Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Travanj 2018. 19:04

pharmamma

Ena31

pharmamma

Kako sam ja danas gladna cijeli dan,vise ne zna kaj pojesti 😭 a unatoč svoj hrani ova malena nešto mirna cijelo vrijeme,tu i tamo se malo protegne

Ja sam malo prije pizzu,šogica pekla,2 komada al nekak mi to nije dosta,preporučam jaja na oko,to bi ja malo kasnije 😂😂…daj bebi slatkač neki fini😀😋😘..možda se probudi..a nije im svaki dan isti,baš su lijeni nekad pa nas zabrinu.

Dobra ideja,mogla bi i jaja na oko..😂 znaci pojela ručak,skoro cijele Milka praline,2 pudinga,voće,onda sam si isla skuhati knedle s marelicama,prije 15 min je dragi jeo kobase i naravno da sam i ja s njim,ali mi još nekaj falilo pa sad i Dukatos jedem 😂 i razmišljam kaj pojesti nakon tog 😂😂

🙃🙃😂😂To nisi ti,to je tvoja beba😍😍🤗🤗🤗😂😂,tak ja velim😘

30. Travanj 2018. 19:07

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Moj danas tak divlja, da me bas boli. Tako me nabio dolje u cucu kad sam ustala na wc, da su mi suze krenule. Mislim da ima vec dobra 2 mj kako me nije zabrinuo manjak pokreta. Jucer mi susjeda dosla na kavu i gleda trbuh i govori mi, draga, ovo i mene boli 😂😂😂😂😂
    Ako nista drugo, tjesim sw da nismo pred porod, jer se pred porod smire.
    Mi cemo se isto sutra druskati malo s frendovima uz finu klopicu. Torba mi je spremna pa sam nekak odmah opustenija.
    Danas smo rucali svinjski vrat iz pecnice i brzinski zapeceni grah. Obozavam taj grah, ali mi uvijek previse posla. Nasao dragi neki ful brzi recept i fakat me iznenadilo kako je to fino ispalo, jer se bas netipicno radi.

Njamiii😋😋😋,graaaaahhh…obožavam sve varijante…baš sam dijete sa sela,grah,krumpir i jaja,netrebam mi niš drugo ,to troje mogu vrtiti unedogled 😂😂. Ajde ukradi dragom recept😁…i htjela sam te pitati ,jel ti mjere i pišu plodnu vodu ? Količina se smanjuje pred kraj ili?

Sad mi je napisala za plodnu vodu 14/15 to je kao vise nego dovoljno, tako mi je rekla.
    A recept ti je ovajhttps://www.coolinarika.com/recept/zapeceni-grah/?meta_refresh=1
    Gotovo za doslovno 15min, a prefino 😉

Tnx za recept,budem ga isprobala 😁,ma pitam jer mi je bila s 32t 19cm,s 34t 15,1cm a sad s 36t 10,6cm…nije niš govorila za to a nisam pitala jer tek sad vidim i ne kužim se baš😶..a valjda bi rekla da je kaj…

Da imas manjak, rekla bih ti, ako se ne varam tek tamo ispod 9 je alarmanto malo, ali i to je relativno jer se plodna voda obnavlja.

A valjda bi rekla nešto..dobro,idem već 3.5. u Ta pa će vidjeti tamo sve

franovamamita
    30. Travanj 2018. 19:14

ena sad budi sretna sto je nisko to ti puno olaksa porod 😙
    proud ne smire se sve bebe  moj sin se ritao jednako aktivno maaaa skroz dok nije izasao 😁😁
    opet vi o klopi hahahahaha ja si pekla popodme kolutice lignje i nakon toga stukla pol kutije sladoleda sad opet razmisljam o veceri 😂😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

30. Travanj 2018. 19:17

Ena31

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Moj danas tak divlja, da me bas boli. Tako me nabio dolje u cucu kad sam ustala na wc, da su mi suze krenule. Mislim da ima vec dobra 2 mj kako me nije zabrinuo manjak pokreta. Jucer mi susjeda dosla na kavu i gleda trbuh i govori mi, draga, ovo i mene boli 😂😂😂😂😂
    Mi cemo se isto sutra druskati malo s frendovima uz finu klopicu. Torba mi je spremna pa sam nekak odmah opustenija.
    Danas smo rucali svinjski vrat iz pecnice i brzinski zapeceni grah. Obozavam taj grah, ali mi uvijek previse posla. Nasao dragi neki ful brzi recept i fakat me iznenadilo kako je to fino ispalo, jer se bas netipicno radi.

Njamiii😋😋😋,graaaaahhh…obožavam sve varijante…baš sam dijete sa sela,grah,krumpir i jaja,netrebam mi niš drugo ,to troje mogu vrtiti unedogled 😂😂. Ajde ukradi dragom recept😁…i htjela sam te pitati ,jel ti mjere i pišu plodnu vodu ? Količina se smanjuje pred kraj ili?

Sad mi je napisala za plodnu vodu 14/15 to je kao vise nego dovoljno, tako mi je rekla.
    A recept ti je ovajhttps://www.coolinarika.com/recept/zapeceni-grah/?meta_refresh=1

Tnx za recept,budem ga isprobala 😁,ma pitam jer mi je bila s 32t 19cm,s 34t 15,1cm a sad s 36t 10,6cm…nije niš govorila za to a nisam pitala jer tek sad vidim i ne kužim se baš😶..a valjda bi rekla da je kaj…

Da imas manjak, rekla bih ti, ako se ne varam tek tamo ispod 9 je alarmanto malo, ali i to je relativno jer se plodna voda obnavlja.

Ena zakaj tak brzo opet? Mislim da te opet kopaju

Franova ma znam da je to sve individualno,  al se tjesim 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

30. Travanj 2018. 19:19

Cure,  ajd me posavjetujte pls.
    Sad vec stvarno imam crve u guzici i isla bi nekud. U cetvrtak sam punih 36tt,  a u nedjelju je na Ribnjaku Szar Wars dan i Maks ce mi sudjelovati u djecjoj reviji. Buduci da tada vec gazim 37.tjedan jel mislite da bi bilo ok da se odem prosetat po Ribnjaku i vidjet si dijete na toj reviji? Ono,  torba u auto pa kud puklo  😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    30. Travanj 2018. 19:28

proud draga na tvom mjestu bih isla bez puno razmisljanja,samo ti idi i uzivaj s Maksom 😙 i vjerujem da ti nista biti nece i neces nista napraviti i izazvati s jednim izlaskom...opusti se ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

30. Travanj 2018. 19:31

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Ena zakaj tak brzo opet? Mislim da te opet kopaju

Franova ma znam da je to sve individualno, al se tjesim 😂😂😂

Neznam zakaj tak brzo,valjda da krenem k njima,bit ću 36+2 kad prvi put dođem...a možda zbog njegovog jaako niskog položaja misli da ću prije,stvarno neznam...draga mislim da nebi smjelo biti problema da ideš na kratko,u autu neki poluležeći položaj,tamo kad ćeš sjediti sjedni nekako više na bok ili na jedan guz..uostalom,ti najbolje znaš kak se osjećaš😘

Tinchyca
    30. Travanj 2018. 19:35

Proud ja bi isto išla na tvom mjestu. Mislim da je je to mirovanje predostrožnosti radi. Mislim da neće ništa biti niti da će utjecat na išta. A i ako nešto bude u terminu si i znaš da je bebica ok.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

30. Travanj 2018. 19:36

franovamamita

ena sad budi sretna sto je nisko to ti puno olaksa porod 😙
    proud ne smire se sve bebe moj sin se ritao jednako aktivno maaaa skroz dok nije izasao 😁😁
    opet vi o klopi hahahahaha ja si pekla popodme kolutice lignje i nakon toga stukla pol kutije sladoleda sad opet razmisljam o veceri 😂😂😂😂😂😂

Eeeiii..i ja bi sladoled...a nemam...morati će poslužiti jabuke ,Milka,kekse i pjenaste jagode ...ili čokolada s čoko bombonima iz Lidla 😍😍,nju otvorim i neznam stati 🤣🤣..pa se čudim otkud kila i pol u 2 tjedna 😂😘🤔

30. Travanj 2018. 19:37

Ma ja se osjecam super,  ja bi cuda napravila,  da mi prijevremeni porod ne zvoni u usima stalno 😂😂😂
    I fakat bi htjela ici,  nece to bit ono citav dan,  niti citavo popodne, vec koji sat samo.
    Maksim mi je veeeeliki fan Star Warsa i jako se veseli pa bih zbilja voljela biti tamo.
    M mi kaze da odlucim sama... Ja znam da zelim ici i treba me samo malo pogurati 😁😁😁😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.