Mina Baš ste slatki 😊 i bušica se lijepo nadzire!
Ena provokatorice 😆

💙30.06.2018 💙 Noa💙
mina bas ste mi lijepi 😙
ena jel ostao koji cevap ? nekako sam gladna 😆 sretno sutra, moze procjena ? malac je vec na 3kg ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro curke😀..ja nemogu spavati više🤣 bebo štuca🤣a ja sam nestrpljiva😀...
Franovamamita ima ćevapa i za danas pa ako si za😀..a procjena bi ti mogla biti ok,tak si i ja nešto mislim,bar bi trebao ak je uspio skupiti cca 40dag od prije 2 tjedna..Uživajte u danu,izgleda da će biti lijepo toplo..a nas dvoje debelih nezna kaj obući,bumo se iskombinirali za 3 sata😅🙈🙈. Grlim vas i ljubim sve😘😘🤗🤗
Svi spavaju, izmorio nas topli vikend i uživancija
Ena, sretno s kombinacijom i nek pregled bude samo potvrda svega dobroga čemu se nadaš!

Jutro 😘😘
Mina bas ste medeni vas troje ❤️
Sunce danas opasno krenulo,opet će nam biti vruće..izgleda da ću morati u shopping i za sebe,a ne samo za bebu,nekako su mi sve stare ljetne stvari naknap 😂😂
Ena sretno na dejtu danas,čekamo novosti 😘😘

Odnijela doznake,a za tjedan otvaramo porodiljni🎉Sretno na pregledima danas☺ bacam se na ciscenje,pranje i pospremanje
Mina, krasni ste :) ja bi trebala na svadbu 26.5., al pitanje hoću li smjeti...no, al nebude propast svijeta ak nebum išla, malac je važniji :)
Ena, sretno na pregledu i javi! :)

26.8. Ivan 💙💙
Hvala curke moje na lijepim željama,sad hvala Bogu mora bit sve ok,sutra smo 36tt😁,obukli smo se jedva i uzela tuniku za pregled s dugim rukavima😰🙈 je mi je sve ostalo premalo. Javim se uskoro ak nebude jako gužva😘😍🤗
Hvala drage moje..
Dobro jutroo..mi vec par dana se probudimo rano jer muza bas jako muci kasalj, i on jadnicak jutros otisao u boravak da ja odspavam malo duze 😍
Ena sretno i cekamo novosti 😊

All of God’s grace in one tiny face 💟
Ena31 sretnooo na pregledu 😍😍
meni se danas pije od jutra mineralna pa samo nju pijem 😁 od male sam pojela dvopek i sirni namaz jer frajerica nije htjela vise , uzasno slabo jede 🤨
Kakvi su vam planovi za sutra ? Kod nas je rostilj kojem se uopce ne veselim 🤮🤮

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji