Mamica lijepa buša 😍😍😍
Ivy i mladamamica bravo za shopping 😁
Franova super za pregled i tvoju mrvicu ❤️ bas je lijepo dobio na kilaži ☺️
Joooj kad gledam svu ovu robicu i složene krevetiće,najradije bih odmah natjerala dragog da i mi sve donesemo u stan i složimo 🙈 ali znam da će nam zauzeti puno mjesta,a još imamo vremena
Nemojte puno o hrani,ja danas imam krizu za slatkišima i kruhom 😩 cijelo vrijeme mi nekaj fali
proud ja ne bih odgadala pa jbt ne mors biti da ce zakuriti stavis mu odmah nakon cjepljenja obloge i to je to...
pharm ja taman razmisljam sts cu vecerati posto nisam danas kuhala...😂
koliko cesto vi sad idete na pregled? mene moja narucila vec za dva tjedna
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
proud ja ne bih odgadala pa jbt ne mors biti da ce zakuriti stavis mu odmah nakon cjepljenja obloge i to je to…
pharmja taman razmisljam sts cu vecerati posto nisam danas kuhala…😂
Pa tak sam i ja razmisljala, dok me sad on nije sje... i sad se mislim sta da radim. Bas me bez veze razje..
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proud mislim da ne moraš odgađati...ne mora značiti da će dobiti temp,a i ti još stigneš i termin dočekati 😁
Franova meni su ove zadnje kontrole bile na razmacima tjedan-dva tjedna,ali zbog dijagnoze mogućeg zastoja u rastu..mislim da će nadalje biti svaka 2 tjedna,ovisno o bebinom rastu meni možda i češće
Ma ja necu odgodit, reci cu njemu nek on zove, ako smatra da treba odgoditi i bok.
Franova meni su kontrole svaka 2tj od 30tt, isto zbog dijagnoze. Sad cu ic svaki tjedan do termina, klasika.
Muka mi kad se sjetim sredjivanja cuce svaki tjedan.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Poslala sam crveni lak na zasluzeni GO dok ne rodim!
I to sam rijesila, da ga bas ne skidan kad stisne 😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Meni je sad najgore kaj ju pola puta idem bezveze sređivat jer mi na kraju naprave samo uzv 😂😂
Drage moje, evo sjetila sam se da će me najbolje razumjeti onaj koji je u istoj “kašeti brokava”… Nova sam u ovoj temi (ne znam još ni kalendar postaviti)…Treće dijete najavljeno krajem 7.mj. Uglavnom, plačem po cijele dane… Loše se nosim s kilažom (zadnje dvije trudnoće bih izgubila po 8 kg od povraćanja pa nije bilo strašno do kraja), loš mi je želudac, muž uopće ne doživljava ni mene, ni trudnoću. Eto možda mi to najteže pada, trudnoća više nije senzacija…I da, disciplina druge dvije kćere mi baš i ne ide. Podbacila sam skroz. Povrh svega jedva se natjeram na kućanske poslove. I umirem tako od tuge i znam da bebica to doživljava kroz posteljicu, ali ne mogu si pomoći…
proud ja ne bih odgadala pa jbt ne mors biti da ce zakuriti stavis mu odmah nakon cjepljenja obloge i to je to…
pharmja taman razmisljam sts cu vecerati posto nisam danas kuhala…😂
Pa tak sam i ja razmisljala, dok me sad on nije sje… i sad se mislim sta da radim. Bas me bez veze razje..
Proud - meni ti moja pedijatrica uvijek kaze da stavljam obloge odmah nakon cijepljenja, mirovanje 24 sata i da joj odmah poslije cijepljenja dam sirup paracetamol kao da ima temp 38.5 i nikad dosad problema od prvog novorodjenackog cijepljenja dosad.
evo meni je dragi donio dudicu tjesilicu od dr brownsa 👌 trazili smo je ko suho zlato 😊
Oprostite na skembici nisam ni skuzila da se mali ugurao u sliku 😂
Proudy i ja se spremam odrec lakova😭
Sortiraj odgovore
Najstariji