Da Proudy,na to ni ne znaš kaj napisati uopće,tj kak napisati ...par puta sam krenula odgovarati i odustala ,na kraju sam kratko odgovorila ... Happy ne provociraj s tim sladoledom 😂😂😂ili dobaci koji😋😋,obožavam snickers
Meni je ta serija čist ok. Gledala je na tlc-u prije. Više me šokirao onaj video na klokanici di žena sama bez ičije pomoći rađa doma 4. dijete dok muž snima 😆 sve me bilo strah da beba ne ispadne van na pod....
Kaj se tiče epiduralne i niskog tlaka. Na trudničkom tečaju sam pitala anesteziologa za taj niski tlak jer ga ja imam uvijek. Rekao je da mogu normalno dobiti epiduralnu. Prate ti tlak na ekranu i ak padne previse dobijes neki lijek koji ga iznormalizira. Tak da nema problema.

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Meni je ta serija čist ok. Gledala je na tlc-u prije. Više me šokirao onaj video na klokanici di žena sama bez ičije pomoći rađa doma 4. dijete dok muž snima 😆 sve me bilo strah da beba ne ispadne van na pod….
Kaj se tiče epiduralne i niskog tlaka. Na trudničkom tečaju sam pitala anesteziologa za taj niski tlak jer ga ja imam uvijek. Rekao je da mogu normalno dobiti epiduralnu. Prate ti tlak na ekranu i ak padne previse dobijes neki lijek koji ga iznormalizira. Tak da nema problema.
Jeeeyyy za epi, tnx😁
Bitno je jedino ako zelis epiduralnu da odmah po dolasku kazes da zelis ili da mislis da bi htjela da izvade krv i krvnu sliku naprave. Jer ako na pocetku odbijes poslije ti nece dati bez krvne slike. Ja cu rec da za svaki slučaj izvade krv i da bude sve spremno pa ak necu moc trpit budem trazila epi.

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Mene nitko nije ni pitao za tlak. Pitali su me jel zelim, dali mi papire da procitam, sve nuspojave itd. i potpisem. Bila sam na 3cm, rekli su da cemo cekat 4cm, da mi probiju vodenjak i daju epiduralnu.
To je to. Braunilu su mi stavili odmah pri zarimanju u radjaonu i izvadili krv, prije negi sto smo dosli do price o epiduralnoj uopce.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mene nitko nije ni pitao za tlak. Pitali su me jel zelim, dali mi papire da procitam, sve nuspojave itd. i potpisem. Bila sam na 3cm, rekli su da cemo cekat 4cm, da mi probiju vodenjak i daju epiduralnu.
To je to. Braunilu su mi stavili odmah pri zarimanju u radjaonu i izvadili krv, prije negi sto smo dosli do price o epiduralnoj uopce.
😂😂A da ja s vrata još vičem da ju hoću,za svaki slučaj😂😂
Ja sam rekla da cu jos na porti vikat da mi zovu anesteziologa 😂😂😂😂😂.
Prvi put oni mene pitaju jel hocu, ja kazem da da, a veli doktor pa kaj ce ti kad te nist ne boli, jer me nije bolilo. Rekoh pusti ti to, bolit ce, nisam ja te srece da mene ne boli! 😂😂😂
Jos da je primila, gdje bi mi bio kraj! Ne bi me sad bilo strah 😂😂😂😂
Tebe prate danas ti porodi, kao i mene 😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja sam rekla da cu jos na porti vikat da mi zovu anesteziologa 😂😂😂😂😂.
Prvi put oni mene pitaju jel hocu, ja kazem da da, a veli doktor pa kaj ce ti kad te nist ne boli, jer me nije bolilo. Rekoh pusti ti to, bolit ce, nisam ja te srece da mene ne boli! 😂😂😂
Jos da je primila, gdje bi mi bio kraj! Ne bi me sad bilo strah 😂😂😂😂
Tebe prate danas ti porodi, kao i mene 😂😂😂
😂😂😂A rekla sam da će idući koji ću gledati biti moj😂😂i eto...a vidi nam tickere dole draga😉,bebe su došle skroz na kraj☺️😅
Ena ne gledam ticker od kad je pao ispod 100 dana 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji