Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    30. Travanj 2018. 11:51

Ena31

Evo nas,super smo,napravili bris,ketoni jer nisam doručkovali,špotala me,2,850teški,nije 3 kg😁,al je rekla da je to ok prirast u 2 tjedna i da sad manje dobivaju pred kraj,zatvorena sam,skinuta s normabela i magnezija i mirovanja,rekla mi je vi ste u terminu😁😂

Jeeeej najbolje moguće vijesti ☺️☺️☺️ Bas mi je drago zbog tebe ❤️ Sad zadnji detalji,lagane šetnjice i začas ćete se ti i tvoj princ maziti 💙💙💙

baarbaraa29
    30. Travanj 2018. 11:53

Mina  jako lijepi! Svi troje! 
    Ena bolje ne moze!! Svaka cast, majko  Sad polako kretanje, setnjica, pripreme..uzivancija i slatko iscekivanje!
    Ja se bojim upravo toga sto Franova kaze - neimanja kondicije!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

30. Travanj 2018. 12:15

Hvala vam drage moje😀😍🤗😘,baš sam sretna,već za par dana u TA pa da tamo vidimo kaj će reći😀,i da,sad laganini u skupljanje kondicije..a ja umorna ko pas,legla😂😂

Marijaa30
    30. Travanj 2018. 12:18

Ena31

Evo nas,super smo,napravili bris,ketoni jer nisam doručkovali,špotala me,2,850teški,nije 3 kg😁,al je rekla da je to ok prirast u 2 tjedna i da sad manje dobivaju pred kraj,zatvorena sam,skinuta s normabela i magnezija i mirovanja,rekla mi je vi ste u terminu😁😂

Čestitam 😃 jos malo i grlit ces malca 😘😜 
    A ta kila i pol nist ne znaci... Vodu si nabrala, cevapi su slani... Sad samo uzivaj 😜

26.8. Ivan 💙💙

30. Travanj 2018. 12:25
    😁😁evo kak me kile moje brinu😂🤣,odmah se počastila u dućkasu😂😂
    😁😁evo kak me kile moje brinu😂🤣,odmah se počastila u dućkasu😂😂
    mamica1985
    30. Travanj 2018. 12:43

Mina - bas ste super 😁
    Ena - jeej da je sve dobro, sad lagano finale 😁
    Ja sa starijom curkom vani po cijele dane, dobila sam vec one baustelske rukave od sunca 😂

franovamamita
    30. Travanj 2018. 12:43

barbara ne sekiraj se to ja tak kazem,a dobijes ti snagu za koju nisi ni znala da postoji u tebi ☺
    ena daj dobaci te slatkise,taman sam rucala krpice s zeljem pa da se zasladim😉

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

30. Travanj 2018. 12:56

Hej cure!
    Zapamtila sam samo frisko,  nemojte zamjerit!
    Ena bravo! I za tebe i za bebicu. I sad se fakat kreci,  setnjica neka svaki dan,  treba vratit kondiciju za porod,  vjeruj mi!
    Stvarno sam sve drugo zaboravila,  mutava sam! 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• NellaM
    30. Travanj 2018. 12:58

Pozdrav klokanice! 😊🌞
    Da se malo javimo, mi dobro, napokon malo u Hr pa guštamo.. pratim vas vise manje redovno, sve ste mi redom prepreslatke s trbusima ❤️
    Ena super vijesti, sad polako finalne pripreme 🤗 Ja sam kao aktivna pa nemam kondicije i sva sam si troma tako da 😂
    Šaljemo vam velike pozdrave i puse! 😊😘❤️

ivymicek
    30. Travanj 2018. 13:03

Ena super za bebacha 💕💕 slatkiš ❤️. Neka samo raste. Sad si u finalu i još sitno brojimo. Samo polako s kretanjem. Svaki dan sve više i barem možeš tulumariti s dragim 😊.
    Pozdrav svim curkama 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.