Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mladamamica1911
    07. Svibanj 2018. 14:43

Evo mi kupili jos neke sitnice 😁 pepco je zakon 😊
    Franova sretnoo ❤
    Proudy sve sam ti rekla vec pre zgodna 👌👌👌
    A dalje sam zaboravila sad idem malo lec jer me onaj pritisak i bol u cucici oce ubit 😭😭

07. Svibanj 2018. 14:45

Mladamamica1911

Evo mi kupili jos neke sitnice 😁 pepco je zakon 😊
    Franova sretnoo ❤
    Proudy sve sam ti rekla vec pre zgodna 👌👌👌
    A dalje sam zaboravila sad idem malo lec jer me onaj pritisak i bol u cucici oce ubit 😭😭

Slatkooo 😍😍😍😍...da,Pepco je mrak 😁...odmori da prođe😘🤗

07. Svibanj 2018. 14:59

Ena mi nemamo pojma zapravo!
    Hvala curke jos jednom!
    Ja evo sad pricala s poznanicom,  tj dana prije mene ima termin. Ja sam mislila da ja glasno disem i pusem u trudnoci,  al sto se ona uspuhala prucajuci sa mnom 😂😂😂😂.
    Ivy meni ti vec dugo izlaze takve kvrge,  sto dalje sve su izrazenije,  kako je bebuska veca.
    Rtl nisam gledala ne znam kak je bilo 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

07. Svibanj 2018. 15:39

Uh kak sam se sad scimala. Cura na proljetnicama na face,  s mojom dijagnozom,  pratimo se stalno s mjerama cerviksa i otvaranjem prst,  pa dva... Danas je isla na kontorlu i otvorena 5 cm ostala u radjaoni!
    Instinktivno stiscem noge! 😂😂😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

07. Svibanj 2018. 15:43

ProudMomy

Uh kak sam se sad scimala. Cura na proljetnicama na face, s mojom dijagnozom, pratimo se stalno s mjerama cerviksa i otvaranjem prst, pa dva… Danas je isla na kontorlu i otvorena 5 cm ostala u radjaoni!

😯😯😯Ups...dobro da ti nejdeš na kontrolu danas😂😂

07. Svibanj 2018. 15:44

Ena31

ProudMomy

Uh kak sam se sad scimala. Cura na proljetnicama na face, s mojom dijagnozom, pratimo se stalno s mjerama cerviksa i otvaranjem prst, pa dva… Danas je isla na kontorlu i otvorena 5 cm ostala u radjaoni!

😯😯😯Ups…dobro da ti nejdeš na kontrolu danas😂😂

Bome ne bi najradije ni u petak isla 😂😂😂😂😂
    Mogu ja jos bit trudna,  nije mi uopce tesko,  super mi je!

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    07. Svibanj 2018. 15:47

proud lijepe slike ☺
    ena fini kolaci😁
    ivy i ja imam te kvrge vec mjesecima ghaahhahaahha malo malo nabije tako ili nogu ili guzu
    mamica bas ste mi lijepi 😙
    mladamamica robica je super imam i ja skoro sve isto kao s te tvoje slike 😂
    ja zatvorena sve ok,bebo je dobro mrvica moja od 1500g ☺manii je za tj dana al od zadnje kontrole je dobio 700g i kaze dr da je to dobro da ne brinem

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

07. Svibanj 2018. 15:48

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

😯😯😯Ups…dobro da ti nejdeš na kontrolu danas😂😂

Bome ne bi najradije ni u petak isla 😂😂😂😂😂
    Mogu ja jos bit trudna, nije mi uopce tesko, super mi je!

😂😂😂A ja malo prije govorim mami kak bi bilo čist ok da mi u srijedu veli da sam otvorena i fino me ostavi😂🤣

07. Svibanj 2018. 15:50

franovamamita

proud lijepe slike ☺
    enafini kolaci😁
    ivy i ja imam te kvrge vec mjesecima ghaahhahaahha malo malo nabije tako ili nogu ili guzu
    mamicabas ste mi lijepi 😙
    ja zatvorena sve ok,bebo je dobro mrvica moja od 1500g ☺manii je za tj dana al od zadnje kontrole je dobio 700g i kaze dr da je to dobro da ne brinem

Super za pregled i bebača😍😘,nek ste vi dobro ,dosta je dobio od zadnji put,super 😍😘

07. Svibanj 2018. 15:51

franovamamita

proud lijepe slike ☺
    enafini kolaci😁
    mamicabas ste mi lijepi 😙

Super Franova! Bas mi je drago da je sve dobro.
    Tvoj bebolinac je kao moj cca,  moj je na 30+4 bio 1500g,  to ti je od prilike to. 😉
    Meni su rekli u terminu da ce bit 3kile cca,  sto mi je skroz ok. 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.