Eno ga na! Dvije najbolnije teme! Hrana i sex!
Kuhat mi nema tko, a sex..isto ko da i nema! 😂
Ena bas ste mi busi, busi, busasti 🤗 Uzivajte danas! Zapravo uzivajte sve duplicke!
Proud evo ti jos malo vjetra u ledja za izaci s Maksom 🌬️🌬️🌬️
Kod bas vrijeme oblacno i hladnjikavo pa mi lakse bit u zatvoru, a idem mantrat i da rokne bar neka kratka kisa! Mua ha ha ha 😁
🤣🤣🤣😘😘😘Tak se i osjećam,bušasto😂😂😂..ajoj za vrijeme,al istina,lakše je biti unutra kad je takvo,izdrži i evo ti malo 🌧️🌧️a poslje dolazi🌞🌞i 🌈🌈🌈. 😘😘
Baj baj zenskice , predivne busice 😍😍 ja isto lezim , tako mi zao sta na izlet neki ne mogu , muzic priprema rostilj , mozda pripremi i lezaljku da se prebacim van 🤣
Imam dojam da za svaki rostilj sve vise se kupi gluposti i sve vise se mesa skoro pa baci :/
Muz i ja na grahu u Maksimiru. Blizu nam je, pa je vec i tradicija. U grahu vise kobaaica i speka nego graha, a ja ga posnog volim, no zato je dragi na drugoj porciji. Jos bi i bilo ok, da Darko Janes ne laprda gluposti. Cini mi se da ove godine ipak nisu sve sami penzici.
Pozdrav ženske, evo mi cekamo da se meseko ispece. Kod šogora smo na rostilju. Ja sam si sinoc dala truda pa sam ispekla vocne kosarice, jest da su me leđa poslije ubila kad sam ih zavrsila al isplatilo se 😁
Ena 😍😍😍
All of God’s grace in one tiny face 💟
Pozdrav ženske, evo mi cekamo da se meseko ispece. Kod šogora smo na rostilju. Ja sam si sinoc dala truda pa sam ispekla vocne kosarice, jest da su me leđa poslije ubila kad sam ih zavrsila al isplatilo se 😁
Ena 😍😍😍
😘🤗🤗Ajme svaka čast,prekrasni su a vjerujem i ukusni😋😋😋😋,njamiii,daj dobaci jedan😁😁
Ena, divna
Procitala sam da si napisala da ti je doktorica zbog tvrdoce trbuha prepisala normabel, ja si bas mislim da je meni bio tvrdi zbog stresa. Vec sam pisala za baku, a jos I brat radi gluposti (auto je spotrl) pa je doma bila svada I bila sam napeta. Danas kak sam mirna psihicki I trbuh nije tvrdi. Bas cu pratiti.
Mina, kosarice izgledaju pre pre 😃😍
Uzivajte u danu! 😛
26.8. Ivan 💙💙
Ena, divna
Procitala sam da si napisala da ti je doktorica zbog tvrdoce trbuha prepisala normabel, ja si bas mislim da je meni bio tvrdi zbog stresa. Vec sam pisala za baku, a jos I brat radi gluposti (auto je spotrl) pa je doma bila svada I bila sam napeta. Danas kak sam mirna psihicki I trbuh nije tvrdi. Bas cu pratiti.
Uzivajte u danu! 😛
Normabel se dobiva za opuštanje mišića, sad ga više ne pijem i na nogama sam dosta trbuh mi je tvrd i čvrst ko kamen🙃iako mislim da više ni nemre biti mekan,ipak imam👶 od skoro 3kg unutra 😂😂..a jutros me i grčevi u nogama zezali jer nisam magnezij dva tri dana pila.
Ena, divna
Uzivajte u danu! 😛
E da,hvala☺️😘😘🤗🤗🤗😍
Pozdrav mamice, evo mi upravo dosli doma sa biciklima sa rucka u prirodi 😎
Pa da konacno i ja svoju neku fotku nabacim 😊
Pozdrav mamice, evo mi upravo dosli doma sa biciklima sa rucka u prirodi 😎
Pa da konacno i ja svoju neku fotku nabacim 😊
Ljepotica😍😍😍🤗🤗😘😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji