Hvala curke😀,Marija super za ok pregled,nek je nepromijenjeno stanje,dalje po uputstvima,naravno kad podigneš lijek,to je nešto ko Normabel,jel da? Mandrina super za oggt nalaz a anemičnost će tabletice popraviti,curke s bolovima noćnim i dnevnim odmorite,nadam se da će proći😘.
Franovamamita sex..hm,da..al nema kandidata tak da ću ja po svom dragom o 40+ 😂😂
Hvala curke😀,Marija super za ok pregled,nek je nepromijenjeno stanje,dalje po uputstvima,naravno kad podigneš lijek,to je nešto ko Normabel,jel da? Mandrina super za oggt nalaz a anemičnost će tabletice popraviti,curke s bolovima noćnim i dnevnim odmorite,nadam se da će proći😘.
Franovamamita sex..hm,da..al nema kandidata tak da ću ja po svom dragom o 40+ 😂😂
ma i ja si mislim da mi je lakše ovo sa željezom. inače bi mi propalo pola quatra što je ostalo od jučer
ma i ja si mislim da mi je lakše ovo sa željezom. inače bi mi propalo pola quatra što je ostalo od jučer
😂😂😂To se nikako ne smije desiti da propadne😂😘,mene doma čeka iz Lidla ,kupili kutiju s 6komada nekih čoko crisp sladoleda na štapiću,slični kingu al malo manji😋17.90kn bili na akciji😁,to me veseli😀
Drage moje, super za nalaze i preglede ☺️
Evo ja kod mame, pregledala nećakovu robicu i odvojila si neutralno da možemo i mi iskoristiti..još bi ovaj tjedan trebali dobiti dio robice,dokupimo ono kaj nam fali i onda polako pranje,peglanje,slaganje
I danas imam desert bolji čak i od sladoleda 😁 prije 15 min ubrane 😁😁
Dobar dan. Ja se tek javljam jer neka gužva ujutro. Dućan obavila i skuhala i već pojela dva tanjura graha sa ječmom 😂.
Sad se nabrijavam na grožđe i na kavu, uf.
Mi ok spavali. Moja prehlada se spustila na pluća pa sada uz začepljen nos i kašljam.
Ugl zaključila sam da me neka nervoza šora hebeni hormoni.
Ena dobro da se nisi porodila. Ali još malo, čestitam na ulasku u termin. Sretan ročkas mami 🎉🎉🎉.
Marija super za pregled i da je sve ok. Veselimo se slikama sa 4da 😊.
Ostalo dam zaboravila i nemojte se ljutiti. Em sam starija em sam trudna 😂.
😘😘😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Drage moje, super za nalaze i preglede ☺️
Evo ja kod mame, pregledala nećakovu robicu i odvojila si neutralno da možemo i mi iskoristiti..još bi ovaj tjedan trebali dobiti dio robice,dokupimo ono kaj nam fali i onda polako pranje,peglanje,slaganje
I danas imam desert bolji čak i od sladoleda 😁 prije 15 min ubrane 😁😁
ajme, ovo zbilja je bolje od sladoleda. otkad sam ostala trudna čeznem za trešnjama, jagodama, borovnicama, malinama.....
jedva sam jagode dočekala, ali moje trešnje nisu još spremne za jelo.
zavist me puca na najjače
ja se sad vratila isla s kumom i klincima do parka tamo na dekici popile kavu i uzivale ali me sad sve boli,jer nisko mi je sjediti dolje pa legnem pa onak pa onak i nikak ahahahahahahahah
evoooooo okrecite na rtl pooooocinje horor 😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro tj dan 😊
Mene je nocas nemir u nogama ubijao mislila sam da cu poludit i magnezij popila i istezals noge i setala al nista jos sam jucer nahodala se pa sam imals osjecaj da ce mi cucica eksplodirat od pritiska i te neke tupe boli. 🤤 tako da sam spavals na 1 oko ..a bome da znate i ja sam pocela pišat svakih par sati 😣
Ena cestitam na 37tt 🎉
Dalje sam pozaboravljala 😂😂 nemojte zamjerit
Ee da neko je spomenuo seks...mi dobili zeleno svjetlo al se mm boji 😂😂😂😂
ja se sad vratila isla s kumom i klincima do parka tamo na dekici popile kavu i uzivale ali me sad sve boli,jer nisko mi je sjediti dolje pa legnem pa onak pa onak i nikak ahahahahahahahah
evoooooo okrecite na rtl pooooocinje horor 😂😂😂😂
😂😂😂 Samo sam te čekala...
Pharma trešnjice njama...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Danas sam dobre volje, idem pogledat horor. 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji