Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Svibanj 2018. 07:50
    Pozdravljamo vas moj bebo i ja s punih 36 tjedana😁😀😘
    Pozdravljamo vas moj bebo i ja s punih 36 tjedana😁😀😘
    ivymicek
    01. Svibanj 2018. 08:13

Ena 😘😘😘💕💕💕😍😍😍 blistaš! Busha je divna i okrugla 😊. Uživaj i ti u ostatku dana.
    Jučer zaboravila Proud mislim da druženje sa sinekom neće ništa ugroziti. Kao da ideš na kontrolu i tamo izgubiš koji sat sjedeć i čekajuć tak da idi i uživahte 😊.
    Mi loše spavali al dobro budemo preživjeli 💕.
    Uživajte

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Tinchyca
    01. Svibanj 2018. 09:11

Ena prekrasna i ti i buša 😍😍😍

Svima želim sretan praznik rada! 😊

💙30.06.2018 💙 Noa💙

franovamamita
    01. Svibanj 2018. 09:32

jutro
    ajme opet se nista nisam naspavala 😤
    danas laganini kad napokon ustanem dorucak,kavica,pa ce moji rostiljati a ja nadgledati iz lezaljke 😁
    ena divna si mi i ti i buso 😍😍😍😍 i bravo za 36tt 😙 e pa ak nisi otvorena smjjes se i posexat da ne kukas vise 😂😂😂 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

01. Svibanj 2018. 09:38

Jutro!
    Ena predivni ste mi! I slazem se s Franovom,  akcija! 🤣🤣🤣
    Sretan vam praznik rada svima!
    Puse saljemo 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

01. Svibanj 2018. 09:44

Hvala vam cure😍😍🤗🤗😘😘...ahh..niš od sexa...dragi ima strahove😂🤣ak da sam do daljnjeg nasuhom😂😂

• mandrina
    01. Svibanj 2018. 09:58

Ena, prekrasna si

franovamamita
    01. Svibanj 2018. 10:00

Ena31

Hvala vam cure😍😍🤗🤗😘😘…ahh..niš od sexa…dragi ima strahove😂🤣ak da sam do daljnjeg nasuhom😂😂

ma daj i moj je meni rekao jedva ceka da rodim ovak nije opusten ma nikak im ne valja 😂😂😂😂 reci ti dragom da onda zaboravi i kasnije on nece sad ti poslije,ucijeni ga 😂😂😂😂 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

01. Svibanj 2018. 10:10

mandrina

Ena, prekrasna si

Hvala draga😘🤗.
    Franovamamita iskreno i ja se bojim kad je bebo dole tak nisko🙃🙃 ...doći će to brzo😂😂

baarbaraa29
    01. Svibanj 2018. 10:30

Eno ga na! Dvije najbolnije teme! Hrana i sex!
    Kuhat mi nema tko, a sex..isto ko da i nema! 😂
    Ena bas ste mi busi, busi, busasti 🤗 Uzivajte danas! Zapravo uzivajte sve duplicke!
    Proud evo ti jos malo vjetra u ledja za izaci s Maksom 🌬️🌬️🌬️ 
    Kod bas vrijeme oblacno i hladnjikavo pa mi lakse bit u zatvoru, a idem mantrat i da rokne bar neka kratka kisa! Mua ha ha ha 😁

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.