Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HappySeal
    04. Svibanj 2018. 13:43

Ma pijem je, ali kad bas jako ulovi, nema pomoci. Mama mi kaze da je dobro ubaciti i dva zrna graha u tu kombinaciju. Nekad mi pomogne, nekad ne. Ako je bas jaka ili zakasnim, 0 bodova.

27.6. 💙

04. Svibanj 2018. 13:46

ProudMomy

HappySeal

Kako to mozete gledati?
    😂😂😂😂
    To mi je u rangu horor filmova trenutno. Zelim zivjeti u neznanju sto dulje moguce.

Mene ubija zgaravica zadnjih dana. Sinoc sam povratila veceru od muke, jednostavno vise nisam mogla izdrzati. Mama kaze da je to normalno u familiji i da cu imati tradicionalno cupavu bebu (brata su gledali i doktori s drugih odjela koliko je cupav bio).

Sve gledaju, pa sute 😂😂😂😂😂
    Zgaravica je zlo, mene u ovoj trudnoci ne muci, al u prosloj sam bome 3mj sjedecki spavala zbog nje.
    I rodila cupavca! Ovaj puta ocekujem celavca 🤣

Mene od početka muči i spavala sam sjedeći isto jedno 3 mjeseca,dok mi nisu zabranili sjediti😂😂,i nastavilo se do kraja tak da onda stvarno očekujem jako čupavu bebu😂

pharmamma
    04. Svibanj 2018. 13:56

I ja krenula gledat RTL,mislim da neću dugo 😂😂 ovo nije namijenjeno za ikoga ko misli rađati 😱

04. Svibanj 2018. 14:01

pharmamma

I ja krenula gledat RTL,mislim da neću dugo 😂😂 ovo nije namijenjeno za ikoga ko misli rađati 😱

Pa ja to cijelo vrijeme govorim 🤣🤣🤣🤣

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    04. Svibanj 2018. 14:09

otisla pod prvom reklamom po onaj super kornet da se malo utjesim i stvarno je fin i bome ga ima al sad mi zlo i imam osjecaj da ce izletiti van 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

04. Svibanj 2018. 14:10

franovamamita

otisla pod prvom reklamom po onaj super kornet da se malo utjesim i stvarno je fin i bome ga ima al sad mi zlo i imam osjecaj da ce izletiti van

😂😂Nedaj mu da izleti,šteta je😂😂

Majda23
    04. Svibanj 2018. 14:15

Raspisale ste se pa sam zaboravila sta sam sve htjela napisati, iduci put uzimam papir i olovku. 
    Franova ja sam iz okolice Vinkovaca 😉 pa mi je malo nezgodno sad u Os posto svi rade a ja jos nemam polozeno ali mama me vozi na 3D jer je slobodna taj dan. 
    Naruceni smo 14.5., svi me pitaju jel mogu izdrzati do tad, za sad mogu, ne zelim se previse izlagati zracenju. Jedino ako mi bude trebalo drugo misljenje. I mene pate zgaravice, povraca mi se vec par dana nakon jela, najradije ne bi nista ni jela, preksinoć mi pomoglo cokoladno mlijeko, sinoc jagode. Danas rucala, sve me znoj oblio koliko mi je bilo lose. Hjooj bolje da nisam prebacila ja rtl, ovo su horori a ne serija 😱😱😱 

04.07. Matija 💜

04. Svibanj 2018. 14:27

Jbt zakaj sam to gledala😂😂...i moja bebica se prepala,skroz se umirio 😁...eto,ovak čupav bude i moj😂😂,samo da ne rađam tako 😶

ivymicek
    04. Svibanj 2018. 14:30

Ma nije horor, samo je teže gledati jer ne znaš što te čeka. Ali kad ih vidiš nakon što rodiš odmah je drugačije 😊... 
    Ajme što vas muče žgaravice. Mene je u ovoj t preskočilo pa ćemo vidjeti hoćemo li biti čelavi ili ne.
    Ovo dvoje nije bilo čelavo niti tako jako čupavo 🤔.
    Ja se najela grožđa i popila lupocet jer me lovi temperatura.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

04. Svibanj 2018. 14:31

A zakaj me ne slusate kad kazem da to nije za trudnice u visokom stupnju trudnoce? 🤣🤣
    To gledas tam kad ti je beba 6mj i jos ti druga nije ni u peti 😁
    Franova,  cuvaj super kornet,  ne daj mu van!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI