Macica napapaj se sad slobodno, do ujutro bude to otišlo, bar je meni😀...
Sad ležim i imam otkriven trbuh jer malac ima trening u buši, a m gleda i pita me "kaj nisi ti nekad imala pupak"??? 😂😂😂😂..ovak u ležećem položaju se izravnao s ostatkom trbuha a kad se dignem ispupčen je😂😂..kakvi su vaši pupeki?
Macica napapaj se sad slobodno, do ujutro bude to otišlo, bar je meni😀…
Sad ležim i imam otkriven trbuh jer malac ima trening u buši, a m gleda i pita me "kaj nisi ti nekad imala pupak"??? 😂😂😂😂..ovak u ležećem položaju se izravnao s ostatkom trbuha a kad se dignem ispupčen je😂😂..kakvi su vaši pupeki?
Moj pupak je jedno vrijeme bio u fazi da ce izac prema van i onda je se unormalio odjednom
...je rastegnut al ne strsi 😂
Macica jedi sad normalno, da te ne uhvati glad kasnije. 😀
Ena moj pupak je isti vise manje, nije izasao van. Nije doduse ni u prvoj trudnoci.
A i linea negru primjecujem tek unazad koji tjedan i to jaaaako blijedu.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
macica samo ti normalno papaj ☺
mladamamica lijepi i ti i buso 😙
ena moj je sad vec ispupcen 😀
aaaa sto sam se fino najela pravila dragome cevape u lepinji, a sebi punila sampinjone sa slaninom i sirom a sad bih super sjeo komad torte na to steta sto nemam 😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ena moj pupak je isti vise manje, nije izasao van. Nije doduse ni u prvoj trudnoci.
Hi hi, od linee negre meni samo l😂😂, 2 ili 3velike crne dlake izašle, inače su mi skroz svijetle😂, užas..A sjećaš se onih curki kaj su i linea negru i kolostrum imale već par dana nakon ovulacije? 😂😂😂 već dugo nema neke takve...
macica samo ti normalno papaj ☺
mladamamica lijepi i ti i buso 😙
ena moj je sad vec ispupcen 😀
aaaa sto sam se fino najela pravila dragome cevape u lepinji, a sebi punila sampinjone sa slaninom i sirom a sad bih super sjeo komad torte na to steta sto nemam 😂😂😂😂
Provokacije s hranom😋😋😋, njami, ja bi čevape s šampinjomima, slaninom i sirom😂😋, dođi, ima kod mene napolitanke, skuhat ću puding od čokolade malo kasnije😊😊
ena evo pojela sam slambos ali mogu i napolitanke 😀😀😀😀
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Hi hi, od linee negre meni samo l😂😂, 2 ili 3velike crne dlake izašle, inače su mi skroz svijetle😂, užas..A sjećaš se onih curki kaj su i linea negru i kolostrum imale već par dana nakon ovulacije? 😂😂😂 već dugo nema neke takve…
Joj sjecam se 😂😂😂😂
Al fali mi neka takva zadnje vrijeme 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hi hi, od linee negre meni samo l😂😂, 2 ili 3velike crne dlake izašle, inače su mi skroz svijetle😂, užas..A sjećaš se onih curki kaj su i linea negru i kolostrum imale već par dana nakon ovulacije? 😂😂😂 već dugo nema neke takve…
Joj sjecam se 😂😂😂😂
Al fali mi neka takva zadnje vrijeme 😁
Pojavit će se sigurno neka ko ona Anonimna...a ni one moje laneklarić nema🤔
Mladamamica i nivami 😍❤️❤️😍
Hranaaaa 🤤 pojela dva sladoleda danas,sad sam večerala,al bas bi mi pasalo još malo slatkog..mislim da idem prekopati kaj još ima 😂
Moj pupak se izravnao i sad mi je ovaj dio koji je inače bio uvučen svjetliji od ostatka trbuha 😂😂 a imam i lineu negru,i ispod i iznad pupka..uglavnom,sva sam prošarana 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji