Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Svibanj 2018. 14:45

Pa da,  pobjegnem odavde na proljetnice i one isto o toj emisiji! Pa dajte molim vas! 🤣🤣🤣🤣 ide za mnom,  ja vam kazem! 🤣🤣🤣🤣
    A odbijam gledat,  jer mi je tak i tak slabo kad se sjetim! 😂😂😂😂
    Zivim za trenutak kad izleti van i kad sva bol nestane,  eto samo to! 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

04. Svibanj 2018. 14:50

Marijaa29

Meni nije tak strasno, dok daju epiduralnu me strese nekaj. Valjda me još nije tak strah poroda jer imam druge muke trenutno.
    Ja sam se jako dugo dvoumila za 3D i na kraju sam odlučila ici. Nadam se da je istina da ne može uzv nastetiti.
    Sad sam pojela 2 tanjura graha, tj riceta. Mali se odma uzbudio 😋

I ja bi iako sam prije tjedan dana😋😋😋al to mogu uvjek

franovamamita
    04. Svibanj 2018. 14:57

ja sam danas pogledala bez problema pa nista to nije bilo extra 😂😂😂😂a kornet evo malo se slegao nece van skuzio je da ak izleti odmah cu ga zamjeniti drugim 😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

04. Svibanj 2018. 15:02

franovamamita

ja sam danas pogledala bez problema pa nista to nije bilo extra 😂😂😂😂a kornet evo malo se slegao nece van skuzio je da ak izleti odmah cu ga zamjeniti drugim 😂😂😂😂

😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

HappySeal
    04. Svibanj 2018. 15:41

Imam kutiju snickers sladoleda u frizideru. Prestanite! 😅😅😅

27.6. 💙

04. Svibanj 2018. 15:46

Happy,  pa otvori kutiju 😂😂😂😂😂

Evo ja ne kuzim ovakve cure ko ova na temi krvarenje u ranoj trudnoci. Popisas plus,  i krvaris par dana,  ne ides na hitnu,  nego se ides seksat!?! To sigurno moze pomoc! Ne razumijem...

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

04. Svibanj 2018. 15:50

Da Proudy,na to ni ne znaš kaj napisati uopće,tj kak napisati ...par puta sam krenula odgovarati i odustala ,na kraju sam kratko odgovorila ... Happy ne provociraj s tim sladoledom 😂😂😂ili dobaci koji😋😋,obožavam snickers

Tinchyca
    04. Svibanj 2018. 15:53

Meni je ta serija čist ok. Gledala je na tlc-u prije. Više me šokirao onaj video na klokanici di žena sama bez ičije pomoći rađa doma 4. dijete dok muž snima 😆 sve me bilo strah da beba ne ispadne van na pod....

Kaj se tiče epiduralne i niskog tlaka. Na trudničkom tečaju sam pitala anesteziologa za taj niski tlak jer ga ja imam uvijek. Rekao je da mogu normalno dobiti epiduralnu. Prate ti tlak na ekranu i ak padne previse dobijes neki lijek koji ga iznormalizira. Tak da nema problema.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

04. Svibanj 2018. 15:56

Tinchyca

Meni je ta serija čist ok. Gledala je na tlc-u prije. Više me šokirao onaj video na klokanici di žena sama bez ičije pomoći rađa doma 4. dijete dok muž snima 😆 sve me bilo strah da beba ne ispadne van na pod….

Kaj se tiče epiduralne i niskog tlaka. Na trudničkom tečaju sam pitala anesteziologa za taj niski tlak jer ga ja imam uvijek. Rekao je da mogu normalno dobiti epiduralnu. Prate ti tlak na ekranu i ak padne previse dobijes neki lijek koji ga iznormalizira. Tak da nema problema.

Jeeeyyy za epi, tnx😁

Tinchyca
    04. Svibanj 2018. 16:00

Bitno je jedino ako zelis epiduralnu da odmah po dolasku kazes da zelis ili da mislis da bi htjela da izvade krv i krvnu sliku naprave. Jer ako na pocetku odbijes poslije ti nece dati bez krvne slike. Ja cu rec da za svaki slučaj izvade krv i da bude sve spremno pa ak necu moc trpit budem trazila epi.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.