Ma ja se osjecam super, ja bi cuda napravila, da mi prijevremeni porod ne zvoni u usima stalno 😂😂😂
I fakat bi htjela ici, nece to bit ono citav dan, niti citavo popodne, vec koji sat samo.
Maksim mi je veeeeliki fan Star Warsa i jako se veseli pa bih zbilja voljela biti tamo.
M mi kaze da odlucim sama… Ja znam da zelim ici i treba me samo malo pogurati 😁😁😁😁
Evo dobila si malo vjetra u leđa😁😘
Ena ne sekiraj se zbog kilaze, i mi smo dobili 1,5 kg al nam je sestra oduzela 0,5 kg zbog rucka 😂 uglavnom, sve je dobro ali nas je dok poslala na 3D jer ne vidi lijevi bubreg, kaze ne zna jel to zbog losije kvalitete uzv-a, ili neceg drugog, kao da se ne uplasim previse. Vraga necu, toliko me to nasekiralo da nez sta bi sa sobom. Trebala sam poslije pregleda pogledati kolica, prvo nisam htjela jer me to sve potreslo iako ne znaci da je tako kako je ona rekla ali ne da mi vrag mira. Na kraju sam isla gledati kolica, na karaju i kupila, uzela par sitnica za bebu i isla kod mame. Sad sam kuci, muz otisao s drustvom a ja bi najradije plakala od muke, uzet sladoled i ubiti tugu u njemu. Sad jedva cekam srijedu da se mogu naručiti da znam na cemu smo 😕
04.07. Matija 💜
Ena ne sekiraj se zbog kilaze, i mi smo dobili 1,5 kg al nam je sestra oduzela 0,5 kg zbog rucka 😂 uglavnom, sve je dobro ali nas je dok poslala na 3D jer ne vidi lijevi bubreg, kaze ne zna jel to zbog losije kvalitete uzv-a, ili neceg drugog, kao da se ne uplasim previse. Vraga necu, toliko me to nasekiralo da nez sta bi sa sobom. Trebala sam poslije pregleda pogledati kolica, prvo nisam htjela jer me to sve potreslo iako ne znaci da je tako kako je ona rekla ali ne da mi vrag mira. Na kraju sam isla gledati kolica, na karaju i kupila, uzela par sitnica za bebu i isla kod mame. Sad sam kuci, muz otisao s drustvom a ja bi najradije plakala od muke, uzet sladoled i ubiti tugu u njemu. Sad jedva cekam srijedu da se mogu naručiti da znam na cemu smo 😕
Vjerujem da je sve ok i da je do uzv,ak ti je rekla da ne brineš onda ju pokušaj poslušati i pričekati srijedu,vjerujem da bi i ja razmišljala o tome ali neće koristiti ni tebi ni bebici...a sladoled ? Samo navali draga na njega 🤗😍😘,Bravo za kolica☺️😍😍..ma bit će sve ok,vidjet ćeš😘😘
Ma odi , naravno :) Vec ste tada prakticki u terminu pa ako te i uhvati mozes ic rodit 😍😍
majda draga vjerujem da si zabrinuta i znam da se neces moci opustiti dok ne cujes u srijedu da je sve ok...ali bit ce sve dobro 😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Hvala curke! Ici cu 😉😘
Majda vjerujem da ti je koma, znam kako je meni bilo kad doktor nije mogao naci osit pola sata na uzvu. Dan danas na svkom uzvu pitam jel vide osit, ostala mi trauma!
Pokusaj se okupirati necim desetim do srijede i znam da ce sve biti u redu, da je problem samo u starom i losem aparatu! 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Majda, drzim fige da je samo los uzv, bit ce u redu! Pokusaj, makar znam da je tesko, ne previse brinuti o tome.
Proud, idi samo, vec si u sigurnim tjednima. I Maksu ce biti drago 😄
Cure, primjetila sam da kad hodam, stojim (makar sad puno manje, vecinom lezim) trbuh mi se stvrdne i neko vrijeme je tvrd. Kontrakcije kad ima popuste nit za pol minute, al ovo sam sad pocela primjecivati. Jel vam se to dogadalo? Imam pregled tek 8.5.
26.8. Ivan 💙💙
Majda, drzim fige da je samo los uzv, bit ce u redu! Pokusaj, makar znam da je tesko, ne previse brinuti o tome.
Proud, idi samo, vec si u sigurnim tjednima. I Maksu ce biti drago 😄
Cure, primjetila sam da kad hodam, stojim (makar sad puno manje, vecinom lezim) trbuh mi se stvrdne i neko vrijeme je tvrd. Kontrakcije kad ima popuste nit za pol minute, al ovo sam sad pocela primjecivati. Jel vam se to dogadalo? Imam pregled tek 8.5.
Tak ti je meni cijelo vrijeme bilo,kad bi stajala i hodala tvrd trbuh,al ne kao kontrakcije pa sam pitala doktoricu dal' je to normalno..na kaj mi je ona propisala normabele 2x1 od 2mg.
Majda ja vjerujem da je sve ok i da je stvar lošeg uzva... Znam da ti je teško jer se sve sekiramo i oko najmanjih sitnica a kako ne zbog ovakvih stvari. Mislimo svi na vas i šaljemo pozitivne vibre. 😘😘😘
Laku noć klokanice 💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobro jutro klokanice moje😘. Sretan vam svima Praznik rada 😁,uživajte u danu,roštiljajte, prošečite,uživajte u kavicama,slatkačima i ostaloj finoj papici (a naše ležalice koje ne smiju šetati nek vas ljepo dvore danas ko kraljice što i jeste 😀🤗😍😘). Ljubim vas i grlim sve redom.
Sortiraj odgovore
Najstariji