Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    30. Travanj 2018. 09:21

Jutro 😘😘
    Mina bas ste medeni vas troje ❤️
    Sunce danas opasno krenulo,opet će nam biti vruće..izgleda da ću morati u shopping i za sebe,a ne samo za bebu,nekako su mi sve stare ljetne stvari naknap 😂😂
    Ena sretno na dejtu danas,čekamo novosti 😘😘

Mya
    30. Travanj 2018. 09:27

Odnijela doznake,a za tjedan otvaramo porodiljni🎉Sretno na pregledima danas☺ bacam se na ciscenje,pranje i pospremanje

Marijaa30
    30. Travanj 2018. 09:32

Mina, krasni ste :) ja bi trebala na svadbu 26.5., al pitanje hoću li smjeti...no, al nebude propast svijeta ak nebum išla, malac je važniji :) 
    Ena, sretno na pregledu i javi! :)

26.8. Ivan 💙💙

30. Travanj 2018. 09:34

Hvala curke moje na lijepim željama,sad hvala Bogu mora bit sve ok,sutra smo 36tt😁,obukli smo se jedva i uzela tuniku za pregled s dugim rukavima😰🙈 je mi je sve ostalo premalo. Javim se uskoro ak nebude jako gužva😘😍🤗

mina04
    30. Travanj 2018. 09:42

Hvala drage moje..
    Dobro jutroo..mi vec par dana se probudimo rano jer muza bas jako muci kasalj, i on jadnicak jutros otisao u boravak da ja odspavam malo duze 😍
    Ena sretno i cekamo novosti 😊

All of God’s grace in one tiny face 💟

bojana27
    30. Travanj 2018. 09:43

Ena31 sretnooo na pregledu 😍😍
    meni se danas pije od jutra mineralna pa samo nju pijem 😁 od male sam pojela dvopek i sirni namaz jer frajerica nije htjela vise , uzasno slabo jede 🤨
    Kakvi su vam planovi za sutra ? Kod nas je rostilj kojem se uopce ne veselim 🤮🤮 

mateya1993
    30. Travanj 2018. 09:48

Jutro curke  
    Ajme koliko sam toga propustila ovih dana.
    Mi smo okrečili sobu za našu curicu i namjestili je,još fale neki detalji i moramo police na zid postaviti i mrežu na prozor jer me ove bube izluđuju. Onda ću lagano selit stvari za bebu u ormar.
    Jučer mi je došla teta u posjetu sa mojim starcima i sašila mi je kozmetičku torbicu,to će mi biti idealno za bolnicu. Baš me razveselila. 
    Meni vam je isto vruče i pitam se kaj bude tek u 6.7. i 8.mjesecu.  Vužgala bum se
    Proud-drago mi je da si osvojila nagradu  vidim da si već i spakirana,super
    Nivami- sretna godišnjica 
    mina04- baš ste lijepi 😍
    Pusa svima i šaljem vam pozitivne vibre.

soba  :)
    soba  :)

💖 Nikol -12.08.2018💖

ivymicek
    30. Travanj 2018. 09:57

Dobro jutro. Mi svi doma pa nemam baš vremena 😂. Sutra organiziramo roštilj pa moramo u shoping.
    Enaaas sretno i javi se sa lijepim vijestima🎉🎉🎉
    Mateya bravo za sobicu, lijepo izgleda 😊.
    Bojana i ja pijem mineralnu ko luda 😂. Možda joj je vruće pa neće papati. Tak i moji imaju faze puno i malo jedenja 😂.
    Uživajte u danu, idem čistiti.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

30. Travanj 2018. 10:02

Uf..kila i pol gore,proteini i ketoni poludili😫...čekam dalje,gužva je...

bojana27
    30. Travanj 2018. 10:12

Ena31 pa 1,5 kg u mj dana je super kaj se sekiras ..na kraju si sada , pa vise i dobivamo ;) drzim fige da sve bude ok ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.