Hjoooj kolko ste natipkale..Belagio dobrodošla i žao mi je zbog situacije s mužem,nadam se da će se stanje popraviti a dotle se pokušaj smiriti i misliti na dobro za bebicu u trbuščiću😘🤗.
Proudy nezz kaj bi ti rekla za situaciju s cijepljenjem,nisam u tome ali ti najbolje znaš,a nebuš valjda u četvrtak rodila,rekla si da nećeš još😘🤗.
Mladamamica sva u pripremama,slatka dudica😘.
Franovamamita i ja sam prvo išla svaka 4 tjedna,pa 3,zadnjih 2 puta svaka 2 tjedna i sad u Ta neznam kak će ići,ne brini,da kaj nije dobro rekel bi ti,to mu je dužnost ...
Neznam kaj sam još htjela napisati,pol zaboravim putem..
Bila sam u Lidlu s dragim danas i malo smo prije hodali,opet me krenulo boliti da nisam mogla zakoračiti,pa se smirilo,sad ležim al se kontrakcije redaju...
Podigla sam nalaz brisa na streptokok ,hvala Bogu sve je ok😃.
Sutra opet k mamici ,rođendan joj je al me malo strah ,ak me opet krene boliti i mali hoće van nema me ko voziti od njih😊😂🤣,valjda neće baki doći kao poklončić😂😂
jbt zivot sad gledsm sta sam kupila u dm-u i zbrajam i sve mi nekako ne stima nadem racun da mi je 2 puta kucala pelene od 120kn a ja jedne kupila 😈😈😈😈
Sutra se vrati i traži pare natrag,jbt nije 120kn malo...ak ti neće htjeti ima kamere pa nek si vrti i gleda snimku ...
Hvala cure na riječima ohrabrenja, znam da su hormoni odgovorni krivci, al nekad je lijepo imati sugovornika i u kukumekanju. Eto, sad me molim vas uputite u nove hitove: kakva je to spešl duda? Di ima jeftinih japanski za bolnicu? Jel se smiju trudnice kupati u moru zadnji mjesec? (To mi je glavna okupacija.) I zašto su ovi kostimi za trudnice jednodijelni, jel' ima razloga ili čista papilova? Tako žarko se nadam zaplivati. Jel neka od vas našla kakve jeftine, trudničke hlače za ljeto?
Oprostite što vam još ne pamtim imena, al oboćevam da ću se potruditi.
jbt zivot sad gledsm sta sam kupila u dm-u i zbrajam i sve mi nekako ne stima nadem racun da mi je 2 puta kucala pelene od 120kn a ja jedne kupila 😈😈😈😈
Sutra se vrati i traži pare natrag,jbt nije 120kn malo…ak ti neće htjeti ima kamere pa nek si vrti i gleda snimku …
citas mi misli taman sam razmisljala o kameri i necu pustiti evo sad sam mail im poslala a sutra cu ih nazvati...bas sam ljuta a ne moraju mi vratiti novce neka mi onda vec da taj paket pelena koje je naplatila....
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
i da ena super za nalaz, a za pokloncic ne znam sta da ti kazem probaj otici 😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Hvala cure na riječima ohrabrenja, znam da su hormoni odgovorni krivci, al nekad je lijepo imati sugovornika i u kukumekanju. Eto, sad me molim vas uputite u nove hitove: kakva je to spešl duda? Di ima jeftinih japanski za bolnicu? Jel se smiju trudnice kupati u moru zadnji mjesec? (To mi je glavna okupacija.) I zašto su ovi kostimi za trudnice jednodijelni, jel' ima razloga ili čista papilova? Tako žarko se nadam zaplivati. Jel neka od vas našla kakve jeftine, trudničke hlače za ljeto?
Dudica je dr browns sa plisancem za tješenje 😁
Jeftinih japanki ima u deichmanu,pepcu,kiku i slicno
Ako je uredna trudnoca cak se i preporuca ali bss u moru u bazenu bas i ne 😑
A jednodjelni za trudnice su predpostavljam jer obican dvodjelni veceg broja mozes iskoristit u trudnoci mozda sam u krivu 🤔
A sto se hlaca tice ja ih nisam trazila jos vidjet cu kaf rodim oce mi trebati 😁
Hjoooj kolko ste natipkale..Belagio dobrodošla i žao mi je zbog situacije s mužem,nadam se da će se stanje popraviti a dotle se pokušaj smiriti i misliti na dobro za bebicu u trbuščiću😘🤗.
Proudy nezz kaj bi ti rekla za situaciju s cijepljenjem,nisam u tome ali ti najbolje znaš,a nebuš valjda u četvrtak rodila,rekla si da nećeš još😘🤗.
Mladamamica sva u pripremama,slatka dudica😘.
Franovamamita i ja sam prvo išla svaka 4 tjedna,pa 3,zadnjih 2 puta svaka 2 tjedna i sad u Ta neznam kak će ići,ne brini,da kaj nije dobro rekel bi ti,to mu je dužnost …
Neznam kaj sam još htjela napisati,pol zaboravim putem..
Bila sam u Lidlu s dragim danas i malo smo prije hodali,opet me krenulo boliti da nisam mogla zakoračiti,pa se smirilo,sad ležim al se kontrakcije redaju…
Podigla sam nalaz brisa na streptokok ,hvala Bogu sve je ok😃.
Sutra opet k mamici ,rođendan joj je al me malo strah ,ak me opet krene boliti i mali hoće van nema me ko voziti od njih😊😂🤣,valjda neće baki doći kao poklončić😂😂
Sva sreća brzo će srijeda. Mislim veliki su bebani već i vrše pritisak a i ti si svoju turu odležala pa je samim time i teže. Odmaraj, odmaraj i sutra kod mame, ipak joj je ročkas 😊. Super za streptokok
Bellagio mislim da kupanje u moru nije neki problem više je problem kupanje u bazenu. Ja sam nosila svoje kostime kao trudnica u prošle dvije trudnoće jer su mi na vezanje pa mogu podesiti 😊.
Franova ma ok su ti iz DMa budu ti max izašli u susret al ak nebu išlo lijepo bude im došla horda trudnica pa nek se onda probaju izvuć 😂.
Ja idalje gladna. Sad se prejela pa mi zlo. Kikach lupa ili traži izlaz više ne mogu odrediti 😂.
Idem malo surfati i spavati.
Laku noć, tipkamo se sutra
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ena nek ipak mama taj poklon dobije sa zakašnjenjem,bolje da Mihael još malo odmara u buši 😉😉 ja sam svojoj za okrugli 60. donijela čestitku i u njoj prvu sliku s ultrazvuka,taman sam dan prije bila kod gin i potvrdio je trudnoću 😁😁 i da,super za nalaz ☺️
Franova odi do njih da to riješe,mislim da neće biti problema...meni se jednom desilo da sam poslala dragog po duo pakiranje Somat gela na akciji 1+1 i on sav sretan našao to,mislio da je zbog akcije pakirano zajedno i tak odnio na blagajnu i platio..otišla ja taj il drugi dan s računom,rekla da mu na blagajni nisu napomenule da treba dobiti dva takva pakiranja zbog akcije i odmah su sve riješile..jedino sam trebala donijeti i kupljeni proizvod uz racun pa za svaki slučaj stavi i pelene u auto
Bellagio možda da probaš naći neke prozračne hlače koje nisu trudničke,ali imaju rastezljivu pasicu pa da ti dođe ispod trbuha..a za kupaći je vjerojatno stvar u tome da mi trudnice standardni dvodjelni možemo bez problema obuci,a standardni jednodijelni bas i ne jer nam trbuh neće stati u njega 🙈 pa su njih napravili posebno za trudnice
Vecer trudničice..
Proudy super su slike 😊
Franova odlicno za pregled 🤗
Mammica lijepa busica
Ja se opet javljam s losim vijestima, dragi i ja proveli cijeli dan u Merkuru. Slali me vamo tamo. Od 5h jutros me boli dole desno i prema leđima. Nisam mogla stati ni ici na wc koliko me bolilo. Izgleda da je mala pritisnula moj bubreg pa me to boli jako. Sutra moram ponovno na kontrolu kirurgu. Najgore od svega je bilo sto je sestra u rađaoni valjda zaboravila reci doktorici da sam ja ispred i cekam nalaze da stignu pa sam cekala skoro 3 sata iako sam joj zvonila dva puta ono jel ima novosti. Tek kad mi je dr rekla da je ona znala da cu ja doci i da me cekala 🤤 skuzila sam da je ova zaboravila, pa zadavila bi ju.
Eto doma sam, beba je hB dobro, a za moje bolove jedino paracetamoli. Sam da bude bolje 😥
All of God’s grace in one tiny face 💟
Sortiraj odgovore
Najstariji