Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Svibanj 2018. 14:36

Nebudem više gledala😂😂,idući porod koji budem gledala bude onaj u kojem nas dvoje imamo glavnu ulogu🙃☺️😍🤗

ivymicek
    04. Svibanj 2018. 14:37

ProudMomy

A zakaj me ne slusate kad kazem da to nije za trudnice u visokom stupnju trudnoce? 🤣🤣
    To gledas tam kad ti je beba 6mj i jos ti druga nije ni u peti 😁
    Franova, cuvaj super kornet, ne daj mu van!

😂😂😂 Proud di gid da odeš serija te orati ili tu ili na proljetnicama 😂😂😂.

Franova nedaj kornet.
    Majda nije ni taj 14. Tako daleko. Držimo fige i vibramo pozitivno 💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Marijaa30
    04. Svibanj 2018. 14:39

Meni nije tak strasno, dok daju epiduralnu me strese nekaj. Valjda me još nije tak strah poroda jer imam druge muke trenutno.
    Ja sam se jako dugo dvoumila za 3D i na kraju sam odlučila ici. Nadam se da je istina da ne može uzv nastetiti. 
    Sad sam pojela 2 tanjura graha, tj riceta. Mali se odma uzbudio 😋 

26.8. Ivan 💙💙

ivymicek
    04. Svibanj 2018. 14:42

Marijaa29

Meni nije tak strasno, dok daju epiduralnu me strese nekaj. Valjda me još nije tak strah poroda jer imam druge muke trenutno.
    Ja sam se jako dugo dvoumila za 3D i na kraju sam odlučila ici. Nadam se da je istina da ne može uzv nastetiti.

Uuuu grah i ričet i ja bih... 😋🤤

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

04. Svibanj 2018. 14:45

Pa da,  pobjegnem odavde na proljetnice i one isto o toj emisiji! Pa dajte molim vas! 🤣🤣🤣🤣 ide za mnom,  ja vam kazem! 🤣🤣🤣🤣
    A odbijam gledat,  jer mi je tak i tak slabo kad se sjetim! 😂😂😂😂
    Zivim za trenutak kad izleti van i kad sva bol nestane,  eto samo to! 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

04. Svibanj 2018. 14:50

Marijaa29

I ja bi iako sam prije tjedan dana😋😋😋al to mogu uvjek

franovamamita
    04. Svibanj 2018. 14:57

ja sam danas pogledala bez problema pa nista to nije bilo extra 😂😂😂😂a kornet evo malo se slegao nece van skuzio je da ak izleti odmah cu ga zamjeniti drugim 😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

04. Svibanj 2018. 15:02

franovamamita

ja sam danas pogledala bez problema pa nista to nije bilo extra 😂😂😂😂a kornet evo malo se slegao nece van skuzio je da ak izleti odmah cu ga zamjeniti drugim 😂😂😂😂

😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

HappySeal
    04. Svibanj 2018. 15:41

Imam kutiju snickers sladoleda u frizideru. Prestanite! 😅😅😅

27.6. 💙

04. Svibanj 2018. 15:46

Happy,  pa otvori kutiju 😂😂😂😂😂

Evo ja ne kuzim ovakve cure ko ova na temi krvarenje u ranoj trudnoci. Popisas plus,  i krvaris par dana,  ne ides na hitnu,  nego se ides seksat!?! To sigurno moze pomoc! Ne razumijem...

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI