Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Svibanj 2018. 18:08

ivymicek

Ena31

ProudMomy

Ja sam skroz smetnula s uma da ti ides tamo.
    Al gle tak i tak ju daju do 5cm, ajmo mantrat da tih 5 cm odradis kuci tako i tako 😉

Sad sam pitala seku,ona rodila prije manje od 2 godine ,misli da imaju🤔…ma nema veze,ja bum dugo doma,došla budem tamo 8cm otvorena i mali bu izletio za čas,ko moja mama samnom 🙃🙃

Odličan plan. Svi znamo da je nisko i da je to itekako ostvarivo. Ja kažem moguće da ima. Mogu nažicati kumu da pita doktora koji radi na bračku da vidi ima li epi. Hoćeš?

Ma ne trebaš se mučiti,ionako ću roditi gore,s epi ili bez😂😂,a idem u srijedu tamo na pregled pa lako pitam😘

Marijaa30
    04. Svibanj 2018. 19:23

Nisam znala da imaju taj plin rodilista, iskreno to sam prvi put i vidla sad na toj seriji na rtl. Nist ne znam 😋
    Ja sam opet previse pojela, koma sam s tim nekretanjem,,sama sam cijeli dan I dosadno mi je. Vec sam rekla dragome da drugu trudnocu nema sanse da ga nema doma. Luda sam. Al jos par dana i utorak je tu.

26.8. Ivan 💙💙

Tinchyca
    04. Svibanj 2018. 20:05

U vinogradskoj daju epi bez problema do 8cm a pojedini i kasnije sve ovisi o situaciji i trudovima.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

04. Svibanj 2018. 20:28

Marijaa29

Nisam znala da imaju taj plin rodilista, iskreno to sam prvi put i vidla sad na toj seriji na rtl. Nist ne znam 😋
    Ja sam opet previse pojela, koma sam s tim nekretanjem,,sama sam cijeli dan I dosadno mi je. Vec sam rekla dragome da drugu trudnocu nema sanse da ga nema doma. Luda sam. Al jos par dana i utorak je tu.

Nisam mi ja znala ,tj čitala sam nešto al onak usput i nisam obraćala pažnju,nije mi trebalo 😂...ma kaj bi previše,pojela si kolko ti je pasalo 😂...ja danas krenula u škrinju da ću si uzeti sladoled ,kad ono nema 😯😥,a žlica već bila u ruci🤤

baarbaraa29
    04. Svibanj 2018. 20:42

Proud gdje si nabavljala male vjesalice za odjecu?
    Ena stas sada?! Jel imas neki puding na lageru bar??

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ivymicek
    04. Svibanj 2018. 20:42

Ena31

Marijaa29

Nisam mi ja znala ,tj čitala sam nešto al onak usput i nisam obraćala pažnju,nije mi trebalo 😂…ma kaj bi previše,pojela si kolko ti je pasalo 😂…ja danas krenula u škrinju da ću si uzeti sladoled ,kad ono nema 😯😥,a žlica već bila u ruci🤤

E to je razočaranje kad nema a žlica već spremna. Dojdi k meni imam ja cijeli quattro 😊 i nutellu i linoladu i čips slani i od paprike  neće mene više vikend iznenadit 😂.
    Ugl ja bih probala taj plin tko zna ima li to na sv Duhu?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    04. Svibanj 2018. 20:43

Franova lijepo molim tjedna busha... Nisam zaboravila. Još netko je sigurno dužan.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

04. Svibanj 2018. 20:54

Bstvara😘😂😂pomirila sam se sa situacijom,pojela jabuku,popila sodu zbog žgaravice i to je to😂,al da,imam pudinga puno za skuhati,čoko namaz,voćne napolitanke(ne volim),i kokos čokoladice(ne volim)...hvala ti Ivymicek draga na super ponudi al opet je nevrijeme i bojim se izlaziti po grmljavini😂😂...a plin mi izgleda izgleda ok na ovoj emisiji😂

04. Svibanj 2018. 21:00

Ena31

Bstvara😘😂😂pomirila sam se sa situacijom,pojela jabuku,popila sodu zbog žgaravice i to je to😂,al da,imam pudinga puno za skuhati,čoko namaz,voćne napolitanke(ne volim),i kokos čokoladice(ne volim)…hvala ti Ivymicek draga na super ponudi al opet je nevrijeme i bojim se izlaziti po grmljavini😂😂…a plin mi izgleda izgleda ok na ovoj emisiji😂

Bože i mobitela mog zdrmanog...sorry Barbara 😍😘🤗

franovamamita
    04. Svibanj 2018. 21:20

ivy slikala se jos jutros a nece mi ocitati stalno izbacuje chrome greska 😤

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.