Evo nas,super smo,napravili bris,ketoni jer nisam doručkovali,špotala me,2,850teški,nije 3 kg😁,al je rekla da je to ok prirast u 2 tjedna i da sad manje dobivaju pred kraj,zatvorena sam,skinuta s normabela i magnezija i mirovanja,rekla mi je vi ste u terminu😁😂
Jeeeej najbolje moguće vijesti ☺️☺️☺️ Bas mi je drago zbog tebe ❤️ Sad zadnji detalji,lagane šetnjice i začas ćete se ti i tvoj princ maziti 💙💙💙
Mina jako lijepi! Svi troje!
Ena bolje ne moze!! Svaka cast, majko Sad polako kretanje, setnjica, pripreme..uzivancija i slatko iscekivanje!
Ja se bojim upravo toga sto Franova kaze - neimanja kondicije!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Hvala vam drage moje😀😍🤗😘,baš sam sretna,već za par dana u TA pa da tamo vidimo kaj će reći😀,i da,sad laganini u skupljanje kondicije..a ja umorna ko pas,legla😂😂
Evo nas,super smo,napravili bris,ketoni jer nisam doručkovali,špotala me,2,850teški,nije 3 kg😁,al je rekla da je to ok prirast u 2 tjedna i da sad manje dobivaju pred kraj,zatvorena sam,skinuta s normabela i magnezija i mirovanja,rekla mi je vi ste u terminu😁😂
Čestitam 😃 jos malo i grlit ces malca 😘😜
A ta kila i pol nist ne znaci... Vodu si nabrala, cevapi su slani... Sad samo uzivaj 😜
26.8. Ivan 💙💙
Mina - bas ste super 😁
Ena - jeej da je sve dobro, sad lagano finale 😁
Ja sa starijom curkom vani po cijele dane, dobila sam vec one baustelske rukave od sunca 😂
barbara ne sekiraj se to ja tak kazem,a dobijes ti snagu za koju nisi ni znala da postoji u tebi ☺
ena daj dobaci te slatkise,taman sam rucala krpice s zeljem pa da se zasladim😉
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Hej cure!
Zapamtila sam samo frisko, nemojte zamjerit!
Ena bravo! I za tebe i za bebicu. I sad se fakat kreci, setnjica neka svaki dan, treba vratit kondiciju za porod, vjeruj mi!
Stvarno sam sve drugo zaboravila, mutava sam! 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pozdrav klokanice! 😊🌞
Da se malo javimo, mi dobro, napokon malo u Hr pa guštamo.. pratim vas vise manje redovno, sve ste mi redom prepreslatke s trbusima ❤️
Ena super vijesti, sad polako finalne pripreme 🤗 Ja sam kao aktivna pa nemam kondicije i sva sam si troma tako da 😂
Šaljemo vam velike pozdrave i puse! 😊😘❤️
Ena super za bebacha 💕💕 slatkiš ❤️. Neka samo raste. Sad si u finalu i još sitno brojimo. Samo polako s kretanjem. Svaki dan sve više i barem možeš tulumariti s dragim 😊.
Pozdrav svim curkama 😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji