Drage moje, super za nalaze i preglede ☺️
Evo ja kod mame, pregledala nećakovu robicu i odvojila si neutralno da možemo i mi iskoristiti..još bi ovaj tjedan trebali dobiti dio robice,dokupimo ono kaj nam fali i onda polako pranje,peglanje,slaganje
I danas imam desert bolji čak i od sladoleda 😁 prije 15 min ubrane 😁😁
Kak su v Krapine čriješnje zrele već??😂😂😂,moje male zelene😋😋😋...Ivymicek hvala na čestitkama ,idem i ja jesti ričet,majka skuhala,žao mi je zbog prehlade i hormona😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🤗da prođe... Franovamamita nema šanse da to gledam više😂😂🤣😃,horooorrr...
ja se sad vratila isla s kumom i klincima do parka tamo na dekici popile kavu i uzivale ali me sad sve boli,jer nisko mi je sjediti dolje pa legnem pa onak pa onak i nikak ahahahahahahahah
evoooooo okrecite na rtl pooooocinje horor 😂😂😂😂
😂😂😂 Samo sam te čekala…
Pharma trešnjice njama…
Dakle već se plačem
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ajmeeeee uzas, ovo mi je pregrozno za gledat 🙁🙁🙁🙁🙁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Cure, pitanje jedno.
Ja ne znam jesam ja luda ili kaj!
Bris na streptokok, kako su vam radili?
Cura na proljetnicama mi spominje nesto rektalno, meni to ni prvi put a bome ni sada nisu tako radili?!?
Pa to je cervikalni bris, kakve veze ima sa rektumom? Ili sam ja stvarno tele.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Cure, pitanje jedno.
Cura na proljetnicama mi spominje nesto rektalno, meni to ni prvi put a bome ni sada nisu tako radili?!?
Nisi tele naši rade cervikalno ali mislim da se može naći i u jednoj i u drugoj rupici 🙈. Jer jedna kontaminira drugu kak su blizu. Eto to je moje laičko mišljenje a sad idem guglat pa se javim
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
ajme pretuzno maleni hrabri borci srce da ti pukne 😭😭
proud pa ak si ti tele onds sam i ja kakve veze ima rektum....nema mi smisla i sjecam se s prvim da uzme bris cerviksa...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Cure, pitanje jedno.
Nisi tele naši rade cervikalno ali mislim da se može naći i u jednoj i u drugoj rupici 🙈. Jer jedna kontaminira drugu kak su blizu. Eto to je moje laičko mišljenje a sad idem guglat pa se javim
Cura je iz Slo, pa moze bit da tamo rade tako, veli ona kaj ju nitko nije upozorio 😂😂😂😂
Meni nije nitko kopao po guzici 😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo guglah i piše da uzimaju bris sa međice i pipe. Nigdje ne spominju guzu.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Cure, pitanje jedno.
Štapićem me poškakljala u čučici da pokupi kaj već ima i malo prošla po rubu ono između guze i čuče ak sam ja to dobro skužila
Cure, pitanje jedno.
Cura je iz Slo, pa moze bit da tamo rade tako, veli ona kaj ju nitko nije upozorio 😂😂😂😂
Meni nije nitko kopao po guzici 😂😂😂
Nemoj me plašit ja idem u brežice iduci tjedan na pregled i taj bris 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji