Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    09. Svibanj 2018. 21:48

Confused drzim fige i vjerujem da ce sve biti u redu,doma do termina..6xmama vauuu i dobro dosla☺ ivy sretno sutra,bez ikakvih iznenađenja😁pharmama super za tatu,vjerujem da si sada mirnija i opustenija..ja konacno u krevetu i sad vrtnja dok se ne namjestim🙃

Rubia
    09. Svibanj 2018. 21:50

6xmama dobrodosla i svaka vam cast i vama i svima sa troje i vise djecice... mozda i bi da sam na vrijeme pocela 😂😂 
    Proud sliku odmah u ram 🤗🤗
    Super kornet probala danas i izgleda da je samo meni razocarenje (ne volim visnje)... dakle vracam se na kante sladoleda...
    Vi sto se porodite prve, nemojte zaboraviti na nas kad predjete u novu grupu 😕
    Sretno sutra na pregledima... ❤️

mina04
    09. Svibanj 2018. 22:20

Samo da vam zazelim laku noc i ugodne snove. Procitala sam sve al nisam puno zapamtila, nemojte zamjerit od jutra u pogonu pa sam vec 😪
    Pharma drago mi je da je tata dobro. 
    Confused sretno i nadam se da ces se cuvati od doma i vjerujem docekati termin.
    Proudy slika je zakon 😀
    6×mama dobrodosla i cestitam ti na tvojoj djecici zbilja je lijepo cuti za tako velik broj 💕
    Ja sutra si vadim krv za guk, pa onda u petak na Vuk Vrhovac i na Srebrenjak mojoj princezi snimit srce. Danas mi u bolnici rekli opet da se cini da beba pritisce bubreg pa se ti kanali kao prosirili i da me to boli. Zasad ako se ne pogorsa ne idem dalje. Rekao mi je na radiologiji sve ce to proci kad rodim, jeee heheheheh 🤣🤣😁
    Svima saljem puno pusa 😘😘😘 

All of God’s grace in one tiny face 💟

ivymicek
    09. Svibanj 2018. 22:24

franovamamita

ivy sretno sutra draga 😙😙😙😙😙 a hormoni hm nemam sta pametno reci i mene cesto pucaju….
    a ns lučicu sam oplakala 😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂 Nisam ni skužila kaj sam napisala ali eto l/čučica je sređena.
    Laku noć moje klokanice 💕
    Mam mi je lakše čim sam se tu pojadala 😘.
    Pharma javim dojmove Orogora 😳.
    Noćica

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    09. Svibanj 2018. 22:33

Još jednom vam hvala svima na lijepoj dobrodošlici,baš ste drage ...
    Sretno svima ko ima kakav pregled-brzo pišete treba mi malo da polovim .
    I jaaa bi pizzu iz Orogoro njamiii...
    Laku noć svima,pišemo se sutra...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mommy2be
    09. Svibanj 2018. 23:01

Pozdrav mame, nadam se da ima mjesta za jos jednu :) istrazivala sam neke stvari o porodu i nabasala na forum, pa rekoh zasto ne :)
    Radujem se druzenju s vama

franovamamita
    09. Svibanj 2018. 23:27

Mommy2be

Pozdrav mame, nadam se da ima mjesta za jos jednu :) istrazivala sam neke stvari o porodu i nabasala na forum, pa rekoh zasto ne :)

dobro dosla naravno da ima mjesta 😊 reci nam malo vise o sebi ?☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mommy2be
    09. Svibanj 2018. 23:41

franovamamita

Mommy2be

🤗 hvala na dobrodoslici 😊😊
    Hmmm, o meni?🤔 evo ukratko za pocetak: imam 27 god, prvi put sam trudna. MM i meni je ovo planirano-neplanirana trudnoca hahah U svoj toj nasoj prici hocemo ili necemo, sada nestrpljivo cekamo nasu curicu 😀 sve mi je novo, zanimljivo, cudno, strasno... zavisi kakav me dan potrefi 🙃
    Vidim u potpisu da je tebi druga trudnoca i blizu kraj. Je li sve ok? Je li te strah? 

Mladamamica1911
    09. Svibanj 2018. 23:57

Mommy2be

franovamamita

Mommy2be

🤗 hvala na dobrodoslici 😊😊
    Hmmm, o meni?🤔 evo ukratko za pocetak: imam 27 god, prvi put sam trudna. MM i meni je ovo planirano-neplanirana trudnoca hahah U svoj toj nasoj prici hocemo ili necemo, sada nestrpljivo cekamo nasu curicu 😀 sve mi je novo, zanimljivo, cudno, strasno… zavisi kakav me dan potrefi 🙃
    Vidim u potpisu da je tebi druga trudnoca i blizu kraj. Je li sve ok? Je li te strah?

Dobro došla 😊 cestitke na curetku 😊😊

10. Svibanj 2018. 00:34

Franova i Ivy,  kucica,  lucica,  cucica 😂😂😂😂😂😂
    Mommy2be,  dobro dosla! Kako ce se zvati curka!?

Idem spavat,  vec sam u terminu 😂😂😂😂😂
    Ajte laku noc zenske moje! 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI