Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Svibanj 2018. 17:00

Eiii...ne me plašitiiii😯😯😯😯...kak nema,kakvo je to rodilište u pm onda ..uf sad ste me..

pharmamma
    04. Svibanj 2018. 17:03

Ena31

Eiii…ne me plašitiiii😯😯😯😯…kak nema,kakvo je to rodilište u pm onda ..uf sad ste me..

Jer su ti mene jos na poslu pitali jesam ja sigurna da hoću ici rađat tamo,jel znam da nema epiduralne 🙄 fali im anesteziologa,tak nešto..ugl,nemoj računati na epi,ali se raspitaj za onaj plin za ublažavanje bolova..to bi trebali imati

04. Svibanj 2018. 17:04

Ena31

Eiii…ne me plašitiiii😯😯😯😯…kak nema,kakvo je to rodilište u pm onda ..uf sad ste me..

Ja znam da je moja frendica ciljano iz Zagreba isla tamo roditi bas zato sto nema epiduralne. Jer nije htjela epiduralnu,  a bojala se da se ne predomisli.
    Pitaj si za to,  fakat,  ako ti je vazno!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

04. Svibanj 2018. 17:05

pharmamma

Ena31

Jer su ti mene jos na poslu pitali jesam ja sigurna da hoću ici rađat tamo,jel znam da nema epiduralne 🙄 fali im anesteziologa,tak nešto..ugl,nemoj računati na epi,ali se raspitaj za onaj plin za ublažavanje bolova..to bi trebali imati

😐A piše na onom Rodinom popisu i opisu rodilišta da imaju😥...a dobro,bum vidla,kaj sad...

pharmamma
    04. Svibanj 2018. 17:09

Ena31

pharmamma

Ena31

😐A piše na onom Rodinom popisu i opisu rodilišta da imaju😥…a dobro,bum vidla,kaj sad…

Najbolje da pitaš u TA..nisam 100% sigurna za info,ali je velika šansa da nemaju epi 😕

ivymicek
    04. Svibanj 2018. 17:13

pharmamma

Ena31

pharmamma

Ena31

😐A piše na onom Rodinom popisu i opisu rodilišta da imaju😥…a dobro,bum vidla,kaj sad…

Najbolje da pitaš u TA..nisam 100% sigurna za info,ali je velika šansa da nemaju epi 😕

Ja sam mislila prošli porod ići na bračak ali sam odustala jer nisu imali epi. To je bilo prije 3 g. pa se možda i promjenilo. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

04. Svibanj 2018. 17:16

Fuck fuck...a jbg,idem tamo imali ili ne,kaj sad..al pitat ću..da,čitam sad da imaju plin..

04. Svibanj 2018. 17:24

Ja sam skroz smetnula s uma da ti ides tamo.
    Al gle tak i tak ju daju do 5cm,  ajmo mantrat da tih 5 cm odradis kuci tako i tako 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

04. Svibanj 2018. 17:27

ProudMomy

Al gle tak i tak ju daju do 5cm, ajmo mantrat da tih 5 cm odradis kuci tako i tako 😉

Sad sam pitala seku,ona rodila prije manje od 2 godine ,misli da imaju🤔...ma nema veze,ja bum dugo doma,došla budem tamo 8cm otvorena i mali bu izletio za čas,ko moja mama samnom 🙃🙃

ivymicek
    04. Svibanj 2018. 17:32

Ena31

ProudMomy

Al gle tak i tak ju daju do 5cm, ajmo mantrat da tih 5 cm odradis kuci tako i tako 😉

Sad sam pitala seku,ona rodila prije manje od 2 godine ,misli da imaju🤔…ma nema veze,ja bum dugo doma,došla budem tamo 8cm otvorena i mali bu izletio za čas,ko moja mama samnom 🙃🙃

Odličan plan. Svi znamo da je nisko i da je to itekako ostvarivo. Ja kažem moguće da ima. Mogu nažicati kumu da pita doktora koji radi na bračku da vidi ima li epi. Hoćeš?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.