Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    07. Svibanj 2018. 15:47

proud lijepe slike ☺
    ena fini kolaci😁
    ivy i ja imam te kvrge vec mjesecima ghaahhahaahha malo malo nabije tako ili nogu ili guzu
    mamica bas ste mi lijepi 😙
    mladamamica robica je super imam i ja skoro sve isto kao s te tvoje slike 😂
    ja zatvorena sve ok,bebo je dobro mrvica moja od 1500g ☺manii je za tj dana al od zadnje kontrole je dobio 700g i kaze dr da je to dobro da ne brinem

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

07. Svibanj 2018. 15:48

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Uh kak sam se sad scimala. Cura na proljetnicama na face, s mojom dijagnozom, pratimo se stalno s mjerama cerviksa i otvaranjem prst, pa dva… Danas je isla na kontorlu i otvorena 5 cm ostala u radjaoni!
    Instinktivno stiscem noge! 😂😂😂😂😂😂

😯😯😯Ups…dobro da ti nejdeš na kontrolu danas😂😂

Bome ne bi najradije ni u petak isla 😂😂😂😂😂
    Mogu ja jos bit trudna, nije mi uopce tesko, super mi je!

😂😂😂A ja malo prije govorim mami kak bi bilo čist ok da mi u srijedu veli da sam otvorena i fino me ostavi😂🤣

07. Svibanj 2018. 15:50

franovamamita

proud lijepe slike ☺
    enafini kolaci😁
    ivy i ja imam te kvrge vec mjesecima ghaahhahaahha malo malo nabije tako ili nogu ili guzu
    mamicabas ste mi lijepi 😙
    ja zatvorena sve ok,bebo je dobro mrvica moja od 1500g ☺manii je za tj dana al od zadnje kontrole je dobio 700g i kaze dr da je to dobro da ne brinem

Super za pregled i bebača😍😘,nek ste vi dobro ,dosta je dobio od zadnji put,super 😍😘

07. Svibanj 2018. 15:51

franovamamita

proud lijepe slike ☺
    enafini kolaci😁
    mamicabas ste mi lijepi 😙

Super Franova! Bas mi je drago da je sve dobro.
    Tvoj bebolinac je kao moj cca,  moj je na 30+4 bio 1500g,  to ti je od prilike to. 😉
    Meni su rekli u terminu da ce bit 3kile cca,  sto mi je skroz ok. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• mala_pčela_Maja
    07. Svibanj 2018. 15:51

Hvala puno svima.. a sad slijedi potraga za odjećom :D

franovamamita
    07. Svibanj 2018. 15:52

ena hvala ti 😙😙 a mozes se ti poceti otvarati a to ti bome ne znaci da ces oststi hehe js bila otvorena od 36tt i samo kontrole

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

07. Svibanj 2018. 15:55

franovamamita

ena hvala ti 😙😙a mozes se ti poceti otvarati a to ti bome ne znaci da ces oststi hehe js bila otvorena od 36tt i samo kontrole

Ma znam..al ja bum toliko otvorena došla da bum rodila😊😂😂😂😂..ili barem idući pregled 😂😂..nije da mi se žuri al stvarno sam velika već i teško mi je🤣🤣

mamica1985
    07. Svibanj 2018. 16:01

Franova - bas mi je drago da je sve super 😀
    Vidim da ste pricale o kvrgavim trbusima, ova moja izvodi neke ludorije unutra, mene je strah gledati kad mi trbuh pokvrgavi, mogu misliti kako je ljudima sa strane koji to vide 😂
    Danas je bila ok epizoda, ali cure moje, mene ulovio pomanicni strah od poroda, pocela sam hiperventilirati u jednom momentu, trbuh se stvrdnuo kao lud i rekla sam samoj sebi da moram ovaj put voditi nekoga sa sobom da me zbalansira. 😂

ivymicek
    07. Svibanj 2018. 16:03

ProudMomy

Ena mi nemamo pojma zapravo!
    Hvala curke jos jednom!
    Ja evo sad pricala s poznanicom, tj dana prije mene ima termin. Ja sam mislila da ja glasno disem i pusem u trudnoci, al sto se ona uspuhala prucajuci sa mnom 😂😂😂😂.
    Ivy meni ti vec dugo izlaze takve kvrge, sto dalje sve su izrazenije, kako je bebuska veca.
    Rtl nisam gledala ne znam kak je bilo 😂😂😂😂

Ajme odmah mi je lakše kad nam je svima tako. Meni se znao trbuh pomaknut ali nekad tak da osjwtim lopticu 😂.
    Proud vjerujem da te frka al držimo fige da Aleks izdrži barem toliko da generalku napraviš 😊
    .
    Mladamamica sve je too cute i da Pepco je zakon 😊.
    Franova školska bebica, bravo za vas dva. Happy 😍
    Ja gladna i samo gledam što jesti. Užas 😂😂😂 i to sve nešto masno i slasno 😂😂😂. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mya
    07. Svibanj 2018. 16:11

Franova super za pregled,ja jedva svoj cekam da vidim kolika je nasprem pretproslog puta..ivy meni isto kvrge se vide i zna mi se trbuh tresti kao da je potres unutra sta mi radi..onda meni netko kaze curice su mirne,njezne,ahaaa☺🙃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI