Ena, točno znam na kaj misliš.. tak se i meni htio neki deda siroti dići.. al zato babe kad te ošinu pogledom koji govori "u moje vrijeme su trudnice do zadnjeg dana kopale u vrtu i hranile 8ero djece i nitko im se nije dizao" 😂😂
Evo nas ekipa!
Znaci veeelikih 35 tjedana, ne znam koliko kila imam, to vam sutra kazem kad me vagnu! I saml za Franovu, nisam se pocesljala, samo sam dosla do sebe 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo nas ekipa!
Znaci veeelikih 35 tjedana, ne znam koliko kila imam, to vam sutra kazem kad me vagnu! I saml za Franovu, nisam se pocesljala, samo sam dosla do sebe 😂😂😂😂
Medeni ste mi i bušasti😍😍😍😍😘😘😘😘i taman ti je friz sexy😀😀😀jako ljepa😍😘🤗🤗...još malo i stavit ćemo slike bebača jer ispod piše MALO DANA TO GO 😂😂
Hvala ti Ena!
Bome opasno pada ta brojka 😁
Uh uh!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Alo babe!
Jel me primate natrag?
Imala sam hrpu posla na poslu i oko stana, za dva tjedna selimo cca, treba sve popakirati (to još mogu jer mogu nositi malo po malo do kutije, pa ne dižem teško, slažem robu, cipele i tako), od ponedjeljka sam na GO pa na porodiljnom, pa sam napokon stigla i do Klokanice. Uselit ćemo bez stola u blagovaoni, ali kaj sad. Kaže moja mama "Uvijek moraš imati nešto nedovršeno doma pa da se o tome brineš, jer kad sve dovršiš, brinut ćeš o zdravlju"!
Mi smo super, pičkonja raste, ja sam ko avion, jedino me umor hvata, baš mi bude teško skoncentrirati se na posao.
27.6. 💙
Hvala ti Ena!
Bome opasno pada ta brojka 😁
Uh uh!
Ja da gledam po uzv danas na 36😎, al jedva čekam, nekak mi je dosta više trudnoće😂😂
Alo babe!
Jel me primate natrag?
Imala sam hrpu poslana poslu i oko stana, za dva tjedna selimo cca, treba sve popakirati (to još mogu jer mogu nositi malo po malo do kutije, pa ne dižem teško, slažem robu, cipele i tako), od ponedjeljka sam na GO pa na porodiljnom, pa sam napokon stigla i do Klokanice. Uselit ćemo bez stola u blagovaoni, ali kaj sad. Kaže moja mama "Uvijek moraš imati nešto nedovršeno doma pa da se o tome brineš, jer kad sve dovršiš, brinut ćeš o zdravlju"!
Mi smo super, pičkonja raste, ja sam ko avion, jedino me umor hvata, baš mi bude teško skoncentrirati se na posao.
Eiii draga😍😍😘😘🤗🤗🤗...welcome back😂😂, ajde hvala Bogu da je sve ok i da su vas samo obaveze rastavile od nas i Klokanice😂😂..nek ste vi nama dobro😀😍😘
Ma sve je za 5. Stalno se mislim javiti, ali uvijek treba ili neku dostavu organizirati, naručiti nešto, pa na pregled, pa do stana otključaj, pa zaključaj,...
Na kraju sam odustala dok se sve ne smiri barem malo
27.6. 💙
Proud divnaaa 😍😍😍 ti stvarno ni grama nisi dobila nigdje osim u buši 😍
Proud i Ena još mrvicu i ispod 30 ste 😁😁😁 začas će biti slike bebača umjesto bušica 💙
Happy super da ste i ti i bebo odlično i da još možeš ovim tempom 😉😁
Nego curke,ako znate koju klokanicu da je bila na heparinu..jel obavezno ide indukcija ili carski ili ponekad ipak čekaju da krene prirodno?koliko čitam,većinom ne čekaju prirodne trudove 😕
dan cure
ja isla do zubara pa maloprije dosla kuci,pojela hambi i rvo lezim na lezaljci i odmaram jer me nizak tlak muci...
Babyblue super za bebaca a ti se bacaj na klopu 😀😀
proud aaaaaa takva si mi naj ☺ a busica slatka ko i uvijek 😙
ena ajme opet strsljen daj ga natjeraj da ti stavi mrezice budi dosadnija 😁😁jesi li bolje volje ili te jos drzi?
happy drago mi je da ste dobro i ti i beba i da ste krenuli s pakiranjem 😙 nas renoviranje tek ceka nadam se do poroda da cemo uspijeti namjestiti se...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji