Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    04. Svibanj 2018. 14:09

otisla pod prvom reklamom po onaj super kornet da se malo utjesim i stvarno je fin i bome ga ima al sad mi zlo i imam osjecaj da ce izletiti van 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

04. Svibanj 2018. 14:10

franovamamita

otisla pod prvom reklamom po onaj super kornet da se malo utjesim i stvarno je fin i bome ga ima al sad mi zlo i imam osjecaj da ce izletiti van

😂😂Nedaj mu da izleti,šteta je😂😂

Majda23
    04. Svibanj 2018. 14:15

Raspisale ste se pa sam zaboravila sta sam sve htjela napisati, iduci put uzimam papir i olovku. 
    Franova ja sam iz okolice Vinkovaca 😉 pa mi je malo nezgodno sad u Os posto svi rade a ja jos nemam polozeno ali mama me vozi na 3D jer je slobodna taj dan. 
    Naruceni smo 14.5., svi me pitaju jel mogu izdrzati do tad, za sad mogu, ne zelim se previse izlagati zracenju. Jedino ako mi bude trebalo drugo misljenje. I mene pate zgaravice, povraca mi se vec par dana nakon jela, najradije ne bi nista ni jela, preksinoć mi pomoglo cokoladno mlijeko, sinoc jagode. Danas rucala, sve me znoj oblio koliko mi je bilo lose. Hjooj bolje da nisam prebacila ja rtl, ovo su horori a ne serija 😱😱😱 

04.07. Matija 💜

04. Svibanj 2018. 14:27

Jbt zakaj sam to gledala😂😂...i moja bebica se prepala,skroz se umirio 😁...eto,ovak čupav bude i moj😂😂,samo da ne rađam tako 😶

ivymicek
    04. Svibanj 2018. 14:30

Ma nije horor, samo je teže gledati jer ne znaš što te čeka. Ali kad ih vidiš nakon što rodiš odmah je drugačije 😊... 
    Ajme što vas muče žgaravice. Mene je u ovoj t preskočilo pa ćemo vidjeti hoćemo li biti čelavi ili ne.
    Ovo dvoje nije bilo čelavo niti tako jako čupavo 🤔.
    Ja se najela grožđa i popila lupocet jer me lovi temperatura.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

04. Svibanj 2018. 14:31

A zakaj me ne slusate kad kazem da to nije za trudnice u visokom stupnju trudnoce? 🤣🤣
    To gledas tam kad ti je beba 6mj i jos ti druga nije ni u peti 😁
    Franova,  cuvaj super kornet,  ne daj mu van!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

04. Svibanj 2018. 14:36

Nebudem više gledala😂😂,idući porod koji budem gledala bude onaj u kojem nas dvoje imamo glavnu ulogu🙃☺️😍🤗

ivymicek
    04. Svibanj 2018. 14:37

ProudMomy

A zakaj me ne slusate kad kazem da to nije za trudnice u visokom stupnju trudnoce? 🤣🤣
    To gledas tam kad ti je beba 6mj i jos ti druga nije ni u peti 😁
    Franova, cuvaj super kornet, ne daj mu van!

😂😂😂 Proud di gid da odeš serija te orati ili tu ili na proljetnicama 😂😂😂.

Franova nedaj kornet.
    Majda nije ni taj 14. Tako daleko. Držimo fige i vibramo pozitivno 💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Marijaa30
    04. Svibanj 2018. 14:39

Meni nije tak strasno, dok daju epiduralnu me strese nekaj. Valjda me još nije tak strah poroda jer imam druge muke trenutno.
    Ja sam se jako dugo dvoumila za 3D i na kraju sam odlučila ici. Nadam se da je istina da ne može uzv nastetiti. 
    Sad sam pojela 2 tanjura graha, tj riceta. Mali se odma uzbudio 😋 

26.8. Ivan 💙💙

ivymicek
    04. Svibanj 2018. 14:42

Marijaa29

Meni nije tak strasno, dok daju epiduralnu me strese nekaj. Valjda me još nije tak strah poroda jer imam druge muke trenutno.
    Ja sam se jako dugo dvoumila za 3D i na kraju sam odlučila ici. Nadam se da je istina da ne može uzv nastetiti.
    Sad sam pojela 2 tanjura graha, tj riceta. Mali se odma uzbudio 😋

Uuuu grah i ričet i ja bih... 😋🤤

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.