aaaas sad sam gledala na rtl-u novu seriju zove se svake minute jedna beba kao reality o porodima i plakala sam i smijala se uh 😁
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Hvala vam cure,Ivymicek,Franovamamita,Proudy,Nela,Macica,Mamica i ak sam koga zaboravila😍😍😍🤗🤗😘😘😘,ljubim grlim sve☺️😍😘🤩🤗...evo malo sam odspavala nekih sat vremena,oprala suđe,malo pobrisala po kuhinji..i nemogu više😂😂..al doći ću ja k sebi,nemogu odjednom😀
Dan curke nisam puno zapamtila 😨
Enaa bravooo i za tebe i za bebsona jos samo malooo imas 😍😍
Zapamtila sam i da nas puno rostilja sutra 😂
Mi isto i bili smo danas u lidlu bome smo ljepo kupili stvari ...a za rostilj je akcija ..28kn kila cevapa,pivice,sokici svasta 😁
Ja sam kilu i po u mj dana dobila sad 😰 jos malo je do kraja pa ajde nema veze 😁
I bebson mi štucka vec 3 dana bas cesto samo mi se trese trbuh
Mi isto i bili smo danas u lidlu bome smo ljepo kupili stvari …a za rostilj je akcija ..28kn kila cevapa,pivice,sokici svasta 😁
Ja sam kilu i po u mj dana dobila sad 😰 jos malo je do kraja pa ajde nema veze 😁
😍😘🤗..super za šoping,obožavam Lidl zbog slatkiša,grickalica,ćevapčića,voćnih jogurta,Argus pivice😂😂😂(dok nisam trudna naravno,baš sam volila pivicu popiti😋)..a štucanje mojeg bebaća mi postaje sve neugodnije jer mi skroz dole štuca i ful je čudan osjećaj..al još maaloo pa će štucati vani😂😂😂...no sikiriki za kile😘
Mi isto i bili smo danas u lidlu bome smo ljepo kupili stvari …a za rostilj je akcija ..28kn kila cevapa,pivice,sokici svasta 😁
😍😘🤗..super za šoping,obožavam Lidl zbog slatkiša,grickalica,ćevapčića,voćnih jogurta,Argus pivice😂😂😂(dok nisam trudna naravno,baš sam volila pivicu popiti😋)..a štucanje mojeg bebaća mi postaje sve neugodnije jer mi skroz dole štuca i ful je čudan osjećaj..al još maaloo pa će štucati vani😂😂😂…no sikiriki za kile😘
Tako i moj jako nisko stucka ....cucica mi se trese 😂😂😂😂
I moj je stucavac 😂😂😂😂 a stuca u stidnoj kosti, u koju usput nabija glavom. 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
I moj je stucavac 😂😂😂😂 a stuca u stidnoj kosti, u koju usput nabija glavom. 😁
A mišek mali,kad se rodi prvo bu tražio tabletu protiv glavobolje😂...moja se dikica nije mogla načuditi danas,kao koliko ju e to dijete nisko glavom ušlo😂😂🤣,ja reko znam🤣
Kako sam ja danas gladna cijeli dan,vise ne zna kaj pojesti 😭 a unatoč svoj hrani ova malena nešto mirna cijelo vrijeme,tu i tamo se malo protegne
Potrgao mi dragi mrežicu na prozoru😲🙈🙈,malo se odljepila i htio učvrstiti...sad opet nemam i već vidim da ću se boriti s 🐝🐝🐝🐝dok ne postavi drugu🤣...kvalitete li...
Ena Sad se napokon možeš opustiti bez svih tih lijekova i u miru čekati termin :)
Moj isto štuca po nekoliko puta dnevno i to traje po par minuta. Ja to osjetim negdje na sredini trbuha. A nogicama me lupa skroz desno na bok skoro do bubrega 😆
Franova super mi je ta emisija gledala sam je na tlc-u.
Mi danas išli malo do Brežica u shopping. Mužić je na godišnjem ovaj tjedan pa se nadam da ćemo stići složiti namještaj i oličiti sobu za bebača.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Sortiraj odgovore
Najstariji