Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Travanj 2018. 18:04

Macica napapaj se sad slobodno, do ujutro bude to otišlo, bar je meni😀...
    Sad ležim i imam otkriven trbuh jer malac ima trening u buši,  a m gleda i pita me "kaj nisi ti nekad imala pupak"??? 😂😂😂😂..ovak u ležećem položaju se izravnao s ostatkom trbuha a kad se dignem ispupčen je😂😂..kakvi su vaši pupeki?

Mladamamica1911
    26. Travanj 2018. 18:10

Ena31

Macica napapaj se sad slobodno, do ujutro bude to otišlo, bar je meni😀…
    Sad ležim i imam otkriven trbuh jer malac ima trening u buši, a m gleda i pita me "kaj nisi ti nekad imala pupak"??? 😂😂😂😂..ovak u ležećem položaju se izravnao s ostatkom trbuha a kad se dignem ispupčen je😂😂..kakvi su vaši pupeki?

Moj pupak je jedno vrijeme bio u fazi da ce izac prema van i onda je se unormalio odjednom 
    ...je rastegnut al ne strsi 😂

26. Travanj 2018. 18:11

Macica jedi sad normalno,  da te ne uhvati glad kasnije. 😀
    Ena moj pupak je isti vise manje,  nije izasao van. Nije doduse ni u prvoj trudnoci.
    A i linea negru primjecujem tek unazad koji tjedan i to jaaaako blijedu.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    26. Travanj 2018. 18:16

macica samo ti normalno papaj ☺
    mladamamica lijepi i ti i buso 😙
    ena moj je sad vec ispupcen 😀
    aaaa sto sam se fino najela pravila dragome cevape u lepinji, a sebi punila sampinjone sa slaninom i sirom a sad bih super sjeo komad torte na to steta sto nemam 😂😂😂😂 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

26. Travanj 2018. 18:30

ProudMomy

Macica jedi sad normalno, da te ne uhvati glad kasnije. 😀
    Ena moj pupak je isti vise manje, nije izasao van. Nije doduse ni u prvoj trudnoci.

Hi hi, od linee negre meni samo l😂😂, 2 ili 3velike crne dlake izašle, inače su mi skroz svijetle😂, užas..A sjećaš se onih curki kaj su i linea negru i kolostrum imale već par dana nakon ovulacije? 😂😂😂 već dugo nema neke takve...

26. Travanj 2018. 18:54

franovamamita

macica samo ti normalno papaj ☺
    mladamamica lijepi i ti i buso 😙
    ena moj je sad vec ispupcen 😀
    aaaa sto sam se fino najela pravila dragome cevape u lepinji, a sebi punila sampinjone sa slaninom i sirom a sad bih super sjeo komad torte na to steta sto nemam 😂😂😂😂

Provokacije s hranom😋😋😋, njami, ja bi čevape s šampinjomima, slaninom i sirom😂😋, dođi, ima kod mene napolitanke, skuhat ću puding od čokolade malo kasnije😊😊

franovamamita
    26. Travanj 2018. 18:57

ena evo pojela sam slambos ali mogu i napolitanke 😀😀😀😀

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

26. Travanj 2018. 18:59

Ena31

ProudMomy

Ena moj pupak je isti vise manje, nije izasao van. Nije doduse ni u prvoj trudnoci.

Hi hi, od linee negre meni samo l😂😂, 2 ili 3velike crne dlake izašle, inače su mi skroz svijetle😂, užas..A sjećaš se onih curki kaj su i linea negru i kolostrum imale već par dana nakon ovulacije? 😂😂😂 već dugo nema neke takve…

Joj sjecam se 😂😂😂😂
    Al fali mi neka takva zadnje vrijeme 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

26. Travanj 2018. 19:03

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Hi hi, od linee negre meni samo l😂😂, 2 ili 3velike crne dlake izašle, inače su mi skroz svijetle😂, užas..A sjećaš se onih curki kaj su i linea negru i kolostrum imale već par dana nakon ovulacije? 😂😂😂 već dugo nema neke takve…

Joj sjecam se 😂😂😂😂
    Al fali mi neka takva zadnje vrijeme 😁

Pojavit će se sigurno neka ko ona Anonimna...a ni one moje laneklarić nema🤔

pharmamma
    26. Travanj 2018. 19:13

Mladamamica i nivami 😍❤️❤️😍
    Hranaaaa 🤤 pojela dva sladoleda danas,sad sam večerala,al bas bi mi pasalo još malo slatkog..mislim da idem prekopati kaj još ima 😂
    Moj pupak se izravnao i sad mi je ovaj dio koji je inače bio uvučen svjetliji od ostatka trbuha 😂😂 a imam i lineu negru,i ispod i iznad pupka..uglavnom,sva sam prošarana 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.