Confused drzim fige i vjerujem da ce sve biti u redu,doma do termina..6xmama vauuu i dobro dosla☺ ivy sretno sutra,bez ikakvih iznenađenja😁pharmama super za tatu,vjerujem da si sada mirnija i opustenija..ja konacno u krevetu i sad vrtnja dok se ne namjestim🙃
6xmama dobrodosla i svaka vam cast i vama i svima sa troje i vise djecice... mozda i bi da sam na vrijeme pocela 😂😂
Proud sliku odmah u ram 🤗🤗
Super kornet probala danas i izgleda da je samo meni razocarenje (ne volim visnje)... dakle vracam se na kante sladoleda...
Vi sto se porodite prve, nemojte zaboraviti na nas kad predjete u novu grupu 😕
Sretno sutra na pregledima... ❤️

Samo da vam zazelim laku noc i ugodne snove. Procitala sam sve al nisam puno zapamtila, nemojte zamjerit od jutra u pogonu pa sam vec 😪
Pharma drago mi je da je tata dobro.
Confused sretno i nadam se da ces se cuvati od doma i vjerujem docekati termin.
Proudy slika je zakon 😀
6×mama dobrodosla i cestitam ti na tvojoj djecici zbilja je lijepo cuti za tako velik broj 💕
Ja sutra si vadim krv za guk, pa onda u petak na Vuk Vrhovac i na Srebrenjak mojoj princezi snimit srce. Danas mi u bolnici rekli opet da se cini da beba pritisce bubreg pa se ti kanali kao prosirili i da me to boli. Zasad ako se ne pogorsa ne idem dalje. Rekao mi je na radiologiji sve ce to proci kad rodim, jeee heheheheh 🤣🤣😁
Svima saljem puno pusa 😘😘😘

All of God’s grace in one tiny face 💟
ivy sretno sutra draga 😙😙😙😙😙 a hormoni hm nemam sta pametno reci i mene cesto pucaju….
a ns lučicu sam oplakala 😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂 Nisam ni skužila kaj sam napisala ali eto l/čučica je sređena.
Laku noć moje klokanice 💕
Mam mi je lakše čim sam se tu pojadala 😘.
Pharma javim dojmove Orogora 😳.
Noćica

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Još jednom vam hvala svima na lijepoj dobrodošlici,baš ste drage ...
Sretno svima ko ima kakav pregled-brzo pišete treba mi malo da polovim .
I jaaa bi pizzu iz Orogoro njamiii...
Laku noć svima,pišemo se sutra...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Pozdrav mame, nadam se da ima mjesta za jos jednu :) istrazivala sam neke stvari o porodu i nabasala na forum, pa rekoh zasto ne :)
Radujem se druzenju s vama

Pozdrav mame, nadam se da ima mjesta za jos jednu :) istrazivala sam neke stvari o porodu i nabasala na forum, pa rekoh zasto ne :)
dobro dosla naravno da ima mjesta 😊 reci nam malo vise o sebi ?☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
🤗 hvala na dobrodoslici 😊😊
Hmmm, o meni?🤔 evo ukratko za pocetak: imam 27 god, prvi put sam trudna. MM i meni je ovo planirano-neplanirana trudnoca hahah U svoj toj nasoj prici hocemo ili necemo, sada nestrpljivo cekamo nasu curicu 😀 sve mi je novo, zanimljivo, cudno, strasno... zavisi kakav me dan potrefi 🙃
Vidim u potpisu da je tebi druga trudnoca i blizu kraj. Je li sve ok? Je li te strah?

🤗 hvala na dobrodoslici 😊😊
Hmmm, o meni?🤔 evo ukratko za pocetak: imam 27 god, prvi put sam trudna. MM i meni je ovo planirano-neplanirana trudnoca hahah U svoj toj nasoj prici hocemo ili necemo, sada nestrpljivo cekamo nasu curicu 😀 sve mi je novo, zanimljivo, cudno, strasno… zavisi kakav me dan potrefi 🙃
Vidim u potpisu da je tebi druga trudnoca i blizu kraj. Je li sve ok? Je li te strah?
Dobro došla 😊 cestitke na curetku 😊😊

Franova i Ivy, kucica, lucica, cucica 😂😂😂😂😂😂
Mommy2be, dobro dosla! Kako ce se zvati curka!?
Idem spavat, vec sam u terminu 😂😂😂😂😂
Ajte laku noc zenske moje! 😘

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji