Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Svibanj 2018. 12:47

A micice moje drage😍😍😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️💓,ne plakiti 💕💕,sve bude dobro,žene smo i jače od svega😘😘😘😘,sve ćemo za naše 👶👶👶👶👶👶izdržati,i bolove ,i hormone, i suze i vreli burek 😂😂😂😍...ljubim vas,baš ste mi slatke🤗

04. Svibanj 2018. 12:50

Matea Bravo za oggt😘 ..ti još imaš dobre živce,ja bi otišla iz dućana bez da išta kupim a prije toga bi joj rekla fino kulturno da znam po šta sam došla i ako ću trebati pomoć tražiti ću🙃

04. Svibanj 2018. 12:58

I tak ja imam monolog na ljetnicama 🙃🙃🙃...al jbt kakvo je to vrijeme danas kod mene,u 5 minuta sve crno vani,grmi,prolom oblaka,pa sunce ,ko da nikad niš nije bilo,i opet u krug😲😲

pharmamma
    04. Svibanj 2018. 13:00

Ivy bas je divna buša 😍😍
    Kad smo već ko kila, s današnjim vaganjem sam službeno na +10 😱 2 kile dobila u 2 tjedna..eto mi mirovanja i hranjenja bebe 😂😂 
    A s poroda ima da nam prenosite pozitivne price da nama nakon vas bude psihički lakše 😉😉 jer mene već sad panika hvata kak će to sve ici do kraja 😱 a najviše od svega me strah indukcije koja me najvjerojatnije čeka 😭😭😭 sve si mislim da bi radije na carski nego to 😕
    Onaj link bolje da ne čitam danas jer sam si ionak sva cendrava i nikakva 😞 mislim da će morati pasti koji sladoled

franovamamita
    04. Svibanj 2018. 13:00

Ena31

I tak ja imam monolog na ljetnicama 🙃🙃🙃…al jbt kakvo je to vrijeme danas kod mene,u 5 minuta sve crno vani,grmi,prolom oblaka,pa sunce ,ko da nikad niš nije bilo,i opet u krug😲😲

tak i kod mene odvratno a meni je i dalje toliko vruce uzaaaaaaas 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

04. Svibanj 2018. 13:08

Mene brine da nebude tuča padala,imam 3 velika stabla trešnje u voćnjaku,koja su ove godine puunaa plodova i sad se bojim za njih😲

Franova ja suosjecam s tobom,  i ja se panicno bojim poroda. Moj prvi nije tako dugo trajao,  dapace,  za prvorotku sam super prosla. Imala sam ja trudove vjerojatno satima,  samo kaj nisam nis osjetila. Da nisam imala taj dan kontrolu tko zna kad bi dosla u bolnicu. Prvi trud osjetila tek nakon probijanja vodenjaka,  u pol 2,  a rodila u 15 do 8. Al je boljelo ko hiljadu vragova 😂😂😂😂. Sad kad se sjetim,  dodje mi da pobjegnem,  zivota mi! 😂😂😂 Jos mi ni ta usrana epiduralna nije djelovala. Al nema veze opet cu ja nju trazit 😂😂😂😂.
    I necu ovo ic citat,  jer ne zelim cvilit. 
    A ovaj me danas tako lupa,  da mi oci ispadaju! Ko da nisam njegova,  na momente imam filing da ce mi sve ispast van 😂😂😂. Nece,  nisam te srece,  da samo ispadne hahahaah.
    A curka s proljetnica je nedavno rodila drugo,  pazite ovo. Tj dana nakon kaj su joj dolje sav maknuli. Pocelo nju nest frkat,  muz ju otjerao u bolnicu. Dobro da je,  jer bi mu doma rodila. U 5 ju pocelo probadat,  u 7 dosla u bolnicu,  u 20.20 rodila. S tim da joj je ctg bio ravna crta,  ni jedan trud nije ocitao,  a ona umire. Dobro ih je namolila da ju pregledaju,  rodila cim je legla na stol. E to ja zovem brzinski porod! Cuku vremena nek boli ko sto vragova,  to mogu izdrzat hahahaha

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mateya1993

Ena31

Matea Bravo za oggt😘 ..ti još imaš dobre živce,ja bi otišla iz dućana bez da išta kupim a prije toga bi joj rekla fino kulturno da znam po šta sam došla i ako ću trebati pomoć tražiti ću🙃

Ma nisam se htjela svađat,tim više jer je svekrva bila samnom  Kod mene je isto neko promjenjivo vrijeme, Svako malo kiša pljušti. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

franovamamita
    04. Svibanj 2018. 13:20

proud eeeeee toooo daaaa kad bi nam bar bilo ali ja htjela sad uzet i epiduralnu ali imam preniski tlak jbt
    ena tresnjeeeeee imas aaaaaa obozavam 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    04. Svibanj 2018. 13:20

za 10 min pocinje na rtl u svake minute jedna beba pripremam se psihick i😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.