Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    07. Svibanj 2018. 19:43

ProudMomy

Kako mi muz dize pritisak!
    Narucila sam malog za cijepljenje u cetvrtak, i sad mi on veli da nisam trebala, jer kaj ak mali zakuri, a ja dobijem trudove.
    I sad si i ja kontam jesam trebala cekat da rodim.
    Bas me zaje… sada! Ne znam jel da odgodim ili ne.

Ma daj Proud on odmah najcrnji scenarij. I da dobiješ trudove i on zakuri nije kraj svijeta. Jer ti buš brzo rodila a dalje će ga bedinat muž. Kak cure vele nakon cijepljenja obloge i bok i spreman paracetamol. Samo nemoj sad od muke dobit trudove 😉.
    Bellagio nemam ti kaj pametno reći osim da će biti bolje i da vjerojatno sve doživljavaš lošije no što je. Ja isto ima  dvoje i treće u bushi i nekad je teže nekad je lakše ali da me slušaju ne slušaju niti su tu da slušaju 😂.
    Muž ti i treća trudnoća ništa što razgovor neće rješiti. Ugl osmijeh na lice i sve će to proć i doć na svoje.
    Franova ja od 15 tt idem svaka 4 tjedna. Sada ću ići u 36 a bila u 33 i nakon toga svaki tjedan do termina a ako kojim čufom prenesem svaka dva dana 😱.
    Eto pharma i ja gladna i samo bih junk i slatko i kruhasto.. i samo gledam što klinci nisu pojeli da se ja pogostim 😂😂😂.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    07. Svibanj 2018. 19:45

Mladamamica1911

evo meni je dragi donio dudicu tjesilicu od dr brownsa 👌 trazili smo je ko suho zlato 😊
    Oprostite na skembici nisam ni skuzila da se mali ugurao u sliku 😂
    Proudy i ja se spremam odrec lakova😭

Ajme što je slatko, vidjela sam to negdje online ali nisam nigdje vidjela u dućanu. Pre pre slatko, mali frajer kad dode bude skroz opremljen 😊. I ja danas kupila dvije dudice za svaki slučaj!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    07. Svibanj 2018. 19:58

proud ja sad svoje jucer odrezala bili su mi bas lijepi i dugacki nakon dugo vremena al doslo mi...a lak cu i ja izbaciti u tvojim tjednima 😂
    mladamamica ma preeeeslatko 😍
    belagio nadam se da je samo trenutna faza,probaj sd skulirati zbog bebe i porazgovaraj s muzem ☺
    mene sad hebe sto me tak brzo opet narucila hm.....jbt ja nikad mira i sama sebi brijem crnjake...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    07. Svibanj 2018. 20:02

Ove dr browns dude tjesilice imaju u bipi ako još netko traži ☺️

franovamamita
    07. Svibanj 2018. 20:06

ja danas obsvila i dm tako da sad sve imamo ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    07. Svibanj 2018. 20:22

franovamamita

proud ja sad svoje jucer odrezala bili su mi bas lijepi i dugacki nakon dugo vremena al doslo mi…a lak cu i ja izbaciti u tvojim tjednima 😂
    mladamamica ma preeeeslatko 😍
    belagio nadam se da je samo trenutna faza,probaj sd skulirati zbog bebe i porazgovaraj s muzem ☺
    mene sad hebe sto me tak brzo opet narucila hm…..jbt ja nikad mira i sama sebi brijem crnjake…

Ma no sikiriki znaš i sama da je nekaj bi ti rekao dok a neki doktori naručuje češće u višim tjednima isto kao što naručuju više u nižim tjednima. Samo se bederiaš, uživaj i pojedi slatkač 😉😍😊.
    Bravo za kupovinu!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mya
    07. Svibanj 2018. 20:25

Mene je poceo svaka tri tjedna,lakse je docekat nasprem pocetka,svaka cetiri..franova i ti spremna jupiii🎉☺

Tinchyca
    07. Svibanj 2018. 20:40

Ja od sada zbog mogućeg zastoja idem u vinogradsku svakih tjedan dana. A do sad me moja naručivala svakih 5 tjedana.
    Belagio razmišljaj o bebici i kak ti je ona najbitnija i nemoj dopustit da te to sa mužem deprimira jer nije vrijedno da beba trpi. Još malo izdrži.
     Sigurna sam da neće biti toliko ravnodušan kad bebica dođe i kad je primi. Samo pozitivno. ♥️

💙30.06.2018 💙 Noa💙

pharmamma
    07. Svibanj 2018. 21:11

Franova lakše ćeš dočekati iducu kontrolu kad je ranije 😉
    Netko od susjeda u zgradi peče palačinke,cijeli dnevni boravak mi mirisi..sad bi palačinke jela

franovamamita
    07. Svibanj 2018. 21:12

jbt zivot sad gledsm sta sam kupila u dm-u i zbrajam i sve mi nekako ne stima nadem racun da mi je 2 puta kucala pelene od 120kn a ja jedne kupila 😈😈😈😈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.