Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchyca
    08. Svibanj 2018. 07:30

Jutro curke!
    Mina bitno da je bebinho dobro! Sestru neću komentirati 😆 I mene ti muči desni bubreg. Ja pak imam dilataciju bubrega. Stalno ga osjećam i boli pogotovo ak se beba nasadi blizu njega. 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

mamica1985
    08. Svibanj 2018. 07:46

Ena - drzim fige da malac izdrzi sto duze u maminom punom pansionu 😀
    Mina - bas mi je zao kaj su te tako izvozali, bitno da je sve ok i s tobom i s bebicom. Predlazem da pojacas unos tekucine, izbaci secer skroz ako mozes i pazi da ti je podrucje bubrega uvijek pokriveno. 😙
    Inace, dobro jutro svima, lijepi dan vam zelim! 🌞

08. Svibanj 2018. 07:59

mamica1985

Ena - drzim fige da malac izdrzi sto duze u maminom punom pansionu 😀
    Mina - bas mi je zao kaj su te tako izvozali, bitno da je sve ok i s tobom i s bebicom. Predlazem da pojacas unos tekucine, izbaci secer skroz ako mozes i pazi da ti je podrucje bubrega uvijek pokriveno. 😙
    Inace, dobro jutro svima, lijepi dan vam zelim! 🌞

Hvala draga😊😘,ma bude on,to ti je kad mi je prvo pa neznam,al ježi ga,baš je bolilo i dugo..,još ću ja i prenijeti😀...mirna sam jer imam sutra dejt u bolnici pa kak bude a i od danas smo u terminu😁. Hvala vam svima😙,divne ste 😘. 
    Mina i Tynchica žao mi je da vas muče bolovi,nadam se da će se ubrzo smiriti😙.
    Happy ima buntovnika u bushi😂😂😂😍😍😍,reci mu da bude dobar ili će u kaznu čim se rodi😂😂😘😍🤗

pharmamma
    08. Svibanj 2018. 08:50

Jutro 😘
    Mina i Tinchyca nadam se da će se bolovi smiriti i da je sve ok 😊
    Ena želim ti dan bez kontrakcija,nekaj bebo ipak još malo odmara u buši 😉
    Danas sam od 6 u pokretu,ali evo sad legla i do ručka lijevi bok...ručak će biti kod mame tako da nema ni kuhanja 😁

Mya
    08. Svibanj 2018. 09:05

Jutro cure,..Ena zelim ti da bebac jos miruje i uziva danas.iza mene jos jedna losa noc,legnem umorna i nikako se namjestit pa tri puta pi pi..vise ne znam od cega🙃 curama sa bolovima mantram da stanu 

HappySeal
    08. Svibanj 2018. 09:07

Nocas je imao party. Sad me nesto bolucka s lijeve strane gdje bi bio jajnik (islreno, nemam pojma di su mi jajnici sad i gdje pocinje i zavrsava gospodinov utjecaj, a gdje stvarna bol). 

Sretno na pregledima ako ga koja ima.

27.6. 💙

franovamamita
    08. Svibanj 2018. 09:19

jutro
    ohoooo eto ena nam je usla u termin braaaaaavo 😘
    sve s bolovima i tegobama zelim da vam sto prije produ...
    ja jos lezim a sve me boli kao da me netko tuce po noci...nasanjala se aveLiječnica otkriva kako je seks pred sam kraj trudnoće veoma poželjan, i to zahvaljujući spermi koja u sebi sadrži prostaglandin, hormon koji potiče otvaranje cerviksa.eeeeega

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    08. Svibanj 2018. 09:21

franovamamita

jutro
    ohoooo eto ena nam je usla u termin braaaaaavo 😘
    sve s bolovima i tegobama zelim da vam sto prije produ…
    ja jos lezim a sve me boli kao da me netko tuce po noci…nasanjala se aveLiječnica otkriva kako je seks pred sam kraj trudnoćeveoma poželjan, i to zahvaljujući spermi koja u sebi sadrži prostaglandin, hormon koji potiče otvaranje cerviksa.eeeeega

otislo prije nego sam dovrsila,kopirala za sve blizu termina 😂😂😂😂 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

08. Svibanj 2018. 10:19

Jutro!
    Mi danas ranije ustali,  malac mi doma ostao pa me probudio u 9. Pa se druzimo.
    Ena malac se opasno priprema vidim ja,  neka neka!
    Meni je najzecse kaj sam ja doma stalno u kontrakcijama,  a u petak kad legnem na ctg,  ziher nece bit ni jedne kontrakcije ni truda 🤣🤣🤣.
    Al i bolje samo da me ne ostave da trunem tamo danima prije i pozuruju me bez veze. Doci cu ja kad bude trebalo.
    Mina nadam se da si boje danas.
    Puse svima 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• mandrina
    08. Svibanj 2018. 10:55

Došli moji nalazi od jučer, ogtt super, ali sam anemična pa sam dobila heferol.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI