Ena 😘😘😘💕💕💕😍😍😍 blistaš! Busha je divna i okrugla 😊. Uživaj i ti u ostatku dana.
Jučer zaboravila Proud mislim da druženje sa sinekom neće ništa ugroziti. Kao da ideš na kontrolu i tamo izgubiš koji sat sjedeć i čekajuć tak da idi i uživahte 😊.
Mi loše spavali al dobro budemo preživjeli 💕.
Uživajte
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ena prekrasna i ti i buša 😍😍😍
Svima želim sretan praznik rada! 😊
💙30.06.2018 💙 Noa💙
jutro
ajme opet se nista nisam naspavala 😤
danas laganini kad napokon ustanem dorucak,kavica,pa ce moji rostiljati a ja nadgledati iz lezaljke 😁
ena divna si mi i ti i buso 😍😍😍😍 i bravo za 36tt 😙 e pa ak nisi otvorena smjjes se i posexat da ne kukas vise 😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro!
Ena predivni ste mi! I slazem se s Franovom, akcija! 🤣🤣🤣
Sretan vam praznik rada svima!
Puse saljemo 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hvala vam cure😍😍🤗🤗😘😘...ahh..niš od sexa...dragi ima strahove😂🤣ak da sam do daljnjeg nasuhom😂😂
Hvala vam cure😍😍🤗🤗😘😘…ahh..niš od sexa…dragi ima strahove😂🤣ak da sam do daljnjeg nasuhom😂😂
ma daj i moj je meni rekao jedva ceka da rodim ovak nije opusten ma nikak im ne valja 😂😂😂😂 reci ti dragom da onda zaboravi i kasnije on nece sad ti poslije,ucijeni ga 😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ena, prekrasna si
Hvala draga😘🤗.
Franovamamita iskreno i ja se bojim kad je bebo dole tak nisko🙃🙃 ...doći će to brzo😂😂
Eno ga na! Dvije najbolnije teme! Hrana i sex!
Kuhat mi nema tko, a sex..isto ko da i nema! 😂
Ena bas ste mi busi, busi, busasti 🤗 Uzivajte danas! Zapravo uzivajte sve duplicke!
Proud evo ti jos malo vjetra u ledja za izaci s Maksom 🌬️🌬️🌬️
Kod bas vrijeme oblacno i hladnjikavo pa mi lakse bit u zatvoru, a idem mantrat i da rokne bar neka kratka kisa! Mua ha ha ha 😁
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji