Mene je poceo svaka tri tjedna,lakse je docekat nasprem pocetka,svaka cetiri..franova i ti spremna jupiii🎉☺
Ja od sada zbog mogućeg zastoja idem u vinogradsku svakih tjedan dana. A do sad me moja naručivala svakih 5 tjedana.
Belagio razmišljaj o bebici i kak ti je ona najbitnija i nemoj dopustit da te to sa mužem deprimira jer nije vrijedno da beba trpi. Još malo izdrži.
Sigurna sam da neće biti toliko ravnodušan kad bebica dođe i kad je primi. Samo pozitivno. ♥️

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Franova lakše ćeš dočekati iducu kontrolu kad je ranije 😉
Netko od susjeda u zgradi peče palačinke,cijeli dnevni boravak mi mirisi..sad bi palačinke jela

jbt zivot sad gledsm sta sam kupila u dm-u i zbrajam i sve mi nekako ne stima nadem racun da mi je 2 puta kucala pelene od 120kn a ja jedne kupila 😈😈😈😈

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Hjoooj kolko ste natipkale..Belagio dobrodošla i žao mi je zbog situacije s mužem,nadam se da će se stanje popraviti a dotle se pokušaj smiriti i misliti na dobro za bebicu u trbuščiću😘🤗.
Proudy nezz kaj bi ti rekla za situaciju s cijepljenjem,nisam u tome ali ti najbolje znaš,a nebuš valjda u četvrtak rodila,rekla si da nećeš još😘🤗.
Mladamamica sva u pripremama,slatka dudica😘.
Franovamamita i ja sam prvo išla svaka 4 tjedna,pa 3,zadnjih 2 puta svaka 2 tjedna i sad u Ta neznam kak će ići,ne brini,da kaj nije dobro rekel bi ti,to mu je dužnost ...
Neznam kaj sam još htjela napisati,pol zaboravim putem..
Bila sam u Lidlu s dragim danas i malo smo prije hodali,opet me krenulo boliti da nisam mogla zakoračiti,pa se smirilo,sad ležim al se kontrakcije redaju...
Podigla sam nalaz brisa na streptokok ,hvala Bogu sve je ok😃.
Sutra opet k mamici ,rođendan joj je al me malo strah ,ak me opet krene boliti i mali hoće van nema me ko voziti od njih😊😂🤣,valjda neće baki doći kao poklončić😂😂
jbt zivot sad gledsm sta sam kupila u dm-u i zbrajam i sve mi nekako ne stima nadem racun da mi je 2 puta kucala pelene od 120kn a ja jedne kupila 😈😈😈😈
Sutra se vrati i traži pare natrag,jbt nije 120kn malo...ak ti neće htjeti ima kamere pa nek si vrti i gleda snimku ...
Hvala cure na riječima ohrabrenja, znam da su hormoni odgovorni krivci, al nekad je lijepo imati sugovornika i u kukumekanju. Eto, sad me molim vas uputite u nove hitove: kakva je to spešl duda? Di ima jeftinih japanski za bolnicu? Jel se smiju trudnice kupati u moru zadnji mjesec? (To mi je glavna okupacija.) I zašto su ovi kostimi za trudnice jednodijelni, jel' ima razloga ili čista papilova? Tako žarko se nadam zaplivati. Jel neka od vas našla kakve jeftine, trudničke hlače za ljeto?

Oprostite što vam još ne pamtim imena, al oboćevam da ću se potruditi.

Sutra se vrati i traži pare natrag,jbt nije 120kn malo…ak ti neće htjeti ima kamere pa nek si vrti i gleda snimku …
citas mi misli taman sam razmisljala o kameri i necu pustiti evo sad sam mail im poslala a sutra cu ih nazvati...bas sam ljuta a ne moraju mi vratiti novce neka mi onda vec da taj paket pelena koje je naplatila....

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
i da ena super za nalaz, a za pokloncic ne znam sta da ti kazem probaj otici 😂😂😂😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji