Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Svibanj 2018. 12:57

Ena31

ProudMomy

Evo veli cura da je doktorica rekla da zna vaginalno bit negativan, a rektalno pozitivan, pa uzima oba brisa.
    Mladamamica pripremi i guzu 😂😂😂😂 sorry bilo je jace od mene 😂😂😂😂😂

Vidiš ti to😶🙄,srećom da nisam u Sloveniji bila na brisu😮

To i ja kazem 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    08. Svibanj 2018. 12:58

ProudMomy

Evo veli cura da je doktorica rekla da zna vaginalno bit negativan, a rektalno pozitivan, pa uzima oba brisa.

To mi je jedino ostalo ne taknuto do sad nadala sam se da ce i do klistira i ostat 😭😭

Mladamamica1911
    08. Svibanj 2018. 13:01

evo mozda nekoj  dobro dode posto nam je vecini vrijeme za pranje i peglanje male preslatke robice 😊😋

08. Svibanj 2018. 13:03

Mladamamica1911

ProudMomy

To mi je jedino ostalo ne taknuto do sad nadala sam se da ce i do klistira i ostat 😭😭

Ma taman da te malo pripremi za klistir 😉😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

baarbaraa29
    08. Svibanj 2018. 13:16

Enice prelijepi ste

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

08. Svibanj 2018. 13:19

baarbaraa29

Enice prelijepi ste

🤗😍😘Hvala draga🤗🤗

baarbaraa29
    08. Svibanj 2018. 13:19

Otisla poruka! Prelijepi ste i spremni za upoznavanje, ali neka ga jos. 
    I meni su prije onog pregleda u bolnici fetalnog fibronektika uzimali briseve i klasicno i..ne klasicno, ali to je samo povrsinski. Nista strasno ni neugodno. 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

08. Svibanj 2018. 13:23

baarbaraa29

Otisla poruka! Prelijepi ste i spremni za upoznavanje, ali neka ga jos.
    I meni su prije onog pregleda u bolnici fetalnog fibronektika uzimali briseve i klasicno i..ne klasicno, ali to je samo povrsinski. Nista strasno ni neugodno.

Hjoooj..nismo spremni 😂😂,što kaže Proudy neka neka,mogu ja još biti trudna 😂😂...jedva čekam sutra dejt😊😊,onda ću znati malo više 😁

mamica1985
    08. Svibanj 2018. 13:31

Bris na streptokok - isto ovak kak je Proud rekla sam imala u prvoj trudnoci i malo sam se raspitala medju frendicama kaj su nedavno rodile i sve su isto tak imale, makar me ne cudi da uzimaju nekaj i rektalno, to se sve ionak spoji u porodu 😂😂😂

Danasnja epizoda horor emisije me rasplakala kao malu bebu, miseki mali bespomocni, srce mi je pucalo. 😣 Ovoj svojoj maloj podstanarki sam rekla da se ne zaje* i da ima jos 10 tjedana placenog punog pansiona koji mora iskoristiti do kraja kao i starija seka.

08. Svibanj 2018. 13:34

Moj Maks je danas to gledao sa mnom. I kad je zavrsilo,  veli on meni mama a kaj je poslije bilo?
    Kako je sad to gotovo? Pa tek su doveli bebu doma! Sta je bilo dalje?
    Umrla sam 😂😂😂😂😂
    Ocito onda vani uzimaju i rektalno,  kod nas se ne zamaraju s tim. 😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.