Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Travanj 2018. 19:14

Ena31

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Macica jedi sad normalno, da te ne uhvati glad kasnije. 😀
    Ena moj pupak je isti vise manje, nije izasao van. Nije doduse ni u prvoj trudnoci.
    A i linea negru primjecujem tek unazad koji tjedan i to jaaaako blijedu.

Hi hi, od linee negre meni samo l😂😂, 2 ili 3velike crne dlake izašle, inače su mi skroz svijetle😂, užas..A sjećaš se onih curki kaj su i linea negru i kolostrum imale već par dana nakon ovulacije? 😂😂😂 već dugo nema neke takve…

Joj sjecam se 😂😂😂😂
    Al fali mi neka takva zadnje vrijeme 😁

Pojavit će se sigurno neka ko ona Anonimna…a ni one moje laneklarić nema🤔

Da,  Anonimna je bila zakon,  u mj i pol dana 20 testova,  100 simptoma i 3 puta joj menga kasnila 😂😂😂😂
    A da,  ni lanaklaric ti nije nikad odgovorila vise,  prasica! 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

26. Travanj 2018. 19:23

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Ena moj pupak je isti vise manje, nije izasao van. Nije doduse ni u prvoj trudnoci.

Hi hi, od linee negre meni samo l😂😂, 2 ili 3velike crne dlake izašle, inače su mi skroz svijetle😂, užas..A sjećaš se onih curki kaj su i linea negru i kolostrum imale već par dana nakon ovulacije? 😂😂😂 već dugo nema neke takve…

Joj sjecam se 😂😂😂😂

Da, Anonimna je bila zakon, u mj i pol dana 20 testova, 100 simptoma i 3 puta joj menga kasnila 😂😂😂😂
    A da, ni lanaklaric ti nije nikad odgovorila vise, prasica! 😁

Je,na moje pitanje dal je ponovila test napisala je da se naručila ginekologu jer joj nije jasno🤔🤣...hm..i ja mislim da sam trudna,nisam imala m od 22.8.2017.😂, da napravim test ili je rano?😂😂

26. Travanj 2018. 19:27

Ena31

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Joj sjecam se 😂😂😂😂

Da, Anonimna je bila zakon, u mj i pol dana 20 testova, 100 simptoma i 3 puta joj menga kasnila 😂😂😂😂

Je,na moje pitanje dal je ponovila test napisala je da se naručila ginekologu jer joj nije jasno🤔🤣…hm..i ja mislim da sam trudna,nisam imala m od 22.8.2017.😂, da napravim test ili je rano?😂😂

Pa da,  al poslije vise nije 😂😂😂
    Ma nisi trudna ziher 🤣🤣🤣🤣

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

26. Travanj 2018. 19:30

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Joj sjecam se 😂😂😂😂

Je,na moje pitanje dal je ponovila test napisala je da se naručila ginekologu jer joj nije jasno🤔🤣…hm..i ja mislim da sam trudna,nisam imala m od 22.8.2017.😂, da napravim test ili je rano?😂😂

Pa da, al poslije vise nije 😂😂😂
    Ma nisi trudna ziher 🤣🤣🤣🤣

Budem pričekala, možda mi dođe idući mjesec😁😂😂😂😂😂BEBA😍😍😍😘😘😘😘

ivymicek
    26. Travanj 2018. 20:05

Nivami baš si krasna mamaita, bušika je 💕💕💕.
    Prijavljujem da je odjeća za bebu oprana, osušena i složena u ormar. Sve spremno, čak znamo u ćemu ćemo ići domeka.. sutra sliknem! Moji kikachi su uživali jer sam im pokazivala odjeću kak su bili mali 😂😂😂, skroz su bili smiješni.
    A jeste se sjetile bisera 😂😂😂 svi simptomi tu a bebe nigdje.
    Uuu franova ovi šampinjoni zvuče njam a ko prilog mogu ćevose pa k Eni na napolitanke...
    Tko nam sutra ima OGTT sretno 😊.
    I sretno curkama na pregledima. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

26. Travanj 2018. 20:10

ivymicek

Nivami baš si krasna mamaita, bušika je 💕💕💕.
    Prijavljujem da je odjeća za bebu oprana, osušena i složena u ormar. Sve spremno, čak znamo u ćemu ćemo ići domeka.. sutra sliknem! Moji kikachi su uživali jer sam im pokazivala odjeću kak su bili mali 😂😂😂, skroz su bili smiješni.
    A jeste se sjetile bisera 😂😂😂 svi simptomi tu a bebe nigdje.
    Uuu franova ovi šampinjoni zvuče njam a ko prilog mogu ćevose pa k Eni na napolitanke…
    Tko nam sutra ima OGTT sretno 😊.
    I sretno curkama na pregledima.

Bravo maco, bila si nam jako vrijedna😀, sad je znači vrijeme za finu večeru i desert😋😋😋

26. Travanj 2018. 20:12

Joj ja sutra imam pregled,  znaci da me veceras ocekuje mucenje sa cucom! Uzas!
    Ivy,  bravo, mi smo iskopai jos dvije kutije robe,  ne znam od kud mi toliko,  sutra cemo jos to oprat,  a u nedjelju ce mi mama doc peglat sve to. Ne bi joj u kozi bila.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    26. Travanj 2018. 20:14

ProudMomy

Joj ja sutra imam pregled, znaci da me veceras ocekuje mucenje sa cucom! Uzas!
    Ivy, bravo, mi smo iskopai jos dvije kutije robe, ne znam od kud mi toliko, sutra cemo jos to oprat, a u nedjelju ce mi mama doc peglat sve to. Ne bi joj u kozi bila.

Uh uh nebih ni ja to mogla... Ali dobro je dok imaš nekog tko će ti pomoć. Bolje mama nego muž.
    Da da Ena sada fina večerica, desert i spavanac. 😊..

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

26. Travanj 2018. 20:15

ProudMomy

Ivy, bravo, mi smo iskopai jos dvije kutije robe, ne znam od kud mi toliko, sutra cemo jos to oprat, a u nedjelju ce mi mama doc peglat sve to. Ne bi joj u kozi bila.

😐😐ja nebi tebi bila u koži zbog friziranja čučice večeras🤣🤣...iako me to čeka u nedjelju😳😭...sretno ti draga i večeras i sutra na pregledu😘

26. Travanj 2018. 20:24

Ena31

ProudMomy

😐😐ja nebi tebi bila u koži zbog friziranja čučice večeras🤣🤣…iako me to čeka u nedjelju😳😭…sretno ti draga i večeras i sutra na pregledu😘

Hvala ti! Muko moja 😭

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.