Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Svibanj 2018. 12:18

Ena31

ProudMomy

Cure, pitanje jedno.
    Ja ne znam jesam ja luda ili kaj!
    Bris na streptokok, kako su vam radili?
    Cura na proljetnicama mi spominje nesto rektalno, meni to ni prvi put a bome ni sada nisu tako radili?!?
    Pa to je cervikalni bris, kakve veze ima sa rektumom? Ili sam ja stvarno tele.

Štapićem me poškakljala u čučici da pokupi kaj već ima i malo prošla po rubu ono između guze i čuče ak sam ja to dobro skužila

E tak je meni isto,  doslovno poskakljao cucu i medjicu sa stapicem,  nis drugo nisam osjetila.
    A osjetila bi valjda da mi netko po guzici kopa. 😂😂
    Samo mi to jos treba 😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

08. Svibanj 2018. 12:19

Mladamamica1911

ProudMomy

ivymicek

ProudMomy

Cure, pitanje jedno.
    Cura na proljetnicama mi spominje nesto rektalno, meni to ni prvi put a bome ni sada nisu tako radili?!?

Nisi tele naši rade cervikalno ali mislim da se može naći i u jednoj i u drugoj rupici 🙈. Jer jedna kontaminira drugu kak su blizu. Eto to je moje laičko mišljenje a sad idem guglat pa se javim

Cura je iz Slo, pa moze bit da tamo rade tako, veli ona kaj ju nitko nije upozorio 😂😂😂😂
    Meni nije nitko kopao po guzici 😂😂😂

Nemoj me plašit ja idem u brežice iduci tjedan na pregled i taj bris 🤔

Evo zivota mi,  odi procitaj,  Panda napisala da je rektalno,  ja mislila da se zajebava 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    08. Svibanj 2018. 12:27

ProudMomy

Mladamamica1911

ProudMomy

ivymicek

ProudMomy

Cure, pitanje jedno.

Nisi tele naši rade cervikalno ali mislim da se može naći i u jednoj i u drugoj rupici 🙈. Jer jedna kontaminira drugu kak su blizu. Eto to je moje laičko mišljenje a sad idem guglat pa se javim

Cura je iz Slo, pa moze bit da tamo rade tako, veli ona kaj ju nitko nije upozorio 😂😂😂😂

Evo zivota mi, odi procitaj, Panda napisala da je rektalno, ja mislila da se zajebava 😂😂😂😂

Možda je doktorici pobjeglo 😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mladamamica1911
    08. Svibanj 2018. 12:28

Isuse kako su ove bebice malene bas je tesko to gledat 😭😭

08. Svibanj 2018. 12:29

ivymicek

ProudMomy

Mladamamica1911

ProudMomy

ivymicek

ProudMomy

Cure, pitanje jedno.

Evo zivota mi, odi procitaj, Panda napisala da je rektalno, ja mislila da se zajebava 😂😂😂😂

Možda je doktorici pobjeglo 😂😂😂

Ja ne znam,  al me scimala,  ono ne moguce da to nisam osjetila 😂😂😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    08. Svibanj 2018. 12:29

Ena31

pharmamma

Drage moje, super za nalaze i preglede ☺️
    Evo ja kod mame, pregledala nećakovu robicu i odvojila si neutralno da možemo i mi iskoristiti..još bi ovaj tjedan trebali dobiti dio robice,dokupimo ono kaj nam fali i onda polako pranje,peglanje,slaganje
    I danas imam desert bolji čak i od sladoleda 😁 prije 15 min ubrane 😁😁

Kak su v Krapine čriješnje zrele već??😂😂😂,moje male zelene😋😋😋…Ivymicek hvala na čestitkama ,idem i ja jesti ričet,majka skuhala,žao mi je zbog prehlade i hormona😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🤗da prođe… Franovamamita nema šanse da to gledam više😂😂🤣😃,horooorrr…

V Začretju su ove,bolja klima 😉😉 moji imaju 4 trešnje,prva bude zrela već početkom 5.mj,ostale su još zelene 😁😁 jedva sam ih dočekala

Za bris nemam pojma, ovaj još nisam radila..a onaj horor odbijam gledati 🙈

08. Svibanj 2018. 12:31

Pharma danas nitko ne radja,  vec prate prerano rodjene bebice,  bas tesko i tuzno.
    Danas je vise drama,  nije horor.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

08. Svibanj 2018. 12:33

evo 2 na 37tt(+12-13kg😶)

i jedna liftuša od jučer kad smo išli po nalaz😂🤣

Mladamamica1911
    08. Svibanj 2018. 12:34

Ena31

i jedna liftuša od jučer kad smo išli po nalaz😂🤣

Divna buša i tii također izgledate mi spremno 😁👌😍

Marijaa30
    08. Svibanj 2018. 12:36

Onda dobro da nisam išla uključivat tv, ja sam svojem zabranila izlazak još minimalno 12 tjedana! Ima da sluša mamu :)
    nego, sve sam pročitala, al zaboravila....tablete za željezo i ja pijem, ferrum, al mi uzrokuju zatvor... tak daopet je kompot od suhih šljiva aktualni :D
    Ena, taj spasmex je, kolko sam pročitala, za ublažavanje grčeva i toga i onda pročitam na netu da se ne preporuča trudnicamA, jedino ako liječnik veli drugačije.... rekla mi je po potrebi, nadam se da neće biti potrebe!
    naravno, sutra ću staviti slikicu 4d, a i sebe za puni 24tt i 25tt :D

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.