Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Travanj 2018. 19:55

mina04

Hvala vam drage moje na cestitkama!
    Mia prekrasna si 😍
    Nataly super za sve dobre vijesti, a slika je 🤗😍😍
    Ena sad si me zeznula, morat cu sutra gravce na tavce 😆
    Jos sam vam neki dan htjela napisati i zaboravila sam, sa mnom je u bolnici lezala curka i kroz pricu mi kaze da joj je cerviks 22mm, nisu joj rekli da mora mirovati. Sestra joj je babica i rekla joj je da to uopce nije strasno, 18-ti tjedan je. Jel nije to prekratak?

😂😂, neka neka, samo ti kuhaj😋😋😘.. Jbt 22mm..ja mislim da je to za 18tjedan ful kratko( al zato jer se moja dokica sve do prošli put bojala da mi ne dođe do 25mm ili ispod, još mi je do 32mm došao i postrožila mi mirovanje)

bojana27
    25. Travanj 2018. 20:05

Da bas cudno da joj nitko nista nije rekao 🤔🤔 meni je 33 od starta i strogo mirovanje 🤨

Nego , dal vi mislite da su vam mozda fulali spol ? Mene vec par dana drzi to da kaj ako rodim decka 😂😂 mislim nema veze al voljela bi znat 🤣

Romana33
    25. Travanj 2018. 20:07

Ej klokanice.. ja se ubacujem samo jednom mjesecno.. toliko da vidite da sam jos ziva i da vas pratim ( povremeno😜).  Ja bas nisam u blazenom stanju.. prosli tj.sam opet dosla iz bolnice i iduci tj.idem opet. Ali samo na jedan dan. Sad su mi uz visoki tlak i miom , dijagnosticirali dijabetes. Morala bi na tablete, ali sad 2 tj.moram biti na djeti da vide jel prirodno se da rjesiti. Zato idem dr.tj.na ponovni profil da vide. Ako se secer nije popravio idem na tablete. Onda za 2 tj.opet na profil da vide jer djeluju tablete. Mozda je kriva genetika jer mi baka imala secer. Ali sad su strogi u vezi toga. I da s 25 tj.sam previse kg dobila, +8. Imam ko menstrualne bolove koji nisu normalni, pa ako se ne smanje morala bi na onu tokolizu za sprecavanje prikevremenih trudova. Jer bi mi ih miom mogao potaknuti. I on sve vise boli jer mema cirkulacije i steze se. Moze se napipati preko trbuha(6×5 cm). A mozda se bude poceo raspadati... vidjet cemo. Mirovanje strogo i cesti boravci po bolnici su trenutno moj hobi. Pocela sam lagano prikupljat stvari za bebu jer mozda se desi da cu morat biti u bolnici zadnjih par tjedana a i cisto sumljam da cu sa svim tim dogurati do termina.. eto, malo sam se raspisala... 😍. Pusa svima😘

25. Travanj 2018. 20:23

Bojana baš si me nasmijala😂😂s spolom..a kod mene bi bilo ok, imam plave, sive, zelene, bijele robice, to može i curica😂, al da je obrnuto neznam...
    Romana čuvaj nam se😘😘, baš te sve lomi, uf..uz tebe smo🙏🙏i bebicu, drži se.

bojana27
    25. Travanj 2018. 20:33

Pa kad mi bas to palo na pamet 😅😅

Tinchyca
    25. Travanj 2018. 20:51

Mia prekrasna si trudnica 😍❤ 

Nataly moj je na 27+2 imao 1125gr 5 gr manje od tvojeg. Super za cerviks!
    Romana čuvaj se, pa po meni 8kg za 25 tj nije puno tolko ssm i ja dobila. Sretno i da sve bude kak treba 😊👍

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• Mia789
    25. Travanj 2018. 21:43

Hvala vam drage cure <3
    Meni je isto propisano mirovanje kad je cerviks pao na 32mm, na 28 mm strogo mirovanje, a kad je pao na 18mm bolnica. 
    Romana, drži se, samo dan po dan i dogurat će te vas dvoje daleko :)

Mya
    25. Travanj 2018. 22:01

Mia bas si slatka trudnica,zapamtila sam sliku mora,joj jedva cekam..romana drzi se i izgurat cete vi to,ena zbilja se spremas na veliko,nakon toga uzivanje i iscekivanje

Pahuljica
    25. Travanj 2018. 22:07

Romana nadam se da ce se sve to sto bolje rijesiti, sretno i saljem pozitivu tebi i bebici :)
    Bojana ajme meni je frendica nekidan ispricala da su njoj od 16.tjedna govorili da je decko i na kraju kad je rodila vice babica nije decko, cura jee! Hahah tak da sam se bas posteno zamislila, bitno da je zivo i zdravo, al bi se bome dobro iznenadila da mi se tako nes desi😂

💙 A.L.

Pahuljica
    25. Travanj 2018. 22:13

Kaj se tice mora bome i meni fali :( stim da je dragi dalmatinac i mi smo inace svako malo dole pa opet natrag u zg, ali bome zadnjih mjeseci ne mogu ni smislit putovanje jer sam se zadnji put za uskrs ispatila haha tako da nista do ljeta, nadam se da cemo bebolino i ja biti spremani za putovanje nakon nekih mjesec dana jer ce vec pocet ljeto pa da budemo dole 😊 lakse se dise nego u betonskom zgu haha

💙 A.L.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.