za 10 min pocinje na rtl u svake minute jedna beba pripremam se psihick i😂😂😂😂
Imate curke na youtubu sve sezone i sve epizode ja sam pogledala vec skoro 😀
proud eeeeee toooo daaaa kad bi nam bar bilo ali ja htjela sad uzet i epiduralnu ali imam preniski tlak jbt
ena tresnjeeeeee imas aaaaaa obozavam
Kak ne daju epiduralnu ak imaš niski tlak??? 😲😲..da,trešnjice,3 velika stara stabla i ak nebude tuče ili mraza još ko lani bit će krcate😀,pozvana si kad dozrele😁😘...ajoj,kaj si rekla za RTL,sad ću i ja gledati i opet se upiškiti od panike 😂😂🤣🤣
Franova mantramo si za takav porod. 😉
Ja sam si BB pustila, da ne gledam opet tu emisiju, jer se svaku put paraliziram od panike 😂😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Kako to mozete gledati?
😂😂😂😂
To mi je u rangu horor filmova trenutno. Zelim zivjeti u neznanju sto dulje moguce.
Mene ubija zgaravica zadnjih dana. Sinoc sam povratila veceru od muke, jednostavno vise nisam mogla izdrzati. Mama kaze da je to normalno u familiji i da cu imati tradicionalno cupavu bebu (brata su gledali i doktori s drugih odjela koliko je cupav bio).
27.6. 💙
Kako to mozete gledati?
😂😂😂😂
To mi je u rangu horor filmova trenutno. Zelim zivjeti u neznanju sto dulje moguce.
Mene ubija zgaravica zadnjih dana. Sinoc sam povratila veceru od muke, jednostavno vise nisam mogla izdrzati. Mama kaze da je to normalno u familiji i da cu imati tradicionalno cupavu bebu (brata su gledali i doktori s drugih odjela koliko je cupav bio).
Uf žgaravica,baš mi je žao da te muči,uzmi žličicu sode i zalij čašom vode čim malo osjetiš žgaravicu(ja imam neku iz ljekarne ),bez min 3 žličice dnevno nebi preživila dan...jbt onda bude moj imao puno kosice😂😂
Kako to mozete gledati?
😂😂😂😂
Sve gledaju, pa sute 😂😂😂😂😂
Zgaravica je zlo, mene u ovoj trudnoci ne muci, al u prosloj sam bome 3mj sjedecki spavala zbog nje.
I rodila cupavca! Ovaj puta ocekujem celavca 🤣
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ma pijem je, ali kad bas jako ulovi, nema pomoci. Mama mi kaze da je dobro ubaciti i dva zrna graha u tu kombinaciju. Nekad mi pomogne, nekad ne. Ako je bas jaka ili zakasnim, 0 bodova.
27.6. 💙
Kako to mozete gledati?
😂😂😂😂
Sve gledaju, pa sute 😂😂😂😂😂
Zgaravica je zlo, mene u ovoj trudnoci ne muci, al u prosloj sam bome 3mj sjedecki spavala zbog nje.
I rodila cupavca! Ovaj puta ocekujem celavca 🤣
Mene od početka muči i spavala sam sjedeći isto jedno 3 mjeseca,dok mi nisu zabranili sjediti😂😂,i nastavilo se do kraja tak da onda stvarno očekujem jako čupavu bebu😂
I ja krenula gledat RTL,mislim da neću dugo 😂😂 ovo nije namijenjeno za ikoga ko misli rađati 😱
I ja krenula gledat RTL,mislim da neću dugo 😂😂 ovo nije namijenjeno za ikoga ko misli rađati 😱
Pa ja to cijelo vrijeme govorim 🤣🤣🤣🤣
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji