Jutro 😘😘
Mina bas ste medeni vas troje ❤️
Sunce danas opasno krenulo,opet će nam biti vruće..izgleda da ću morati u shopping i za sebe,a ne samo za bebu,nekako su mi sve stare ljetne stvari naknap 😂😂
Ena sretno na dejtu danas,čekamo novosti 😘😘
Odnijela doznake,a za tjedan otvaramo porodiljni🎉Sretno na pregledima danas☺ bacam se na ciscenje,pranje i pospremanje
Mina, krasni ste :) ja bi trebala na svadbu 26.5., al pitanje hoću li smjeti...no, al nebude propast svijeta ak nebum išla, malac je važniji :)
Ena, sretno na pregledu i javi! :)
26.8. Ivan 💙💙
Hvala curke moje na lijepim željama,sad hvala Bogu mora bit sve ok,sutra smo 36tt😁,obukli smo se jedva i uzela tuniku za pregled s dugim rukavima😰🙈 je mi je sve ostalo premalo. Javim se uskoro ak nebude jako gužva😘😍🤗
Hvala drage moje..
Dobro jutroo..mi vec par dana se probudimo rano jer muza bas jako muci kasalj, i on jadnicak jutros otisao u boravak da ja odspavam malo duze 😍
Ena sretno i cekamo novosti 😊
All of God’s grace in one tiny face 💟
Ena31 sretnooo na pregledu 😍😍
meni se danas pije od jutra mineralna pa samo nju pijem 😁 od male sam pojela dvopek i sirni namaz jer frajerica nije htjela vise , uzasno slabo jede 🤨
Kakvi su vam planovi za sutra ? Kod nas je rostilj kojem se uopce ne veselim 🤮🤮
Jutro curke
Ajme koliko sam toga propustila ovih dana.
Mi smo okrečili sobu za našu curicu i namjestili je,još fale neki detalji i moramo police na zid postaviti i mrežu na prozor jer me ove bube izluđuju. Onda ću lagano selit stvari za bebu u ormar.
Jučer mi je došla teta u posjetu sa mojim starcima i sašila mi je kozmetičku torbicu,to će mi biti idealno za bolnicu. Baš me razveselila.
Meni vam je isto vruče i pitam se kaj bude tek u 6.7. i 8.mjesecu. Vužgala bum se
Proud-drago mi je da si osvojila nagradu vidim da si već i spakirana,super
Nivami- sretna godišnjica
mina04- baš ste lijepi 😍
Pusa svima i šaljem vam pozitivne vibre.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Dobro jutro. Mi svi doma pa nemam baš vremena 😂. Sutra organiziramo roštilj pa moramo u shoping.
Enaaas sretno i javi se sa lijepim vijestima🎉🎉🎉
Mateya bravo za sobicu, lijepo izgleda 😊.
Bojana i ja pijem mineralnu ko luda 😂. Možda joj je vruće pa neće papati. Tak i moji imaju faze puno i malo jedenja 😂.
Uživajte u danu, idem čistiti.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Uf..kila i pol gore,proteini i ketoni poludili😫...čekam dalje,gužva je...
Ena31 pa 1,5 kg u mj dana je super kaj se sekiras ..na kraju si sada , pa vise i dobivamo ;) drzim fige da sve bude ok ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji