Kako sam ja danas gladna cijeli dan,vise ne zna kaj pojesti 😭 a unatoč svoj hrani ova malena nešto mirna cijelo vrijeme,tu i tamo se malo protegne
Ja sam malo prije pizzu,šogica pekla,2 komada al nekak mi to nije dosta,preporučam jaja na oko,to bi ja malo kasnije 😂😂...daj bebi slatkač neki fini😀😋😘..možda se probudi..a nije im svaki dan isti,baš su lijeni nekad pa nas zabrinu.
Ena Sad se napokon možeš opustiti bez svih tih lijekova i u miru čekati termin :)
Moj isto štuca po nekoliko puta dnevno i to traje po par minuta. Ja to osjetim negdje na sredini trbuha. A nogicama me lupa skroz desno na bok skoro do bubrega 😆
Franova super mi je ta emisija gledala sam je na tlc-u.
Mi danas išli malo do Brežica u shopping. Mužić je na godišnjem ovaj tjedan pa se nadam da ćemo stići složiti namještaj i oličiti sobu za bebača.
Malo me brine to bez lijekova🤣,to znači da ću trpiti kontrakcije i tvrd trbuh koji steže 😶...al neka,pa moram dozvoliti da se otvara polako🤔😁...imam tetu u Brežicama😁😁..kaj ste kupili? Ah..krevetić..još čekam da ga dragi složi..rodit ću prije izgleda 🤣
Moj danas tak divlja, da me bas boli. Tako me nabio dolje u cucu kad sam ustala na wc, da su mi suze krenule. Mislim da ima vec dobra 2 mj kako me nije zabrinuo manjak pokreta. Jucer mi susjeda dosla na kavu i gleda trbuh i govori mi, draga, ovo i mene boli 😂😂😂😂😂
Ako nista drugo, tjesim sw da nismo pred porod, jer se pred porod smire.
Mi cemo se isto sutra druskati malo s frendovima uz finu klopicu. Torba mi je spremna pa sam nekak odmah opustenija.
Danas smo rucali svinjski vrat iz pecnice i brzinski zapeceni grah. Obozavam taj grah, ali mi uvijek previse posla. Nasao dragi neki ful brzi recept i fakat me iznenadilo kako je to fino ispalo, jer se bas netipicno radi.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ena Sad se napokon možeš opustiti bez svih tih lijekova i u miru čekati termin :)
Moj isto štuca po nekoliko puta dnevno i to traje po par minuta. Ja to osjetim negdje na sredini trbuha. A nogicama me lupa skroz desno na bok skoro do bubrega 😆
Mi danas išli malo do Brežica u shopping. Mužić je na godišnjem ovaj tjedan pa se nadam da ćemo stići složiti namještaj i oličiti sobu za bebača.
Malo me brine to bez lijekova🤣,to znači da ću trpiti kontrakcije i tvrd trbuh koji steže 😶…al neka,pa moram dozvoliti da se otvara polako🤔😁…imam tetu u Brežicama😁😁..kaj ste kupili? Ah..krevetić..još čekam da ga dragi složi..rodit ću prije izgleda 🤣
Nas krevetic ce se montirati tek dok mi budemo u rodilistu, tak da Ena, bez brige. Ja sam si to tak odlucila, da si ne radim guzvicu u spavacoj sobi. 😉
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Moj danas tak divlja, da me bas boli. Tako me nabio dolje u cucu kad sam ustala na wc, da su mi suze krenule. Mislim da ima vec dobra 2 mj kako me nije zabrinuo manjak pokreta. Jucer mi susjeda dosla na kavu i gleda trbuh i govori mi, draga, ovo i mene boli 😂😂😂😂😂
Mi cemo se isto sutra druskati malo s frendovima uz finu klopicu. Torba mi je spremna pa sam nekak odmah opustenija.
Danas smo rucali svinjski vrat iz pecnice i brzinski zapeceni grah. Obozavam taj grah, ali mi uvijek previse posla. Nasao dragi neki ful brzi recept i fakat me iznenadilo kako je to fino ispalo, jer se bas netipicno radi.
Njamiii😋😋😋,graaaaahhh...obožavam sve varijante...baš sam dijete sa sela,grah,krumpir i jaja,netrebam mi niš drugo ,to troje mogu vrtiti unedogled 😂😂. Ajde ukradi dragom recept😁...i htjela sam te pitati ,jel ti mjere i pišu plodnu vodu ? Količina se smanjuje pred kraj ili?
Njamiii😋😋😋,graaaaahhh…obožavam sve varijante…baš sam dijete sa sela,grah,krumpir i jaja,netrebam mi niš drugo ,to troje mogu vrtiti unedogled 😂😂. Ajde ukradi dragom recept😁…i htjela sam te pitati ,jel ti mjere i pišu plodnu vodu ? Količina se smanjuje pred kraj ili?
Sad mi je napisala za plodnu vodu 14/15 to je kao vise nego dovoljno, tako mi je rekla.
A recept ti je ovaj https://www.coolinarika.com/recept/zapeceni-grah/?meta_refresh=1
Gotovo za doslovno 15min, a prefino 😉
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Njamiii😋😋😋,graaaaahhh…obožavam sve varijante…baš sam dijete sa sela,grah,krumpir i jaja,netrebam mi niš drugo ,to troje mogu vrtiti unedogled 😂😂. Ajde ukradi dragom recept😁…i htjela sam te pitati ,jel ti mjere i pišu plodnu vodu ? Količina se smanjuje pred kraj ili?
Sad mi je napisala za plodnu vodu 14/15 to je kao vise nego dovoljno, tako mi je rekla.
A recept ti je ovajhttps://www.coolinarika.com/recept/zapeceni-grah/?meta_refresh=1
Tnx za recept,budem ga isprobala 😁,ma pitam jer mi je bila s 32t 19cm,s 34t 15,1cm a sad s 36t 10,6cm...nije niš govorila za to a nisam pitala jer tek sad vidim i ne kužim se baš😶..a valjda bi rekla da je kaj...
Kako sam ja danas gladna cijeli dan,vise ne zna kaj pojesti 😭 a unatoč svoj hrani ova malena nešto mirna cijelo vrijeme,tu i tamo se malo protegne
Ja sam malo prije pizzu,šogica pekla,2 komada al nekak mi to nije dosta,preporučam jaja na oko,to bi ja malo kasnije 😂😂…daj bebi slatkač neki fini😀😋😘..možda se probudi..a nije im svaki dan isti,baš su lijeni nekad pa nas zabrinu.
Dobra ideja,mogla bi i jaja na oko..😂 znaci pojela ručak,skoro cijele Milka praline,2 pudinga,voće,onda sam si isla skuhati knedle s marelicama,prije 15 min je dragi jeo kobase i naravno da sam i ja s njim,ali mi još nekaj falilo pa sad i Dukatos jedem 😂 i razmišljam kaj pojesti nakon tog 😂😂
Malo me brine to bez lijekova🤣,to znači da ću trpiti kontrakcije i tvrd trbuh koji steže 😶…al neka,pa moram dozvoliti da se otvara polako🤔😁…imam tetu u Brežicama😁😁..kaj ste kupili? Ah..krevetić..još čekam da ga dragi složi..rodit ću prije izgleda 🤣
Mi smo ti 20 min od brežica pa idemo tamo do Hofera, Lidla, mercatora špeceraj i neku kemiju za bazen u merkuru.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
A recept ti je ovajhttps://www.coolinarika.com/recept/zapeceni-grah/?meta_refresh=1
Tnx za recept,budem ga isprobala 😁,ma pitam jer mi je bila s 32t 19cm,s 34t 15,1cm a sad s 36t 10,6cm…nije niš govorila za to a nisam pitala jer tek sad vidim i ne kužim se baš😶..a valjda bi rekla da je kaj…
Da imas manjak, rekla bih ti, ako se ne varam tek tamo ispod 9 je alarmanto malo, ali i to je relativno jer se plodna voda obnavlja.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji