Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    07. Svibanj 2018. 20:25

Mene je poceo svaka tri tjedna,lakse je docekat nasprem pocetka,svaka cetiri..franova i ti spremna jupiii🎉☺

Tinchyca
    07. Svibanj 2018. 20:40

Ja od sada zbog mogućeg zastoja idem u vinogradsku svakih tjedan dana. A do sad me moja naručivala svakih 5 tjedana.
    Belagio razmišljaj o bebici i kak ti je ona najbitnija i nemoj dopustit da te to sa mužem deprimira jer nije vrijedno da beba trpi. Još malo izdrži.
     Sigurna sam da neće biti toliko ravnodušan kad bebica dođe i kad je primi. Samo pozitivno. ♥️

💙30.06.2018 💙 Noa💙

pharmamma
    07. Svibanj 2018. 21:11

Franova lakše ćeš dočekati iducu kontrolu kad je ranije 😉
    Netko od susjeda u zgradi peče palačinke,cijeli dnevni boravak mi mirisi..sad bi palačinke jela

franovamamita
    07. Svibanj 2018. 21:12

jbt zivot sad gledsm sta sam kupila u dm-u i zbrajam i sve mi nekako ne stima nadem racun da mi je 2 puta kucala pelene od 120kn a ja jedne kupila 😈😈😈😈

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

07. Svibanj 2018. 21:15

Hjoooj kolko ste natipkale..Belagio dobrodošla i žao mi je zbog situacije s mužem,nadam se da će se stanje popraviti a dotle se pokušaj smiriti i misliti na dobro za bebicu u trbuščiću😘🤗.
    Proudy nezz kaj bi ti rekla za situaciju s cijepljenjem,nisam u tome ali ti najbolje znaš,a nebuš valjda u četvrtak rodila,rekla si da nećeš još😘🤗.
    Mladamamica sva u pripremama,slatka dudica😘.
    Franovamamita i ja sam prvo išla svaka 4 tjedna,pa 3,zadnjih 2 puta svaka 2 tjedna i sad u Ta neznam kak će ići,ne brini,da kaj nije dobro rekel bi ti,to mu je dužnost ... 
    Neznam kaj sam još htjela napisati,pol zaboravim putem..
    Bila sam u Lidlu s dragim danas i malo smo prije hodali,opet me krenulo boliti da nisam mogla zakoračiti,pa se smirilo,sad ležim al se kontrakcije redaju...
    Podigla sam nalaz brisa na streptokok ,hvala Bogu sve je ok😃.
    Sutra opet k mamici ,rođendan joj je al me malo strah ,ak me opet krene boliti i mali hoće van nema me ko voziti od njih😊😂🤣,valjda neće baki doći kao poklončić😂😂

07. Svibanj 2018. 21:19

franovamamita

jbt zivot sad gledsm sta sam kupila u dm-u i zbrajam i sve mi nekako ne stima nadem racun da mi je 2 puta kucala pelene od 120kn a ja jedne kupila 😈😈😈😈

Sutra se vrati i traži pare natrag,jbt nije 120kn malo...ak ti neće htjeti ima kamere pa nek si vrti i gleda snimku ...

Bellagio
    07. Svibanj 2018. 21:26

Hvala cure na riječima ohrabrenja, znam da su hormoni odgovorni krivci, al nekad je lijepo imati sugovornika i u kukumekanju. Eto, sad me molim vas uputite u nove hitove: kakva je to spešl duda? Di ima jeftinih japanski za bolnicu? Jel se smiju trudnice kupati u moru zadnji mjesec? (To mi je glavna okupacija.) I zašto su ovi kostimi za trudnice jednodijelni, jel' ima razloga ili čista papilova? Tako žarko se nadam zaplivati. Jel neka od vas našla kakve jeftine, trudničke hlače za ljeto?

Bellagio
    07. Svibanj 2018. 21:29

Oprostite što vam još ne pamtim imena, al oboćevam da ću se potruditi.

franovamamita
    07. Svibanj 2018. 21:30

Ena31

franovamamita

Sutra se vrati i traži pare natrag,jbt nije 120kn malo…ak ti neće htjeti ima kamere pa nek si vrti i gleda snimku …

citas mi misli taman sam razmisljala o kameri i necu pustiti evo sad sam mail im poslala a sutra cu ih nazvati...bas sam ljuta a ne moraju mi vratiti novce neka mi onda vec da taj paket pelena koje je naplatila....

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    07. Svibanj 2018. 21:31

i da ena super za nalaz, a za pokloncic ne znam sta da ti kazem probaj otici 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI