Pa da, pobjegnem odavde na proljetnice i one isto o toj emisiji! Pa dajte molim vas! 🤣🤣🤣🤣 ide za mnom, ja vam kazem! 🤣🤣🤣🤣
A odbijam gledat, jer mi je tak i tak slabo kad se sjetim! 😂😂😂😂
Zivim za trenutak kad izleti van i kad sva bol nestane, eto samo to! 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Meni nije tak strasno, dok daju epiduralnu me strese nekaj. Valjda me još nije tak strah poroda jer imam druge muke trenutno.
Ja sam se jako dugo dvoumila za 3D i na kraju sam odlučila ici. Nadam se da je istina da ne može uzv nastetiti.
Sad sam pojela 2 tanjura graha, tj riceta. Mali se odma uzbudio 😋
I ja bi iako sam prije tjedan dana😋😋😋al to mogu uvjek
ja sam danas pogledala bez problema pa nista to nije bilo extra 😂😂😂😂a kornet evo malo se slegao nece van skuzio je da ak izleti odmah cu ga zamjeniti drugim 😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ja sam danas pogledala bez problema pa nista to nije bilo extra 😂😂😂😂a kornet evo malo se slegao nece van skuzio je da ak izleti odmah cu ga zamjeniti drugim 😂😂😂😂
😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣
Imam kutiju snickers sladoleda u frizideru. Prestanite! 😅😅😅
27.6. 💙
Happy, pa otvori kutiju 😂😂😂😂😂
Evo ja ne kuzim ovakve cure ko ova na temi krvarenje u ranoj trudnoci. Popisas plus, i krvaris par dana, ne ides na hitnu, nego se ides seksat!?! To sigurno moze pomoc! Ne razumijem...
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Da Proudy,na to ni ne znaš kaj napisati uopće,tj kak napisati ...par puta sam krenula odgovarati i odustala ,na kraju sam kratko odgovorila ... Happy ne provociraj s tim sladoledom 😂😂😂ili dobaci koji😋😋,obožavam snickers
Meni je ta serija čist ok. Gledala je na tlc-u prije. Više me šokirao onaj video na klokanici di žena sama bez ičije pomoći rađa doma 4. dijete dok muž snima 😆 sve me bilo strah da beba ne ispadne van na pod....
Kaj se tiče epiduralne i niskog tlaka. Na trudničkom tečaju sam pitala anesteziologa za taj niski tlak jer ga ja imam uvijek. Rekao je da mogu normalno dobiti epiduralnu. Prate ti tlak na ekranu i ak padne previse dobijes neki lijek koji ga iznormalizira. Tak da nema problema.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Meni je ta serija čist ok. Gledala je na tlc-u prije. Više me šokirao onaj video na klokanici di žena sama bez ičije pomoći rađa doma 4. dijete dok muž snima 😆 sve me bilo strah da beba ne ispadne van na pod….
Kaj se tiče epiduralne i niskog tlaka. Na trudničkom tečaju sam pitala anesteziologa za taj niski tlak jer ga ja imam uvijek. Rekao je da mogu normalno dobiti epiduralnu. Prate ti tlak na ekranu i ak padne previse dobijes neki lijek koji ga iznormalizira. Tak da nema problema.
Jeeeyyy za epi, tnx😁
Bitno je jedino ako zelis epiduralnu da odmah po dolasku kazes da zelis ili da mislis da bi htjela da izvade krv i krvnu sliku naprave. Jer ako na pocetku odbijes poslije ti nece dati bez krvne slike. Ja cu rec da za svaki slučaj izvade krv i da bude sve spremno pa ak necu moc trpit budem trazila epi.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Sortiraj odgovore
Najstariji