Proud onda još bolje da ne gledam jer će me još vise uhvatiti panika, a i plakat ću ko kišna godina 😞
Ena divna bušica 😍😍😍
i jedna liftuša od jučer kad smo išli po nalaz😂🤣
Lijepa bušica :) spremni ste za druženje:)
26.8. Ivan 💙💙
Ena 😍😍😍 preslatka buša i odlična liftuša 😂😂😂.
Baš ste mi slatki 💕.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobar dan. Evo ja kampiram na Merkuru, poslao me kirurg vadit krv, pa cekam sat vremena nalaze. Mamica mogu poookusati 😆 smanjiti secer, iako ne jedem puno slatkog jer mi i ne pase.
Pharma provokatorica si prava!! 😋
Ena prekrasna ti je busica!! 😍
Joj jeste me sad nasmijale sa brisevima i guzom 🤣🤣 meni jucer kao sumnjali da nije slijepo crijevo, kaze mi majka da ce mi dole mjerit temp. Ja uđem u ambulantu ono 3 doktora ne znas koji je mlađi. Ajme reko sramote 😓😝 sva sreca nisu nista gledali 😆
All of God’s grace in one tiny face 💟
enaaaa i vi i busica ste mi prekrasni 😙😙😙😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ena predivni ste!
Marija, a ni Normabele nepreporucuju trudnicama, pa ih 50% zena pije.
A Spasmex ti znaju cak i na porodu spicit, za bolove, tak da... Ne citaj po netu.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Moje dijete mi cijeli dan razvaljuje cerviks... Auch!! Nisam znala da tak voli grah i ričet
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hvala vam drage moje na komplimentima😍😘🤗,sad sam si sva ponosna😁😁🤗😍😘...a kaj se spremnosti tiče..hm..Nisam baš😂😂.
Evo veli cura da je doktorica rekla da zna vaginalno bit negativan, a rektalno pozitivan, pa uzima oba brisa.
Mladamamica pripremi i guzu 😂😂😂😂 sorry bilo je jace od mene 😂😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo veli cura da je doktorica rekla da zna vaginalno bit negativan, a rektalno pozitivan, pa uzima oba brisa.
Mladamamica pripremi i guzu 😂😂😂😂 sorry bilo je jace od mene 😂😂😂😂😂
Vidiš ti to😶🙄,srećom da nisam u Sloveniji bila na brisu😮
Sortiraj odgovore
Najstariji