2be
    09. Svibanj 2018. 23:41

franovamamita

Mommy2be

🤗 hvala na dobrodoslici 😊😊
    Hmmm, o meni?🤔 evo ukratko za pocetak: imam 27 god, prvi put sam trudna. MM i meni je ovo planirano-neplanirana trudnoca hahah U svoj toj nasoj prici hocemo ili necemo, sada nestrpljivo cekamo nasu curicu 😀 sve mi je novo, zanimljivo, cudno, strasno... zavisi kakav me dan potrefi 🙃
    Vidim u potpisu da je tebi druga trudnoca i blizu kraj. Je li sve ok? Je li te strah? 

Mladamamica1911
    09. Svibanj 2018. 23:57

Mommy2be

franovamamita

Mommy2be

Hmmm, o meni?🤔 evo ukratko za pocetak: imam 27 god, prvi put sam trudna. MM i meni je ovo planirano-neplanirana trudnoca hahah U svoj toj nasoj prici hocemo ili necemo, sada nestrpljivo cekamo nasu curicu 😀 sve mi je novo, zanimljivo, cudno, strasno… zavisi kakav me dan potrefi 🙃
    Vidim u potpisu da je tebi druga trudnoca i blizu kraj. Je li sve ok? Je li te strah?

Dobro došla 😊 cestitke na curetku 😊😊

10. Svibanj 2018. 00:34

Franova i Ivy,  kucica,  lucica,  cucica 😂😂😂😂😂😂
    Mommy2be,  dobro dosla! Kako ce se zvati curka!?

Idem spavat,  vec sam u terminu 😂😂😂😂😂
    Ajte laku noc zenske moje! 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    10. Svibanj 2018. 00:41

Mommy2be

franovamamita

Mommy2be

Hmmm, o meni?🤔 evo ukratko za pocetak: imam 27 god, prvi put sam trudna. MM i meni je ovo planirano-neplanirana trudnoca hahah U svoj toj nasoj prici hocemo ili necemo, sada nestrpljivo cekamo nasu curicu 😀 sve mi je novo, zanimljivo, cudno, strasno… zavisi kakav me dan potrefi 🙃

4.trudnoca ali druga uspjesna ☺ bilo je na pocetku nekih problema ali tamo negdje od 12tt sve ok, hvala Bogu....a strah me i to jako 😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

bojana27
    10. Svibanj 2018. 06:44

Jutro 🤗🤗 Kako spavate ? Ja se vrtim kao na rostilju ,evo od 6h budna kao sova 🤣🤣 nego , citam sad Proud ti si napisala ako je beba jako glavicom nisko da ne moze carski ? Onak , kak cu ja rodit 😆😆 kod mene prirodni nije nikako opcija😱😱 joj jedva cekam drugi petak i kontrolu ,dani mi uzasno sporo idu 😅

Mommy2be
    10. Svibanj 2018. 06:46

Jutro mame 😊
    Mladamamica1911 hvala ti 😊
    Proudmomy - curka je Hana (iako se mnogi trude odgovorit me od toga 😜)
    Franovamamita, drago mi je cuti da je sada sve u redu nakon tih problema. Jos malo pa ces grliti bebaca 😀

Jesu kod vas curice ili decki? Kako cete ih nazvat? 

Mommy2be
    10. Svibanj 2018. 06:51

Bojana, spavanje mi je nepoznanica ima par mjeseci 🤣🤣🤣🤣
    Na pocetku sam mislila da cu se bas naspavat dok ne rodim jer sam stalno bila umorna. Brzo sam skuzila da sam u zabludi. Budim se po sto puta, pa nikako se namjestit, vruce-hladno itd itd. Uglavnom ustajem umornija nego legnem 😂
    Izgleda da nas bebac odmah navikava na svoj ritam 😜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.