Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mladamamica1911
    04. Svibanj 2018. 13:26

franovamamita

za 10 min pocinje na rtl u svake minute jedna beba pripremam se psihick i😂😂😂😂

Imate curke na youtubu sve sezone i sve epizode ja sam pogledala  vec skoro 😀

04. Svibanj 2018. 13:27

franovamamita

proud eeeeee toooo daaaa kad bi nam bar bilo ali ja htjela sad uzet i epiduralnu ali imam preniski tlak jbt
    ena tresnjeeeeee imas aaaaaa obozavam

Kak ne daju epiduralnu ak imaš niski tlak??? 😲😲..da,trešnjice,3 velika stara stabla i ak nebude tuče ili mraza još ko lani bit će krcate😀,pozvana si kad dozrele😁😘...ajoj,kaj si rekla za RTL,sad ću i ja gledati i opet se upiškiti od panike 😂😂🤣🤣

04. Svibanj 2018. 13:29

Franova mantramo si za takav porod.  😉
    Ja sam si BB pustila,  da ne gledam opet tu emisiju,  jer se svaku put paraliziram od panike 😂😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

HappySeal
    04. Svibanj 2018. 13:35

Kako to mozete gledati? 
     😂😂😂😂
    To mi je u rangu horor filmova trenutno. Zelim zivjeti u neznanju sto dulje moguce.

Mene ubija zgaravica zadnjih dana. Sinoc sam povratila veceru od muke, jednostavno vise nisam mogla izdrzati. Mama kaze da je to normalno u familiji i da cu imati tradicionalno cupavu bebu (brata su gledali i doktori s drugih odjela koliko je cupav bio).

27.6. 💙

04. Svibanj 2018. 13:41

HappySeal

Kako to mozete gledati?
    😂😂😂😂
    To mi je u rangu horor filmova trenutno. Zelim zivjeti u neznanju sto dulje moguce.

Mene ubija zgaravica zadnjih dana. Sinoc sam povratila veceru od muke, jednostavno vise nisam mogla izdrzati. Mama kaze da je to normalno u familiji i da cu imati tradicionalno cupavu bebu (brata su gledali i doktori s drugih odjela koliko je cupav bio).

Uf žgaravica,baš mi je žao da te muči,uzmi žličicu sode i zalij čašom vode čim malo osjetiš žgaravicu(ja imam neku iz ljekarne ),bez min 3 žličice dnevno nebi preživila dan...jbt onda bude moj imao puno kosice😂😂

04. Svibanj 2018. 13:43

HappySeal

Kako to mozete gledati?
    😂😂😂😂

Sve gledaju,  pa sute 😂😂😂😂😂
    Zgaravica je zlo,  mene u ovoj trudnoci ne muci,  al u prosloj sam bome 3mj sjedecki spavala zbog nje.
    I rodila cupavca! Ovaj puta ocekujem celavca 🤣

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

HappySeal
    04. Svibanj 2018. 13:43

Ma pijem je, ali kad bas jako ulovi, nema pomoci. Mama mi kaze da je dobro ubaciti i dva zrna graha u tu kombinaciju. Nekad mi pomogne, nekad ne. Ako je bas jaka ili zakasnim, 0 bodova.

27.6. 💙

04. Svibanj 2018. 13:46

ProudMomy

HappySeal

Kako to mozete gledati?
    😂😂😂😂

Sve gledaju, pa sute 😂😂😂😂😂
    Zgaravica je zlo, mene u ovoj trudnoci ne muci, al u prosloj sam bome 3mj sjedecki spavala zbog nje.
    I rodila cupavca! Ovaj puta ocekujem celavca 🤣

Mene od početka muči i spavala sam sjedeći isto jedno 3 mjeseca,dok mi nisu zabranili sjediti😂😂,i nastavilo se do kraja tak da onda stvarno očekujem jako čupavu bebu😂

pharmamma
    04. Svibanj 2018. 13:56

I ja krenula gledat RTL,mislim da neću dugo 😂😂 ovo nije namijenjeno za ikoga ko misli rađati 😱

04. Svibanj 2018. 14:01

pharmamma

I ja krenula gledat RTL,mislim da neću dugo 😂😂 ovo nije namijenjeno za ikoga ko misli rađati 😱

Pa ja to cijelo vrijeme govorim 🤣🤣🤣🤣

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.