Franova ja suosjecam s tobom, i ja se panicno bojim poroda. Moj prvi nije tako dugo trajao, dapace, za prvorotku sam super prosla. Imala sam ja trudove vjerojatno satima, samo kaj nisam nis osjetila. Da nisam imala taj dan kontrolu tko zna kad bi dosla u bolnicu. Prvi trud osjetila tek nakon probijanja vodenjaka, u pol 2, a rodila u 15 do 8. Al je boljelo ko hiljadu vragova 😂😂😂😂. Sad kad se sjetim, dodje mi da pobjegnem, zivota mi! 😂😂😂 Jos mi ni ta usrana epiduralna nije djelovala. Al nema veze opet cu ja nju trazit 😂😂😂😂.
I necu ovo ic citat, jer ne zelim cvilit.
A ovaj me danas tako lupa, da mi oci ispadaju! Ko da nisam njegova, na momente imam filing da ce mi sve ispast van 😂😂😂. Nece, nisam te srece, da samo ispadne hahahaah.
A curka s proljetnica je nedavno rodila drugo, pazite ovo. Tj dana nakon kaj su joj dolje sav maknuli. Pocelo nju nest frkat, muz ju otjerao u bolnicu. Dobro da je, jer bi mu doma rodila. U 5 ju pocelo probadat, u 7 dosla u bolnicu, u 20.20 rodila. S tim da joj je ctg bio ravna crta, ni jedan trud nije ocitao, a ona umire. Dobro ih je namolila da ju pregledaju, rodila cim je legla na stol. E to ja zovem brzinski porod! Cuku vremena nek boli ko sto vragova, to mogu izdrzat hahahaha

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Matea Bravo za oggt😘 ..ti još imaš dobre živce,ja bi otišla iz dućana bez da išta kupim a prije toga bi joj rekla fino kulturno da znam po šta sam došla i ako ću trebati pomoć tražiti ću🙃
Ma nisam se htjela svađat,tim više jer je svekrva bila samnom Kod mene je isto neko promjenjivo vrijeme, Svako malo kiša pljušti.

💖 Nikol -12.08.2018💖
proud eeeeee toooo daaaa kad bi nam bar bilo ali ja htjela sad uzet i epiduralnu ali imam preniski tlak jbt
ena tresnjeeeeee imas aaaaaa obozavam

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
za 10 min pocinje na rtl u svake minute jedna beba pripremam se psihick i😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
za 10 min pocinje na rtl u svake minute jedna beba pripremam se psihick i😂😂😂😂
Imate curke na youtubu sve sezone i sve epizode ja sam pogledala vec skoro 😀

proud eeeeee toooo daaaa kad bi nam bar bilo ali ja htjela sad uzet i epiduralnu ali imam preniski tlak jbt
ena tresnjeeeeee imas aaaaaa obozavam
Kak ne daju epiduralnu ak imaš niski tlak??? 😲😲..da,trešnjice,3 velika stara stabla i ak nebude tuče ili mraza još ko lani bit će krcate😀,pozvana si kad dozrele😁😘...ajoj,kaj si rekla za RTL,sad ću i ja gledati i opet se upiškiti od panike 😂😂🤣🤣
Franova mantramo si za takav porod. 😉
Ja sam si BB pustila, da ne gledam opet tu emisiju, jer se svaku put paraliziram od panike 😂😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Kako to mozete gledati?
😂😂😂😂
To mi je u rangu horor filmova trenutno. Zelim zivjeti u neznanju sto dulje moguce.
Mene ubija zgaravica zadnjih dana. Sinoc sam povratila veceru od muke, jednostavno vise nisam mogla izdrzati. Mama kaze da je to normalno u familiji i da cu imati tradicionalno cupavu bebu (brata su gledali i doktori s drugih odjela koliko je cupav bio).

27.6. 💙
Kako to mozete gledati?
😂😂😂😂
To mi je u rangu horor filmova trenutno. Zelim zivjeti u neznanju sto dulje moguce.
Mene ubija zgaravica zadnjih dana. Sinoc sam povratila veceru od muke, jednostavno vise nisam mogla izdrzati. Mama kaze da je to normalno u familiji i da cu imati tradicionalno cupavu bebu (brata su gledali i doktori s drugih odjela koliko je cupav bio).
Uf žgaravica,baš mi je žao da te muči,uzmi žličicu sode i zalij čašom vode čim malo osjetiš žgaravicu(ja imam neku iz ljekarne ),bez min 3 žličice dnevno nebi preživila dan...jbt onda bude moj imao puno kosice😂😂
Kako to mozete gledati?
😂😂😂😂
Sve gledaju, pa sute 😂😂😂😂😂
Zgaravica je zlo, mene u ovoj trudnoci ne muci, al u prosloj sam bome 3mj sjedecki spavala zbog nje.
I rodila cupavca! Ovaj puta ocekujem celavca 🤣

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji