Proudy eto mi prijateljice na Moguća trudnoća😀
Jao idem vidjet 😂😂😂😂
Lanaklaric is back!
6mj moze bit test negativan Ena, od moje tece, rodicina prijateljica ti je tak bila trudna 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Vidiš kak niš neznam..hjoooj…pa da…i onda samo rodiš odjednom..😝
nakon njenog komentara mi je lakše zbog mojih noktiju
Eto nam ga sad,ipak smo u krivu izgleda☺️
Kao prvo Proud woow!!! Fotke su pre! Bravo muž ali bez modela ništa! Hot mama 😍😍😍
Ena školjkice 🤤🤤🤤 njama!
Ostalo sam zaboravila osim da se vratila vaša najdraža tema 😂😂😂.
Ja prijavljujem obavljen šoping. Sve sam kupila osim purelana i octanisepta ali nema veze.
Samo još treba složiti torbu ali biti će lakše jer je sve kupljeno.
Franova drž se i javi se 💕.
Dakle dal se vaš trbuh izobliči??? Onak samo na jednom mjestu iskoči kao loptica a na drugom mjestu je udubina. Slikala sam ali ne znam na kojoj se najbolje vidi.
Moj je fakat nisko uopće me ne lupa u rebra nitk mi stišće želudac tak da ja mislim da je stvarno nisko.
To je to za sad.
Pišem već drugi put jer sam prvi put stisnula nekaj krivo 😭😭😭😭
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo nas dvije na 29+3, zaboravila sam staviti u petak na puni tjedan, pa evo na pol iduceg. Veca sam nego s prvom u obujmu trbuha, nize je puno, prva mi je bila skroz pod sisama kao super push-up 😂
Mamica prekrasni ste,jako ljepi bušooo😍😍😍🤗🤗🤗🤗.
Ivymicek bravo za shoping,a ovo dvoje lako i m skokne kupiti ak i zaboraviš,bitno da je većina toga spremna😀😘. Kaj se tiče izobličenih trbuha,izbočina i udubina tome se stalno smijem😂,baš fora izgleda,sad su već veliki pa nam svašta rade unutra 😂😘🤗😍
Proud, super fotke 😃
Mamica, lijepa busa 😃 fit trudnica 😃
Gledala sam onu emisiju na RTL, danas nije bilo strasno.
26.8. Ivan 💙💙
Mamica wow jako ti je divan busho a i ti si fit vidi se 😍.
JOJ Ena ja se uplašila reko što sko nema dosta plodne vode, svašta mi prođe kroz glevu. Tuka a treći put trudna 😂.
A kaj se tiče boli kod hodanja mene ti zna baš jako i na mahove boliti ako mi je puniji mjehur. Baš onak fino proreže kroz čučici i kad se popikim kao da ništa nije bilo 😊
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
JOJ Ena ja se uplašila reko što sko nema dosta plodne vode, svašta mi prođe kroz glevu. Tuka a treći put trudna 😂.
A kaj se tiče boli kod hodanja mene ti zna baš jako i na mahove boliti ako mi je puniji mjehur. Baš onak fino proreže kroz čučici i kad se popikim kao da ništa nije bilo 😊
Spoooky
😍😍😍Bebaaaa😍😍..daj nemoj sad i mene plašiti s vodom😰...ma nije,to su njihova stopala,koljena i ostalo kvrgavo😂😂..da,al je fora kaj je mene bolilo u autu u poluležeći položaju,praznog mjehura ,a kad sam izašla iz auta jedva sam se ispravila😣..al Hb prošlo
Spoooky
😍😍😍Bebaaaa😍😍..daj nemoj sad i mene plašiti s vodom😰…ma nije,to su njihova stopala,koljena i ostalo kvrgavo😂😂..da,al je fora kaj je mene bolilo u autu u poluležeći položaju,praznog mjehura ,a kad sam izašla iz auta jedva sam se ispravila😣..al Hb prošlo
Ma neee ma sve je ok buš vidla već u sri. Ne možeš znati koliko je vode tako da no sikirik to ja samo paničarim nemoj mene tuku slušati. Aaaaaaa bome te onda uplašio 😱😰. Bitno da je bolje i da je prestalo.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Spoooky
Kad si uocila takve kvrge? Ja samo osjecam udarce i vidim da se trbuh odigne. Al me zanima kad se pocnu vidjeti takvi tragovi? 😃 prekrasno 😍
26.8. Ivan 💙💙
Spoooky
😍😍😍Bebaaaa😍😍..daj nemoj sad i mene plašiti s vodom😰…ma nije,to su njihova stopala,koljena i ostalo kvrgavo😂😂..da,al je fora kaj je mene bolilo u autu u poluležeći položaju,praznog mjehura ,a kad sam izašla iz auta jedva sam se ispravila😣..al Hb prošlo
Ma neee ma sve je ok buš vidla već u sri. Ne možeš znati koliko je vode tako da no sikirik to ja samo paničarim nemoj mene tuku slušati. Aaaaaaa bome te onda uplašio 😱😰. Bitno da je bolje i da je prestalo.
A očito me Mihael priprema 😁...i ne paničari micek,te kvrge ti ja gledam kod sebe već jedno mjesec i pol i baš mi je to slatko,uvjek primim rukom tu di se gurnre,tak se igramo😂
Sortiraj odgovore
Najstariji