Neznam kaj misliti,ove kontrakcije mi dugo već traju,istuširala sam se,oprala kosu,neznam jel mi lakše leći ili stajati,idem probati zaspati 🙃😂,ak me probudi nesnosna bol onda znam kaj je. Laku noć svima😘🤗😘😍
Vecer trudničice..
Proudy super su slike 😊
Franova odlicno za pregled 🤗
Mammica lijepa busica
Ja se opet javljam s losim vijestima, dragi i ja proveli cijeli dan u Merkuru. Slali me vamo tamo. Od 5h jutros me boli dole desno i prema leđima. Nisam mogla stati ni ici na wc koliko me bolilo. Izgleda da je mala pritisnula moj bubreg pa me to boli jako. Sutra moram ponovno na kontrolu kirurgu. Najgore od svega je bilo sto je sestra u rađaoni valjda zaboravila reci doktorici da sam ja ispred i cekam nalaze da stignu pa sam cekala skoro 3 sata iako sam joj zvonila dva puta ono jel ima novosti. Tek kad mi je dr rekla da je ona znala da cu ja doci i da me cekala 🤤 skuzila sam da je ova zaboravila, pa zadavila bi ju.
Eto doma sam, beba je hB dobro, a za moje bolove jedino paracetamoli. Sam da bude bolje 😥
Oh mila baš te krenulo. Bitno da je bebi dobro. Vjerujem da je grozno bilo čekati al kaj je tu je. Nadam se da će već sutra biti bolje 💕💕💕.
Ena!!! 😳😳😳😳 Znaš da mantramo da su što dulje. Držim fige da su ipak lažni trudovi a baka bu se strpila još malo za najbolji mogući poklon.
Vibram svima za što mirniju, bezbolniju noć...
Eh da Ena saznah epi je moguća ako uletiš u smjenu kad je anesteziolog prisutan i ukoliko nije na carskom ili operaciji a ovaj plin je dostupan stalno dok god boli 😊...
E sad fakat idem spavati
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jao cure drzim fige svima da sve bude ok. Pazite se, sad smo vec polako u photo finishu. ♥♥♥
Mene nervira pisanje pred spavanje - piskim, operem zube, piskim, legnem, a onda piskim jos jednom za svaki slucaj. Prosli tjedan je stiskao zeludac, ovaj tjedan je na mjehuru, a kad se rodi ce mi valjda mozak stiskat. Cini se da imam nekog buntovnika u sebi.
27.6. 💙
mina nadam se da ce ti vec sutra biti bolje 😙
happy kontam te za to pisanje i onda konacno legnem i nek se okrenem na drugu stranu vec moram pipi 😁
ena nikako te ne popustaju? prati razmak i dali postaju sve bolnije....mozda si se samo mslo vise preforsala danas...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Dobro jutro drage moje😀,još smo u komadu🤣🤣,dosta dugo su me mučile kontrakcije,nisam baš spavala al zasad je ok pa sam otišla mamici na ročkas😀. Ugodan dan svima☺️🤗😍😘. Sliknem se kasnije za puni,zasad nisam ni počešljana🤣🤣
Vecer trudničice..
Proudy super su slike 😊
Franova odlicno za pregled 🤗
Mammica lijepa busica
Ja se opet javljam s losim vijestima, dragi i ja proveli cijeli dan u Merkuru. Slali me vamo tamo. Od 5h jutros me boli dole desno i prema leđima. Nisam mogla stati ni ici na wc koliko me bolilo. Izgleda da je mala pritisnula moj bubreg pa me to boli jako. Sutra moram ponovno na kontrolu kirurgu. Najgore od svega je bilo sto je sestra u rađaoni valjda zaboravila reci doktorici da sam ja ispred i cekam nalaze da stignu pa sam cekala skoro 3 sata iako sam joj zvonila dva puta ono jel ima novosti. Tek kad mi je dr rekla da je ona znala da cu ja doci i da me cekala 🤤 skuzila sam da je ova zaboravila, pa zadavila bi ju.
Eto doma sam, beba je hB dobro, a za moje bolove jedino paracetamoli. Sam da bude bolje 😥
Oh mila baš te krenulo. Bitno da je bebi dobro. Vjerujem da je grozno bilo čekati al kaj je tu je. Nadam se da će već sutra biti bolje 💕💕💕.
Ena!!! 😳😳😳😳 Znaš da mantramo da su što dulje. Držim fige da su ipak lažni trudovi a baka bu se strpila još malo za najbolji mogući poklon.
Vibram svima za što mirniju, bezbolniju noć…
Eh da Ena saznah epi je moguća ako uletiš u smjenu kad je anesteziolog prisutan i ukoliko nije na carskom ili operaciji a ovaj plin je dostupan stalno dok god boli 😊…
E sad fakat idem spavati
Hvala ti draga na trudu za informacije za epi😍😍😘😘😘 i mantranju😀😍😘🤗
Jutro curke!
Mina bitno da je bebinho dobro! Sestru neću komentirati 😆 I mene ti muči desni bubreg. Ja pak imam dilataciju bubrega. Stalno ga osjećam i boli pogotovo ak se beba nasadi blizu njega.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Ena - drzim fige da malac izdrzi sto duze u maminom punom pansionu 😀
Mina - bas mi je zao kaj su te tako izvozali, bitno da je sve ok i s tobom i s bebicom. Predlazem da pojacas unos tekucine, izbaci secer skroz ako mozes i pazi da ti je podrucje bubrega uvijek pokriveno. 😙
Inace, dobro jutro svima, lijepi dan vam zelim! 🌞
Ena - drzim fige da malac izdrzi sto duze u maminom punom pansionu 😀
Mina - bas mi je zao kaj su te tako izvozali, bitno da je sve ok i s tobom i s bebicom. Predlazem da pojacas unos tekucine, izbaci secer skroz ako mozes i pazi da ti je podrucje bubrega uvijek pokriveno. 😙
Inace, dobro jutro svima, lijepi dan vam zelim! 🌞
Hvala draga😊😘,ma bude on,to ti je kad mi je prvo pa neznam,al ježi ga,baš je bolilo i dugo..,još ću ja i prenijeti😀...mirna sam jer imam sutra dejt u bolnici pa kak bude a i od danas smo u terminu😁. Hvala vam svima😙,divne ste 😘.
Mina i Tynchica žao mi je da vas muče bolovi,nadam se da će se ubrzo smiriti😙.
Happy ima buntovnika u bushi😂😂😂😍😍😍,reci mu da bude dobar ili će u kaznu čim se rodi😂😂😘😍🤗
Jutro 😘
Mina i Tinchyca nadam se da će se bolovi smiriti i da je sve ok 😊
Ena želim ti dan bez kontrakcija,nekaj bebo ipak još malo odmara u buši 😉
Danas sam od 6 u pokretu,ali evo sad legla i do ručka lijevi bok...ručak će biti kod mame tako da nema ni kuhanja 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji