Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_pčela_Maja
    07. Svibanj 2018. 15:51

Hvala puno svima.. a sad slijedi potraga za odjećom :D

franovamamita
    07. Svibanj 2018. 15:52

ena hvala ti 😙😙 a mozes se ti poceti otvarati a to ti bome ne znaci da ces oststi hehe js bila otvorena od 36tt i samo kontrole

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

07. Svibanj 2018. 15:55

franovamamita

ena hvala ti 😙😙a mozes se ti poceti otvarati a to ti bome ne znaci da ces oststi hehe js bila otvorena od 36tt i samo kontrole

Ma znam..al ja bum toliko otvorena došla da bum rodila😊😂😂😂😂..ili barem idući pregled 😂😂..nije da mi se žuri al stvarno sam velika već i teško mi je🤣🤣

mamica1985
    07. Svibanj 2018. 16:01

Franova - bas mi je drago da je sve super 😀
    Vidim da ste pricale o kvrgavim trbusima, ova moja izvodi neke ludorije unutra, mene je strah gledati kad mi trbuh pokvrgavi, mogu misliti kako je ljudima sa strane koji to vide 😂
    Danas je bila ok epizoda, ali cure moje, mene ulovio pomanicni strah od poroda, pocela sam hiperventilirati u jednom momentu, trbuh se stvrdnuo kao lud i rekla sam samoj sebi da moram ovaj put voditi nekoga sa sobom da me zbalansira. 😂

ivymicek
    07. Svibanj 2018. 16:03

ProudMomy

Ena mi nemamo pojma zapravo!
    Hvala curke jos jednom!
    Ja evo sad pricala s poznanicom, tj dana prije mene ima termin. Ja sam mislila da ja glasno disem i pusem u trudnoci, al sto se ona uspuhala prucajuci sa mnom 😂😂😂😂.
    Ivy meni ti vec dugo izlaze takve kvrge, sto dalje sve su izrazenije, kako je bebuska veca.
    Rtl nisam gledala ne znam kak je bilo 😂😂😂😂

Ajme odmah mi je lakše kad nam je svima tako. Meni se znao trbuh pomaknut ali nekad tak da osjwtim lopticu 😂.
    Proud vjerujem da te frka al držimo fige da Aleks izdrži barem toliko da generalku napraviš 😊
    .
    Mladamamica sve je too cute i da Pepco je zakon 😊.
    Franova školska bebica, bravo za vas dva. Happy 😍
    Ja gladna i samo gledam što jesti. Užas 😂😂😂 i to sve nešto masno i slasno 😂😂😂. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mya
    07. Svibanj 2018. 16:11

Franova super za pregled,ja jedva svoj cekam da vidim kolika je nasprem pretproslog puta..ivy meni isto kvrge se vide i zna mi se trbuh tresti kao da je potres unutra sta mi radi..onda meni netko kaze curice su mirne,njezne,ahaaa☺🙃

Mya
    07. Svibanj 2018. 16:14

Ja sam nakon doznaka kaj sam pokupila otisla na plac i kupila si grožđe i nektarine,jela kao da mi je zadnje,pa kolac od jagoda,prascic😋

Marijaa30
    07. Svibanj 2018. 17:28

Ja imam osjecaj da bum do kraja, ak tak nastavim, nabrala jos 10kg. dosadno mi je, sama sam po cijele dane, lezim i mislim si kaj bi jela. Inace sam tip koji kad mu je dosadno jede, ak sam nervozna jedem. Mislim da bum posle poroda rasturila traku za trcanje (imam ju doma) 😋
    Mladamamica, lijepa odjecica 😍 

26.8. Ivan 💙💙

franovamamita
    07. Svibanj 2018. 17:28

proud i sto se mene tice 3kg sasvim ok samo neka su zdravi ☺ ali prvi mi je bio 3470g
    jama a ja nakon pregleda u pekaru po zeljanicu,to pojela dok se vozila do slaste po sladoled dosla kuc i navalila na jagode....uh 😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

07. Svibanj 2018. 18:17

Kako mi muz dize pritisak!
    Narucila sam malog za cijepljenje u cetvrtak,  i sad mi on veli da nisam trebala,  jer kaj ak mali zakuri,  a ja dobijem trudove. 
    I sad si i ja kontam jesam trebala cekat da rodim.
    Bas me zaje... sada! Ne znam jel da odgodim ili ne.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.