Jutro curke!
Mina bitno da je bebinho dobro! Sestru neću komentirati 😆 I mene ti muči desni bubreg. Ja pak imam dilataciju bubrega. Stalno ga osjećam i boli pogotovo ak se beba nasadi blizu njega.

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Ena - drzim fige da malac izdrzi sto duze u maminom punom pansionu 😀
Mina - bas mi je zao kaj su te tako izvozali, bitno da je sve ok i s tobom i s bebicom. Predlazem da pojacas unos tekucine, izbaci secer skroz ako mozes i pazi da ti je podrucje bubrega uvijek pokriveno. 😙
Inace, dobro jutro svima, lijepi dan vam zelim! 🌞

Ena - drzim fige da malac izdrzi sto duze u maminom punom pansionu 😀
Mina - bas mi je zao kaj su te tako izvozali, bitno da je sve ok i s tobom i s bebicom. Predlazem da pojacas unos tekucine, izbaci secer skroz ako mozes i pazi da ti je podrucje bubrega uvijek pokriveno. 😙
Inace, dobro jutro svima, lijepi dan vam zelim! 🌞
Hvala draga😊😘,ma bude on,to ti je kad mi je prvo pa neznam,al ježi ga,baš je bolilo i dugo..,još ću ja i prenijeti😀...mirna sam jer imam sutra dejt u bolnici pa kak bude a i od danas smo u terminu😁. Hvala vam svima😙,divne ste 😘.
Mina i Tynchica žao mi je da vas muče bolovi,nadam se da će se ubrzo smiriti😙.
Happy ima buntovnika u bushi😂😂😂😍😍😍,reci mu da bude dobar ili će u kaznu čim se rodi😂😂😘😍🤗
Jutro 😘
Mina i Tinchyca nadam se da će se bolovi smiriti i da je sve ok 😊
Ena želim ti dan bez kontrakcija,nekaj bebo ipak još malo odmara u buši 😉
Danas sam od 6 u pokretu,ali evo sad legla i do ručka lijevi bok...ručak će biti kod mame tako da nema ni kuhanja 😁

Jutro cure,..Ena zelim ti da bebac jos miruje i uziva danas.iza mene jos jedna losa noc,legnem umorna i nikako se namjestit pa tri puta pi pi..vise ne znam od cega🙃 curama sa bolovima mantram da stanu
Nocas je imao party. Sad me nesto bolucka s lijeve strane gdje bi bio jajnik (islreno, nemam pojma di su mi jajnici sad i gdje pocinje i zavrsava gospodinov utjecaj, a gdje stvarna bol).
Sretno na pregledima ako ga koja ima.

27.6. 💙
jutro
ohoooo eto ena nam je usla u termin braaaaaavo 😘
sve s bolovima i tegobama zelim da vam sto prije produ...
ja jos lezim a sve me boli kao da me netko tuce po noci...nasanjala se aveLiječnica otkriva kako je seks pred sam kraj trudnoće veoma poželjan, i to zahvaljujući spermi koja u sebi sadrži prostaglandin, hormon koji potiče otvaranje cerviksa.eeeeega

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
jutro
ohoooo eto ena nam je usla u termin braaaaaavo 😘
sve s bolovima i tegobama zelim da vam sto prije produ…
ja jos lezim a sve me boli kao da me netko tuce po noci…nasanjala se aveLiječnica otkriva kako je seks pred sam kraj trudnoćeveoma poželjan, i to zahvaljujući spermi koja u sebi sadrži prostaglandin, hormon koji potiče otvaranje cerviksa.eeeeega
otislo prije nego sam dovrsila,kopirala za sve blizu termina 😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro!
Mi danas ranije ustali, malac mi doma ostao pa me probudio u 9. Pa se druzimo.
Ena malac se opasno priprema vidim ja, neka neka!
Meni je najzecse kaj sam ja doma stalno u kontrakcijama, a u petak kad legnem na ctg, ziher nece bit ni jedne kontrakcije ni truda 🤣🤣🤣.
Al i bolje samo da me ne ostave da trunem tamo danima prije i pozuruju me bez veze. Doci cu ja kad bude trebalo.
Mina nadam se da si boje danas.
Puse svima 😘

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Došli moji nalazi od jučer, ogtt super, ali sam anemična pa sam dobila heferol.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji