Ena31 pa 1,5 kg u mj dana je super kaj se sekiras ..na kraju si sada , pa vise i dobivamo ;) drzim fige da sve bude ok ☺️
U 2 tjedna🤔😂😂😂😂
dan cure
ja u pol 1 jela nutelu i kad sam napokon zaspala probudila me uzasna zgaravica i uz to vani je grmilo pa jos gore...i da hvalila se za pipi pa sam evo nocas nadoknadila +ruzni snovi...
ena javi sta je rekla dr
mateya super za sobu lijepa je 😙
bojana moj jede jaaaaako malo eno ga na jesen treba u skolu a ima 19kg
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ena, pa jela si ćevape sinoć, a nakon njih ništa ili malo, naravno da su nalazi takvi. Kile su od vrućine i zadržavanja tekućine
mateya, lijepa sobica
bojana, jest će kad ogladni
Mateya super za sobicu ☺️☺️
Sad ste i meni dale volju za mineralnu,a nemam je 😞
Ena pratim te u stopu,skoro kila i pol u 10-tak dana 😱 nadam se da je nekaj od tog i beba dobila,a ne samo moja guzica 😂😂
Ena pusti kile,ima i gorih,tri u tri tjedna,zbilja ne znam od cega jer ne trpam gluposti,koliko treba dobit cemo,bitno da ste ti i bebac u najboljem redu😊
Moja ce u 9 mj 5 ima jedva 15kg 😂😂 i nije nikad gladna od svoje druge godine ahahah
Evo nas,super smo,napravili bris,ketoni jer nisam doručkovali,špotala me,2,850teški,nije 3 kg😁,al je rekla da je to ok prirast u 2 tjedna i da sad manje dobivaju pred kraj,zatvorena sam,skinuta s normabela i magnezija i mirovanja,rekla mi je vi ste u terminu😁😂
Evo nas,super smo,napravili bris,ketoni jer nisam doručkovali,špotala me,2,850teški,nije 3 kg😁,al je rekla da je to ok prirast u 2 tjedna i da sad manje dobivaju pred kraj,zatvorena sam,skinuta s normabela i magnezija i mirovanja,rekla mi je vi ste u terminu😁😂
odlične vijesti!!
aaaaaaa ena bas mi je drago zbog vas 😙😙...sad lagano pocni se kretati da se razgibas trebat ce ti 😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji