Jutro cure,..Ena zelim ti da bebac jos miruje i uziva danas.iza mene jos jedna losa noc,legnem umorna i nikako se namjestit pa tri puta pi pi..vise ne znam od cega🙃 curama sa bolovima mantram da stanu
Nocas je imao party. Sad me nesto bolucka s lijeve strane gdje bi bio jajnik (islreno, nemam pojma di su mi jajnici sad i gdje pocinje i zavrsava gospodinov utjecaj, a gdje stvarna bol).
Sretno na pregledima ako ga koja ima.
27.6. 💙
jutro
ohoooo eto ena nam je usla u termin braaaaaavo 😘
sve s bolovima i tegobama zelim da vam sto prije produ...
ja jos lezim a sve me boli kao da me netko tuce po noci...nasanjala se aveLiječnica otkriva kako je seks pred sam kraj trudnoće veoma poželjan, i to zahvaljujući spermi koja u sebi sadrži prostaglandin, hormon koji potiče otvaranje cerviksa.eeeeega
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
jutro
ohoooo eto ena nam je usla u termin braaaaaavo 😘
sve s bolovima i tegobama zelim da vam sto prije produ…
ja jos lezim a sve me boli kao da me netko tuce po noci…nasanjala se aveLiječnica otkriva kako je seks pred sam kraj trudnoćeveoma poželjan, i to zahvaljujući spermi koja u sebi sadrži prostaglandin, hormon koji potiče otvaranje cerviksa.eeeeega
otislo prije nego sam dovrsila,kopirala za sve blizu termina 😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro!
Mi danas ranije ustali, malac mi doma ostao pa me probudio u 9. Pa se druzimo.
Ena malac se opasno priprema vidim ja, neka neka!
Meni je najzecse kaj sam ja doma stalno u kontrakcijama, a u petak kad legnem na ctg, ziher nece bit ni jedne kontrakcije ni truda 🤣🤣🤣.
Al i bolje samo da me ne ostave da trunem tamo danima prije i pozuruju me bez veze. Doci cu ja kad bude trebalo.
Mina nadam se da si boje danas.
Puse svima 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Došli moji nalazi od jučer, ogtt super, ali sam anemična pa sam dobila heferol.
Evo i mene...
Mina, najbitnije da je beba ok! grdo je čekati, a pogotovo dok si trudni... samo nek bude sve dalje ok i bez bolova!
Ena, maleni se sprema van! a i čestitke, termin je tu :) :)
ja sam bila danas na pregledu, stanje nepromijenjeno. i dalje sam uloživa za vrh prsta. dalje mirovanje, rekla sam joj nek mi objasni što smijem, a što ne. rekla je nema kućanskih poslova, eventualno nekaj skuhati smijem i smijem u šetnju pola sata ujutro, pola sata navečer. i naravno, pratiti organizam. opet sam dobila vaginalete, uzela mi je briseve i prepisala Spazmex po potrebi. i dojdem u ljekarnu, nije poslala spazmex. sad joj moram slati mail natrag :D
za 2 tjedna imam natrag pregled, nadam se da će biti isto dalje. nije mjerila maloga ni ništ, al sutra imam hvala Bogu 4D pa ću saznati.
26.8. Ivan 💙💙
Mandrina, super za ogtt.
Marija, bitno da je bebica dobro! To mi je najzesce kad zaborave nest pustit, al ja ti to odmah iz ljekarne zovem da pustte dok sam tamo, da ne idem 2 puta, mos mislit kak mogu ici.
Ovo kaj si uloziva je sve ok, dok je unutarnje usce zatvoreno, samo nek ono drzi i to ti je to.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo i mene…
Mina, najbitnije da je beba ok! grdo je čekati, a pogotovo dok si trudni… samo nek bude sve dalje ok i bez bolova!
Ena, maleni se sprema van! a i čestitke, termin je tu :) :)
ja sam bila danas na pregledu, stanje nepromijenjeno. i dalje sam uloživa za vrh prsta. dalje mirovanje, rekla sam joj nek mi objasni što smijem, a što ne. rekla je nema kućanskih poslova, eventualno nekaj skuhati smijem i smijem u šetnju pola sata ujutro, pola sata navečer. i naravno, pratiti organizam. opet sam dobila vaginalete, uzela mi je briseve i prepisala Spazmex po potrebi. i dojdem u ljekarnu, nije poslala spazmex. sad joj moram slati mail natrag :D
za 2 tjedna imam natrag pregled, nadam se da će biti isto dalje. nije mjerila maloga ni ništ, al sutra imam hvala Bogu 4D pa ću saznati.
izgleda da ti je dr odmah organizirala i večernju šetnju
Sortiraj odgovore
Najstariji